Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomysły na wspólny występ Ceny, Hogana i Pipera na WM XXX.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Zawodnik NXT Alexander Rusev występuję w ten weekend razem z członkami głównego rosteru. Rusev pokonał Zacka Rydera na wczorajszym live evencie w Fayetteville. Jeden z fanów obecnych na gali, opisał Ruseva jako "prezentującego się dobrze lecz wciąż wymagającego doszlifowania".

Strona WWE opublikowała listę 10 najl...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pomysly-na-wspolny-wystep-ceny-hogana-i-pipera.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

1

• pawesz

1

• Arkao

1

• Michcio

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Według głosów fanów i raportów z tego eventu, pojedynek Dolpha Zigglera z Alberto Del Rio na wczorajszym live evencie w Fayetteville "skradł show". Dolph Ziggler pojedynek wygrał.

Ziggler wygrał z Del Rio ? Wow :D

Nie chcę widzieć Pipera, już podczas Wrestlemani 25 spisał się w ringu kijowo, teraz pewnie za mikrofonem ciągle jest genialny ale w ringu ? No ! No ! No !

Niech Hogan z nikim nie walczy, niech wejdzie podczas proma Real Americans zniszczy ich, wykona dwa Leg Dropa i wystarczy, walka może doprowadzić do ofiary w Nowym Orleanie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Reputacja:   0

Tak się zwracam do fanów TNA, bo obstawiam, że to tam walczył ostatni raz Hogan. Bo serio z nim jest tak źle już? Wiem, że jest stary ale kilku zawodników w jego wieku potrafi się ruszać... Możecie podrzucić jakąś jego ostatnią walkę 1 na 1? Bo chcę się przekonać czy wy tak na serio :D Gdy odchodził z WWE, noo wirtuozji już (a raczej nigdy) nie było ale odbijając się od lin nawet biegać umiał :D
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

• Reputacja:   0

Tak się zwracam do fanów TNA, bo obstawiam, że to tam walczył ostatni raz Hogan. Bo serio z nim jest tak źle już? Wiem, że jest stary ale kilku zawodników w jego wieku potrafi się ruszać... Możecie podrzucić jakąś jego ostatnią walkę 1 na 1? Bo chcę się przekonać czy wy tak na serio :D Gdy odchodził z WWE, noo wirtuozji już (a raczej nigdy) nie było ale odbijając się od lin nawet biegać umiał :D

Masz:

Jak widać podniesienie się po upadku na ring to dla niego jak wstanie po upadku z trzeciego piętra. On miał już tyle operacji na biodro/a i plecy że to jest chyba cud że on w ogóle w miarę normalnie chodzi, a co tu dopiero mówić o walce 1 na 1. A od czasu wstawionej przeze mnie walki to pewnie przeszedł jeszcze jakiś zabieg...

28054889252fa02dfba372.jpg