Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomysły na wspólny występ Ceny, Hogana i Pipera na WM XXX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawodnik NXT Alexander Rusev występuję w ten weekend razem z członkami głównego rosteru. Rusev pokonał Zacka Rydera na wczorajszym live evencie w Fayetteville. Jeden z fanów obecnych na gali, opisał Ruseva jako "prezentującego się dobrze lecz wciąż wymagającego doszlifowania".

Strona WWE opublikowała listę 10 najl...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pomysly-na-wspolny-wystep-ceny-hogana-i-pipera.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 476
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Według głosów fanów i raportów z tego eventu, pojedynek Dolpha Zigglera z Alberto Del Rio na wczorajszym live evencie w Fayetteville "skradł show". Dolph Ziggler pojedynek wygrał.

Ziggler wygrał z Del Rio ? Wow :D

Nie chcę widzieć Pipera, już podczas Wrestlemani 25 spisał się w ringu kijowo, teraz pewnie za mikrofonem ciągle jest genialny ale w ringu ? No ! No ! No !

Niech Hogan z nikim nie walczy, niech wejdzie podczas proma Real Americans zniszczy ich, wykona dwa Leg Dropa i wystarczy, walka może doprowadzić do ofiary w Nowym Orleanie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
Tak się zwracam do fanów TNA, bo obstawiam, że to tam walczył ostatni raz Hogan. Bo serio z nim jest tak źle już? Wiem, że jest stary ale kilku zawodników w jego wieku potrafi się ruszać... Możecie podrzucić jakąś jego ostatnią walkę 1 na 1? Bo chcę się przekonać czy wy tak na serio :D Gdy odchodził z WWE, noo wirtuozji już (a raczej nigdy) nie było ale odbijając się od lin nawet biegać umiał :D
==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Opublikowano
Tak się zwracam do fanów TNA, bo obstawiam, że to tam walczył ostatni raz Hogan. Bo serio z nim jest tak źle już? Wiem, że jest stary ale kilku zawodników w jego wieku potrafi się ruszać... Możecie podrzucić jakąś jego ostatnią walkę 1 na 1? Bo chcę się przekonać czy wy tak na serio :D Gdy odchodził z WWE, noo wirtuozji już (a raczej nigdy) nie było ale odbijając się od lin nawet biegać umiał :D

Masz:

Jak widać podniesienie się po upadku na ring to dla niego jak wstanie po upadku z trzeciego piętra. On miał już tyle operacji na biodro/a i plecy że to jest chyba cud że on w ogóle w miarę normalnie chodzi, a co tu dopiero mówić o walce 1 na 1. A od czasu wstawionej przeze mnie walki to pewnie przeszedł jeszcze jakiś zabieg...

28054889252fa02dfba372.jpg