Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Imponujący spot Cody'ego Rhodes'a, Brock Lesnar.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniedziałkowy, świąteczny epizod RAW oglądało 3,82 mln widzów. Oto rozbicie na godziny:

Pierwsza godzina – 3,89 mln

Druga godzina – 3,95 mln

Trzecia godzina – 3,61 mln

W listopadzie 2013 roku gala RAW federacji WWE osiągnęła ogólny, średni rating 2,79 (3,89 mln widzów). Dla porównania...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-imponujacy-spot-codyego-rhodesa-brock.html

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 744
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko ja się zasugerowałem ostatnimi wyczynami Codiego i myślałem, że jego moonsault będzie na zewnątrz klatki? ;)

Co do Brocka, to mam nadzieję, że WWE stosuje zasłonę dymną i jednak Bestia pojawi się w RR Matchu. A jeśli chodzi o UFC to dablju nie powinno mieć nic przeciwko, o ile będą mieli pewność, że Lesnar wygra i nie poobija się zbytnio. Mogłaby się w końcu pojawić nikła szansa na przyciągnięcie ludzi z MMA do oglądania WWE.

"Come Royal Rumble, understand, when you step in the ring... your arms are just too short to box with God."

Masz Twittera? Chcesz pogadać o wrestlingu? Kliknij!

Opublikowano
Jim Ross świetnie ujął sytuację Zigglera - bardzo dobry zawodnik, ale jego postać jest słaba.
Opublikowano

Ziggler to mid carder, któremu na chwilę pozwolono się przebrać za main eventera. Nic więcej. I nie wiem, czy kiedykolwiek dołączy do grona topowych gwiazd na równych zasadach.

Moim zdaniem Ziggler jest ofiarą tego, ze w WWE były dwa pasy mistrzowskie. Doszło bowiem do tego, że każdy wrestler, który choć trochę wyrastał ponad przeciętną, a który nie doczekał się porządnego runu jako WWE albo World champion, nie może czuć się spełniony. IC title został sprowadzony do roli błyskotki z bazaru.

No bo spójrzcie na Zigglera: facet jest za słaby na twarz federacji, a jednocześnie za mocny na (obecny) IC title. W starym systemie prawdopodobnie nie powąchałby nawet złota, ale i tak mógłby przejść do historii na tej samej zasadzie co Mr. Perfect i Razor Ramon. Tymczasem teraz jest w dramatycznej sytuacji, bo unifikacja pasów właściwie wyłączyła go z gry o najważniejszy pas, a IC title wciąż nic nie znaczy, więc nawet zdobycie tego pasa nie poprawi jego położenia. Poza tym fani nauczyli się, że tylko WWE albo World champion coś znaczy, więc minie dużo czasu zanim spojrzą na IC championa i pomyślą: oto mistrz.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
To nie to co moonsault na stół z nożami i widelcami, ale ujdzie :) Ziggler już miał swoje 5 minut, i mimo mojej sympatii do niego uważam że na szczyt się nie wdrapie.
Opublikowano
Ziggler to mid carder, któremu na chwilę pozwolono się przebrać za main eventera. Nic więcej. I nie wiem, czy kiedykolwiek dołączy do grona topowych gwiazd na równych zasadach.

Moim zdaniem Ziggler jest ofiarą tego, ze w WWE były dwa pasy mistrzowskie. Doszło bowiem do tego, że każdy wrestler, który choć trochę wyrastał ponad przeciętną, a który nie doczekał się porządnego runu jako WWE albo World champion, nie może czuć się spełniony. IC title został sprowadzony do roli błyskotki z bazaru.

No bo spójrzcie na Zigglera: facet jest za słaby na twarz federacji, a jednocześnie za mocny na (obecny) IC title. W starym systemie prawdopodobnie nie powąchałby nawet złota, ale i tak mógłby przejść do historii na tej samej zasadzie co Mr. Perfect i Razor Ramon. Tymczasem teraz jest w dramatycznej sytuacji, bo unifikacja pasów właściwie wyłączyła go z gry o najważniejszy pas, a IC title wciąż nic nie znaczy, więc nawet zdobycie tego pasa nie poprawi jego położenia. Poza tym fani nauczyli się, że tylko WWE albo World champion coś znaczy, więc minie dużo czasu zanim spojrzą na IC championa i pomyślą: oto mistrz.

Tak rzeczywiście wygląda obecna sytuacja Zigglera.Nic dodać nić ująć.

Jeżeli WWE zostanie z jednym głównym pasem przez dłuższy czas, to pytanie jest takie - Czy, a jeżeli tak to jak można podpromować (czy wypromować bardziej) IC Title.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Opublikowano
Dolph nie powinien już nawet na chwilę wstąpić do walki o pas WWE, bo jest jeden pas. A Ziggler to faktycznie jest Midcard, nigdy mnie nie zachwycił. Żadnym promem, ani jednym segmentem, niczym ! Ato że ma dobre walki to nic, gdyby patrzyli na poziom ringowy to mistrzem byłby Tyson Kidd i na Wrestlemani walczył z Justinem Gabrielem.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg