Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Niezadowolenie CM Punka, wersja wydarzeń Beadle, Batista

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

* WWE opublikowało na swoim profilu na Youtube filmowy ranking 10 "Jaw-Dropping Moves"

* CM Punk zwierzył się podobno swoim znajomym że był bardzo niezadowolony z faktu heatu jaki spadł na głowę jego dziewczyny AJ Lee w związku z ost...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarzen.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

1

• legopower

1

• Napoleoni

1

• chaveiro

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

poza tematem - Vince zbroi się na wrestlemanie prze potężnie.

daniel bryan, cm punk, cena , orton, big show, mysterio, powracający shemus, goldust z codym, shield, wyat, y2j, rvd, batista, lesnar, taker, mark henry, a jeszcze zostają tacy zawodnicy jak zigler czy alberto del rio, do tego real americans no i potencjalni ludzie typu sting, goldbuś, austin, HBK (może wystąpić) , HHH napewno wpierdoli się na wrestlemanie a i Hogan musi wperdolić tam swój zad, kto wie czy ultimate warrior też nie. i teraz rodzi się dylemat, przy tak mocnym rostrze < i naprawdę bardzo mocnym nxt > po jaką cholerę oni ściągają nowych ludzi z sceny niezależnej, skoro nowi ludize nie mają jak debiutować ponieważ superstary zabierają im miejsce. do tego są tacy "mainteventerzy" typu miz, kofi kingston, 3mb, których nikt nie chce oglądać i nie pokazują nic szczególnego. w tym roku prócz shieldów i brodatych nie dostaliśmy żadnego dobrego debiutu < big'e langston ale moim zdaniem powiedzcie mi jaki jest big'e ... kupa mięśni nic więcej tak samo jak ryback > dodatkowo włodarze wwe zrezygnowali z dwóch pasów co jest głupotą ( nie wiem w okół czego będą teraz prowadzone storyline'y i o co będą walczyć wrestlerzy, którzy nie mają szans na pas XD ) . myślę że zrezygnowanie z whc było głupotą, bo teraz większość zawodników nie ma o co walczyć, a takiego zigglera czy cesaro nigdy nie zobaczymy z pasem < powiedzmy sobie szczerze teraz pas będzie obracać się między punkiem, ortonem , ceną , bryanem i raczej nikt inny walki o pas nie będzie miał szanse dostać bo nie ma takiego starpowera > dlatego też tytuł whc był potrzebny w wwe z punktu promocji zawodnika ( przykład cm punk, shemus ) < bo powiedzmy sobie szczerze taki intercontinental czy usa title to ... >. poza tym , nie widzę miejsca w rostrze na obecną chwilę żadnych zawodników z nxt , ponieważ są skazani na jobberlandie lub najwyżej midcard. NA TYM KOŃCZĘ MOJE PIERDOLENIE KTÓRE I TAK NIKT NIE PRZECZYTA xd

https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/#findComment-338246

Jest trochę prawdy w tym co pisze kolega wyżej, tylko jedno zastrzeżenie od jakiegoś pół roku wokół pasa WWE i WHC ciągle krążyły tylko osoby, które wymieniasz plus Del Rio, który nic ciekawego nie pokazywał mając tytuł, a i przez chwilę WHC posiadał Ziggler. Co do tytułów IC i US title to fakt są raczej średnimi pasami dodatkowo US to tylko wisi sobie na brzuchy Dean'a, ale jak rozpadnie się Tarcza to oba tytuły myślę że zmienią właścicieli, przedsmakiem na IC był ostatni SD gdzie mieliśmy akcję pomiędzy Big E'im a Romanem to może być ciekawe starcie. Powracając do tematu pasa/pasów federacji to jeżeli zaczną dobrze promować zawodników to może i znajdzie się ktoś zasługujący na tytuł poza obecnymi zawodnikami. Średnio podoba mi się pomysł ściągania sławnych, którzy odeszli, ale prawdą jest to, że topowych zawodników jest jak na lekarstwo, no i faktem niepodważalnym jest to, że ta WM'ka jest jubileuszowa więc powinna być niezapomniana.
https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/#findComment-338256

Niestety panowie nie do końca macie racje. WM to przez lata była arena najważniejszych feudów. Pojedynki marzeń, starcia generacji, wielkie starcia budowanych przez dłuższy czas storyline. Wrestlemania 30 miała być pierwszą od dawna która "urwie dupę" bo nie oszukujmy się, te z Rockiem i Ceną nie należą do najwybitniejszych. Sytuacja jest dla Vince'a perfekcyjna, TNA odpuszcza mocniejsze nazwiska, sporo osób chętnych do powrotu, sporo nowych zawodników wypromowanych w przeciągu roku. Tylko że to co dzieje się od pół roku to jest totalny shit, o ile Bryan jako nowy face federacji, plus Triple H jako zły szef zapowiadało się znakomicie, o tyle spieprzono totalnie ten pomysł. Cody vs Goldust na WM niemalże pewne. Wyatty vs Shield też bardzo możliwe, jeśli nie to Triple Treat który wygra Romek. Rocka nie będzie bo finansowo to nieopłacalne, Lesnar z Takerem bardzo interesujące biorąc pod uwagę prywatne nieporozumienia obu panów. Zaskakuje mnie Batista, ale to może być jego rok, niedługo do kin wejdzie Guardians of Galaxy gdzie ma grają jedną z głównych ról, a przecież obok Avengersów to ma być kluczowy film Marvela. Sting nadal pojawia się w TNA więc nie ma szans na jego angaż. Pożyjemy zobaczymy, ale coś czuje że z wielkich powrotów zobaczymy jedynie tego Batistę, może Hogana, i będą to feudy robione na poczekaniu, bez większej podbudowy.
https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/#findComment-338287

Mam nadzieję, że Taker polubi trochę tę robotę i kiedy już odpracuje swoje ostrzeżenia (bo po to to robi, nie oszukujmy się :wink: ), też będzie dla nas pisał. Good job.
https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/#findComment-338288

Po tym co przeczytałem w tym newsie przychylam się do opcji, że to osoby spoza federacji dały ciała ujawniając powrót Animala.

Co do powyższych wypowiedzi, pojawiło się kilka ciekawych głosów.

Jeżeli chodzi o to co legopower napisał o rosterze, to nie jest tak iż jest on silny (nie dla wszystkich z wymienionych przez Ciebie zawodników są palny na WM, poza tym trzeba brać pod uwagę kontuzje) i ściąganie wyróżniających się zawodników ze sceny niezależnej ma sens (to że jest problem z bookingiem, to już zupełnie inna kwestia).

Z likwidacją jednego z dwóch głównych pasów się zgodzę, ponieważ jest to konkretne ograniczenie promocji dla zawodników którzy mogliby zostać maineventerami, ale nie będą mieli takiej okazji. Niby można robić najważniejsze walki w oparciu o te same osoby, ale prędzej czy później takie działanie odbije się na ratingach.

Odwołując się natomiast do wypowiedzi Napoleoni, to najprawdopodobniej to będzie właśnie tak, że pomimo ogromnego potencjału, WWE zaserwuje na SHIT z feudami rozpisywanymi na kolanie.

https://forum.wrestling.pl/topic/34522-niezadowolenie-cm-punka-wersja-wydarze%C5%84-beadle-batista/#findComment-338298