Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Late in the Year

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Jedyny news, jaki może być godny nadmienienia to to, że skład jutrzejszego AM (16.00 YouTube) stoi pod znakiem zapytania. I tu wcale nie mówie, że może nas odwiedzić ktoś trzeci - choć to też niewykluczone - a że może zostać tylko jeden. S...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-late.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 620
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Każesz Schoopowi gadać samemu w AM? O chuj, będzie więcej interakcji z nami ale mniej gadania o wrestlingu :P
Opublikowano
Czyżby Schoop miał prowadzić jutro AM . Szczerze w ogóle by mi to nie przeszkadzało byłoby śmiesznie byłaby interakcja z publiką zapewne wiele śmiesznych faili . Jak dla mnie byłoby to dobre dla biznesu ale to tylko moje zdanie . Ja liczę że powie / powiecie o tym co sądzicie na obecną chwilę o ewentualnych powrotach na WM chodzi mi o takich jak Michaels , Goldberg , Batista czy inni . Chodzi mi tu o to czy wg was powrócą czy nie , kogo w walce z nimi chcielibyście , czy w ogóle chcielibyście taką walkę i jak by wyszła ? A poza tym i tak najbardziej czekam co sądzicie o przyszłości tym jak będzie się kształtował pas i jego mistrz WWEWHC i jakie plany na walkę o ten tytuł widzicie na WM i w ogóle kartę WM 30 ( ja na razie widzę to tak Orton vs Punk WWEWHC , Cena vs Triple H , Lesnar vs Taker , Bryan & Show & Rey & Sheamus vs Wyatt Family & ADR , Goldust vs Rhodes , Rollins vs Reigns vs Ambrose US , ??? vs Langston IC ,??? vs ??? )
Opublikowano

Pomysł z familiadą był dla mnie momentem tego odcinka. DDW by uciekło z nagrania, bo Don by nie rozumiał co się do niego mówi a reszta by się zaczęła ze sobą kłócić, jak na osoby, które uważają siebie za najlepszych wrestlerów przystało.

Ale muszę też pochwalić Schoopa, który wczoraj miał zrobić tylko test czatu, a przerodziło się to prawie w SM, bo odpowiadał na pytania i przywitał z nami nowy dzień, bo siedział do północy. Czyżby nowy program od Attitude pt. Z Kurczakiem w nowy dzień? Albo „ nocna zmiana z Kurczakiem” lub „ Kurczak na dobranoc” :D Z pewnością oglądalność jakaś by była :D

28054889252fa02dfba372.jpg