Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Być może na WM'ce zobaczymy starcie Wyatt Family z Johnem Ceną, Danielem Bryanem i Hulkiem Hoganem. W sumie, nie wiem co o tym myśleć, ale patrząc na prawdopodobną kartę WM, to upchanie w sześciu zawodników w jednej walce to dobry pomysł. Nie będziemy się musieli martwić w jaki sposób Daniel i Cena zostaną wykorzystani na Wrestlemani, a w dodatku będziemy mieli z głowy Hulka Hogana i Wyattów.

Pewniakiem podobno także jest Triple H vs CM Punk, co nie powinno dziwić. Mam szczerą nadzieję, że ten pojedynek będzie Main Eventem. Drogą eliminacji pozostaje nam Batista, lub Lesnar i jeden z nich zmierzy się z Takerem, a drugi z Ortonem. Chciałbym zobaczyć rewanż z Wrestlemani 23, między Batistą a Takerem. Wtedy Orton spokojnie mógłby bronić pasa w walce z bestią.

Co do Royal Rumble, to jeśli został odkryty Batista, Lesnar być może też, chociaż nie wiadomo, to może główną niespodzianką Royal Rumble Matchu będzie powrót Goldberga? Podobno kwestią nierozstrzygniętą jest jego rola (face czy heel), a także przeciwnik. Poza Goldbergiem, wciąż liczę na Morrisona.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

Nie będziemy się musieli martwić w jaki sposób Daniel i Cena zostaną wykorzystani na Wrestlemani

Serio ? Twoim zdaniem upchanie dwóch aktualnie największych gwiazd WWE do pojedynku 6 vs 6 na jubileuszowej WM to dobry pomysł ? Bo moim zdaniem fatalny. Nadchodząca WM'ka będzie pierwszą podczas której Bryan będzie jedną z największych gwiazd. Powinien tam dostać swoją walkę, 1 vs 1 w której mógłby się pokazać i mieć swój Wrestlemania moment. W takim gwiazdorskim teamie z Dżonem i Hulkstrem byłby całkowicie przyćmiony, dlatego liczę, że Vince ostatecznie sie na to nie zdecyduje.

1161423919541b3db89050d.jpg

Serio ? Twoim zdaniem upchanie dwóch aktualnie największych gwiazd WWE do pojedynku 6 vs 6 na jubileuszowej WM to dobry pomysł ? Bo moim zdaniem fatalny.

Nie miałem na myśli "martwić" w negatywnym sensie :) Ja na przykład nie widzę Bryana w starciu z Ortonem. Te walki już były, i się znudziły. Wiesz, nie wiem jak ty, ale prawie wszyscy wrestlerzy marzą by być w jednej drużynie z Hulkiem Hoganem, więc sam Bryan i nawet Cena nie mieliby nic przeciwko. Poza tym, taka walka mogła by się sprzedać. Dwóch obecnie największych herosów w WWE i największy heros w historii kontra rodzina Wyattów.

Wiesz, nie wiem jak ty, ale prawie wszyscy wrestlerzy marzą by być w jednej drużynie z Hulkiem Hoganem, więc sam Bryan i nawet Cena nie mieliby nic przeciwko. Poza tym, taka walka mogła by się sprzedać. Dwóch obecnie największych herosów w WWE i największy heros w historii kontra rodzina Wyattów.

Ja tam nie marzę żeby być w drużynie z Hulkiem :twisted: Może i Bryan z Dżonem nie mieliby nic przeciwko, ale moim zdaniem to dalej kiepski pomysł. Teraz jest już powoli za późno na promowanie Wyattów, ale bądźmy szczerzy : Nikt ich nie kupi jako rywala dla takiego tria. Już bardziej Shield by tutaj pasowało bo oni są jako tako promowani. Tak naprawdę, to co narazie zrobili Wyatt'ci ? Odesłali Kane to zarządu, przeciągnęli do siebie Daniela i... Hm... Pobili raz czy dwa Punka ? Jeśli faktycznie rodzinka miałaby być rywalami dla takiego teamu to trzeba by ich podpromować baardzo szybko.

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   1

Być może na WM'ce zobaczymy starcie Wyatt Family z Johnem Ceną, Danielem Bryanem i Hulkiem Hoganem.

Wielka głupota, zamykamy sobie sporo dróg. Przy takiej walce pojedynek Wyata oraz Cena zostali by zepchnięci na drugi plan. Wszystko by się kręciło koło Hulk Hogana, Daniel Bryan nie dostałby walki ani z Punkiem, ani z Ortonem a nawet z Triple H'em. Ja chcę walk Bray vs Cena oraz Daniela o pas WWE lub starcie ze złym szefem Hunterem.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Ja tam nie marzę żeby być w drużynie z Hulkiem :twisted:

Ja także, ale to pewnie przez to, że nie jestem wrestlerem 8)

Ja chcę walk Bray vs Cena

Wszystko by się kręciło koło Hulk Hogana, Daniel Bryan nie dostałby walki ani z Punkiem, ani z Ortonem a nawet z Triple H'em.

Bryan vs Punk jest ostatnią walką, jaką chciałbym zobaczyć. Goście nie mają między sobą chemii. Przy takim składzie powinny wychodzić five stary, a nie takie jak na MITB 12. Nie widzę tej walki, tak samo jak starcia Wyatta z Ceną.

Teraz jest już powoli za późno na promowanie Wyattów

To akurat nie jest wielki problem. Wystarczy jakiś czysty pin Braya na Cenie :lol: i rodzinka wygląda dużo lepiej.

Edytowane przez MAT1

Rozumiem, kochacie Bryana, ale trzeba na prawdę mieć coś z głową, żeby pisać i chcieć, żeby zmierzył się po raz 948584754 z Ortonem (bleeee, na samą myśl chce mi się wymiotować) lub z HHH'em, z którym na bank by przegrał i jeszcze został rozjechany jak ostatnia pizda. Ja też lubię Bryana, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Zawiódł on w oczach oficjeli i nie sądzę żeby z powrotem wrócił na szczyt (przynajmniej nie w najbliższym czasie).

A walka Super Heros of WWE vs. Wyatt Famili jest świetną opcją. Kto powiedział, że na WM muszą być same Singles matche ? Ta walka, Batista vs. Orton o WWE WHC, Lesnar vs. Taker i Punk vs. HHH. Te cztery główne walki i właściwie inne są nie potrzebna bo te już urywają dupę star powerem.

Rozumiem, kochacie Bryana, ale trzeba na prawdę mieć coś z głową, żeby pisać i chcieć, żeby zmierzył się po raz 948584754 z Ortonem (bleeee, na samą myśl chce mi się wymiotować)

Yhhh, to ty masz coś z głową :grin: Walka z Ortonem była by końcem roku WWE (bo kończy się on na Wrestlemani), zwycięstwem tego małego, chudego, niskiego face'a który przez kilka miesięcy był poniżany przez właśnie Ortona i władzę. To samo się ma do jego walki z Hunterem, i nie wiem czy by w niej przegrał. Na tej Wrestlemani Triple H może zawalczy ostatni raz w karierze, i pewnie sam wybierze sobie rywala.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Royal Rumble wygra Punk i na Wm będzię walczył z HHH o pas :P A tak serio to Batista jest chyba najlepszą opcją bo jakby nie było wraca na pełny etat i podobno ma walczyć na SummerSlam z Punkiem więc będzie mógł oddać Punkowi pas i iść promować czy kręcić ten swój film bo jak pamiętam to ma mieć kontrakt na 2 lata z tą przerwą w połowie tego roku... więc Batista vs Orton, Lesnar vs Undertaker, HHH vs Punk, Cena vs Wyatt, i brakuje rywala dla Daniela :twisted:

287901358542b42156905d.jpg

...tak samo jak starcia Wyatta z Brayem.

Coś tu chyba nie halo :?:

A czemu by nie miał walczyć Hogan z Takerem na WM? Dwie, największe (obok SCSA i wielu innych) gwiazdy wrestlingu w tym ostatecznym meczu, face vs. face, walka o tytuł tej największej gwiazdy WWE.

Choć osobiście wolałbym zobaczyć w ostatniej walce Undertakera (jeśli będzie to ta ostatni) największą ikonę obecnej ery i twarz WWE; Johna.

213673226251bcc6644434c.png

A czemu by nie miał walczyć Hogan z Takerem na WM? Dwie, największe (obok SCSA i wielu innych) gwiazdy wrestlingu w tym ostatecznym meczu, face vs. face, walka o tytuł tej największej gwiazdy WWE.

Chociażby dlatego że Hogan nie jest w stanie stoczyć pojedynku 1 na 1. Newsy mówią o ewentualnym pojedynku tag teamowym pod warunkiem minimalnej pracy w ringu.

Nie mówiąc już o tym że taka walka to byłby gwałt na wrestlingu i naszych oczach...

Bo nikt tego nie kupi, żadna osoba ani smart ani mark nie chcą oglądać dziada walczącego z Undertakerem. Hulk ledwo co wchodzi do ringu, a jeśli chce zawalczyć to może to być tylko Tag Team Match. Gdzie wejdzie wykona chyba dziesięć swoich gestów, rozerwie koszulkę wykonał Leg Drop i zakończy walkę.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Skoro jest taki problem z przejściem testów to nie wiadomo czy i na ten legdrop mu pozwolą, może się skończyć równie dobrze na paru punchach. Najlepszym wyjściem dla całego tego zamieszania z Hoganem byłoby przerwanie przez niego segmentu z Real Americans i wywalenie ich z ringu. To chyba jedyny występ w ringu Hulka jaki jestem w stanie zaakceptować bez krzywienia się.

• Urządzenie:  Windows

Matex, ale żeś dowalił z tym, że prawie każdy marzy, by walczyć z Hoganem w tagu... :roll: Nie chcę być niemiły czy coś, ale to jedna z głupszych wypowiedzi na tym forum od dłuższego czasu.

No bo tak - tego, że "prawie wszyscy" oczywiście nie wiesz. Nie ma żadnych wypowiedzi tych "prawie wszystkich" ani nawet części z nich. Gdybyś jednak zapytał HBK: "hej, Shawn, co myślisz o pracy z Hoganem?", pewnie pokazałby ci łysy placek na swojej głowie i powiedział, że tyle go kosztowała walka na Summerslam '05.

Myślę, że jeszcze parę lat temu Cena mógłby chcieć walczyć z Hoganem. Ale nie w żadnym tagu, tylko 1 na 1 (w ogóle dość głupie jest stwierdzenie, że ktoś może marzyc o walce w tagu...) Bo to byłby MOMENT. Ale teraz, gdy Hogan ledwo chodzi, trzeba by się użerać nie tylko z jego widzimisię, ale także z biodrem. Na co to komu?

Ale owszem - walka tagów też może być momentem, o ile po obu stronach stoją właściwe osoby. Tymczasem Wyatt Family może i da się lubić, ale trudno uwierzyć, że pokonać ich mogą tylko trzej mega face'owie. Bryan i Cena trafią do tej walki według schematu "nie mamy co z nimi zrobić, to wrzućmy ich do wieloosobowego tag team matchu". Słowo "marzenia" leży na przeciwległej półce :wink:

1005187806541accfacb3d6.jpg

Matex, ale żeś dowalił z tym, że prawie każdy marzy, by walczyć z Hoganem w tagu... :roll: Nie chcę być niemiły czy coś, ale to jedna z głupszych wypowiedzi na tym forum od dłuższego czasu.

Ale nie w żadnym tagu, tylko 1 na 1 (w ogóle dość głupie jest stwierdzenie, że ktoś może marzyc o walce w tagu...) Bo to byłby MOMENT.

Spoko, rzeczywiście głupio to ująłem. Chodziło mi bardziej o to, że dużo ludzi w tym biznesie marzy by "być w ringu" razem z Hulkiem Hoganem. Hulk to jest legenda, która wpłynęła w bardzo dużym stopniu na wrestling, i myślę, że taki Daniel Bryan marzył sobie kiedyś by wejść do ringu, razem z Hulkiem. Z drugiej strony, to jakby nie patrzyć, przebywanie w jednym narożniku z legendą, to jednak spore wyróżnienie, którego nie doświadcza każdy wrestler.