Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

A tak w kwestii powrotów, to ja chciałbym powrotu dwóch osób: MVP i Johna Morrisona i to nie na jeden występ (chociaż też cieszyłbym się), ale już na stałe. JoMo, wiadomo, zawodnik z dobrym skillem ringowym, który tak naprawdę nigdy nie dostał szansy na coś więcej. Może po epizodach z aktorstwem czas wrócić do WWE, a nuż epizody te poprawiły to w czym JoMo kulał.

Co do MVP, to nie ceniłem go zbytnio na początku jego kariery w WWE. Potem jednak zacząłem go coraz bardziej cenić (a on sam zaczął pokazywać się z coraz lepszej strony), ale niestety WWE w niego nie inwestowało, no i w końcu zwolniło. Jestem ciekaw co byłby w stanie pokazać teraz po epizodach w Japonii. Może nie byłby on wzmocnieniem na miarę ME, ale na pewno mógłby być solidnym Upper Midcarderem.

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

Barreta podobno usunęli .....

Nie wierzę, że tylko 2 miejsca zostały. Kurde ten tweet Van Damma..... może rzeczywiście będzie 40 osobowe rumble ?

Co roku każdemu robią nadzieję, bo nie są jeszcze pewni powrotów w 100%, w niedziele odpowiednie osoby dostaną info "Sorry, wolimy 70 letnią legendę".

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Fakt, Bad News został usunięty, ale skąd niby się wzięli PTP, Ryback i Ryder? Zostali dodani Uso's i Sandow. Tak przy okazji potencjalnego zwycięzcy RR-nie zapominajcie o Rudzielcu, on nadal jest jednym z głównych kandydatów. Walka o pas z Ortonem na WM? Spokojnie, dla Vince'a to się sprzeda, a Bryan'a, Janusza czy Gejtiste nadal można tam wepchnąć.

9895452751c9c9c847774.jpg

PH93,

lepsza 70-letnia legenda niż marella lub inny Khali :smile: .

Rzeczywiście na wikipedii angielskiej są dodani PTP, Ryback i RA. Ale to raczej nie jest prawda. Dalej jest 10 miejsc wolnych.

lepsza 70-letnia legenda niż marella lub inny Khali :smile: .

:piwo:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Niechciałbym kogoś straszyć , ale lista uczestników rr ma już ponoć 28 osób, dodani to:

Ptp

Rayder

Rybaxel

Ra

Wade barett

Oby to zmienili...

W ubiegłym roku także gdzieś około tydzień przed galą podano 27 czy 28 uczestników, m.in. JTG i kilku innych ówczesnych jobberów, potem ta lista została skrócona do ok. 15 osób i część z wcześniej podanych nie dostałą swojej szansy, więc liczę, że również w tym roku będzie podobnie, chociaż lista jest dużo mocniejsza niż przed rokiem, możnaby się było pozbyć Rydera, Playersów czy Miza.

W zasadzie nawet jeśli te 28 osób rzeczywiście weźmie udział w pojedynku to masz jeszcze 2 wolne spoty na niespodziewane niespodzianki (Sheamus & Bob van Dam :twisted:), więc element niepewności nam zostawili.

A tak w kwestii powrotów, to ja chciałbym powrotu dwóch osób: MVP i Johna Morrisona i to nie na jeden występ (chociaż też cieszyłbym się), ale już na stałe. JoMo, wiadomo, zawodnik z dobrym skillem ringowym, który tak naprawdę nigdy nie dostał szansy na coś więcej.

Jakiś czas temu John przebąkiwał, że jego powrot może nastapic wcześniej niż później, a przynajmniej ja tak to odebrałem (bo w zamierzeniu być może miało być to odebrane inaczej niż przeze mnie, jego wiernego marka), więc tak jak w ubiegłym roku można bylo sugerowac się tylko newsami o wzmocnieniu midcardu, tak teraz jest jakiś zalążek nadziei zasiany przez samego Morrisona.

Będąc w temacie, nie skreślałbym też pojawienia się Benjamina - zgadza się, kilka dni temu zapowiedział, że robi sobie przerwę od wrestlingu, by zaleczyć kontuzje, ale jest to jedynie przerwa, a nie żadna operacja, stąd mam wrażenie, że mogła być to typowo Y2J'owa tania zagrywka odwracająca od siebie uwagę.

Na koniec kwestia występu Bryana w RR matchu - nie wierze, by zrezygnowano z jednego najlepszych zawodników, który może do samego końca być w gronie faworytów - w tamtym roku również mial jedną walkę w środku karty, chociaż trwała ona zapewne krócej, niż przyszły pojedynek z Wyattem.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Będąc w temacie, nie skreślałbym też pojawienia się Benjamina - zgadza się, kilka dni temu zapowiedział, że robi sobie przerwę od wrestlingu, by zaleczyć kontuzje, ale jest to jedynie przerwa, a nie żadna operacja, stąd mam wrażenie, że mogła być to typowo Y2J'owa tania zagrywka odwracająca od siebie uwagę.

Przed RR każdą taką deklarację traktuję jako odwrócenie uwagi, także nie wykluczałbym tutaj Benjamina ;)

A ja nadal wierzę w wygraną Bryana w rr matchu, choc z Wayatem pewnie umoczy.

Batista emocji prawie wcale nie wzbudza i kto chce oglądać go w walce z Randym boringtonem ?...

Brock mam nadzieję odeśle Big showa na urlop w rtwm a sam pozamiata jeszcze ortona na Ec i wygra pas by zmierzyc się z Brayanem na Wm :D

haha... Serio myslisz ze WWE pojdzie na walke Bryan vs Lesnar, podobno Lesnar chcial tylko walk z najwiekszymi nazwiskami a za takowe nie uwazal nawet Punka i nie bardzo chcial z nim walczyc Brayana wciagneli w feud z rodzinka a przy powrocie Batisty to raczej pasa narazie nie powacha, smiac mi sie chce jak widze nie ktore wasze komentarze Batista vs Del Rio na wm chyba WWE pokazalo na Raw ile znaczyl jego run w poprzednim roku wszystkie feudy tego goscia poza jednym z swaggerem nie mialy zadnej historii. Ja to widze tak Batista wyrzuca del rio po czym wygrywa rr i na nastepnym raw podczas swietowania wpada del rio i obija dave'a i mamy feud do ec gdzie dostaje wpierdol i Batista spokojnie przechodzi do feudu o pas, oczywiscie moze tez byc tak ze WWE obsra Del Rio i po prostu przez pare najblizszych raw bedzie dostawal oklep ;)

287901358542b42156905d.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Z listy potencjalnych zwycięzców można już raczej skreślić Punka. Nie po to tyle razy podkreślono, że wrestlerzy z jedynką wygrywali już RR, by tak się stało i tym razem. Poza tym jest jeszcze coś. Dokładnie dziesięć lat temu zwycięstwo i title shota zgarnął Benoit, który też wbiegł na ring jako pierwszy. Nie sądzę, by WWE chciało prowokować niepotrzebne skojarzenia, powtarzając ten sam manewr przy okazji kolejnego jubileuszu.

A Batista? Moim zdaniem wyleci z ringu za sprawą Del Rio, co przeciągnie ich program do Elimination Chamber. Nadal najwyżej oceniam szanse Bryana, który zapewne przegra z Brayem, a potem, jak to zazwyczaj bywa w WWE, cudownie się odrodzi. Na Raw powiedział "niektórzy ludzie uważają, że nie powinienem być twarzą tej federacji". Czyżby chciał się przypomnieć?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ale to w sumie można dwojako rozpatrywać - WWE mogłoby chcieć zamazać postać Chrisa, by młodzi zastanawiając się, kto wygrał RR Match wchodząc z jedynką nie cofali się w pamięci do 2004 roku, tylko właśnie skupili się na Brooksie. Ale w tym roku jest to nierealne, z racji bardzo prawdopodobnej walki z Triple H'em na WMXXX.

Ja nie nastawiam się jakoś wybitnie na to RR - nie zdziwi mnie, jeśli rzeczywiście 28 osób to obecne gwiazdy, a pozostałe dwa spoty zostaną przeznaczone dla RVD i Sheamusa na przykład. Wątpię nawet w Jericho, bo nie wiem, czy WWE poniosłoby się, by trzeci rok z rzędu jego powrót poprowadzić w bardzo podobny sposób (wkręcając go wokół RR). Oby faktycznie wkręcili tego Bryana, bo obecnie skład tej walki tonie w szarości midcardu.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Podobno WWE już ma przygotowany plan dla hulka na WM. Sam Hogan ma się pojawić na u Vinca w ciągu najbliższych tygodni. Co ciekawe podobno, nie tylko ma być na WM, ALE MA TAM PRACOWAĆ!

Coś mi się wydaję, że jednak Hulka zobaczymy w RR matchu.

Dla mnie powrót Hulka to pewnik i coś co może uratować to RR' - na razie zepsuto już jedną niespodziankę (Batista), zrezygnowano w teorii bynajmniej z Ortona, Ceny, Bryana, Lesnara, Big Showa w RR (czyli największego star - poweru), wraca Sheamus - wygląda to bardzo żle i jak dla mnie to usłyszenie themu Hogana dużo zmieni.

Może zastanówmy się nad walką o główny pas?? Wiem, że nas to jara mniej ale możliwe, że już teraz Jaś rozpocznie program który będzie trwać do WR...

Umówmy się: większość z nas myślę zgadza się co do tego, że Orton wyjdzie z pasem. Ale jak?? Walczy z Ceną. Czysto go na pewno nie odliczy, o poddaniu nawet nie wspominam. Ktoś będzie musiał interweniować i zaatakować Janka więc Randal zostanie z pasem. Obstawiam Triple H'a. Teraz tak pokazuje, że nie jest za Ortonem itp. a gdy przyjdzie co do czego pomoże mu i to z nim Janek będzie walczył na WR. A RR Match wygra CM Punk/Daniel/Batista i to któryś z nich pojedzie Ortona w co-main evencie, bo główną walką będzie Cena (człowiek Vinca) vs Tryplak- walka o władzę.

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Ostatnio gdzies pisalo ze Main Eventem jakiegos Raw bedzie Wyatt Family vs Batista mysterio i Cena, to moze rodzinka pomoze Ortonowi albo obu ich pozamiata zreszta mowilo sie ze WWE planowalo walke Bray vs Cena na wm'ce

287901358542b42156905d.jpg