Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wszystko prowadzi do walki o władzę między HHH'em, a człowiekiem Vinca.

Hmmm... Ale tak aktualnie to co do niej prowadzi ? Bo nie widzę żadnych zgrzytów pomiędzy Vincentem a Trajpelem, póki co obaj stoją po tej samej stronie. Zresztą co szkodzi, żeby Doblju połączyło walkę o władzę z walką o pas ( ale bez HHH ) ?

1161423919541b3db89050d.jpg

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

No, takie rozwiązanie też bym przyjął. Ale EGO HHH na to nie pozwoli. On musi znaleźć się w ME :twisted: .

• Reputacja:   1

A jesteście pewni, że walka o WWE WHC będzie ME WM ? Bo ja nie do końca.
Jeśli byłaby pewność że walka Cena vs Undertaker (lub Taker vs Sting) się nie odbędzie to mogę postawić dolary przeciwko orzechom że tak właśnie będzie. Chociaż tutaj jest też ważne kogo wrzucą do walki o pas przeciwko Randalowi (bo to że potrzyma title'a do WMki jest więcej niż pewne)...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeśli byłaby pewność że walka Cena vs Undertaker (lub Taker vs Sting) się nie odbędzie to mogę postawić dolary przeciwko orzechom że tak właśnie będzie. Chociaż tutaj jest też ważne kogo wrzucą do walki o pas przeciwko Randalowi (bo to że potrzyma title'a do WMki jest więcej niż pewne)...

Nawet jeśli Taker zawalczy ze Stingiem na największej ze scen to nie ma szans na Main Event. W okół mamy tych wszystkich Ortonów, Hunterów, Lesnarów, Danielsonów i Punków że jeśli Andrzej ma walczy w głównej walce to tylko z Ceną.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Nawet jeśli Taker zawalczy ze Stingiem na największej ze scen to nie ma szans na Main Event.
Serio tak uważasz? Żebyś się nie przeliczył ;) Walka Stinga w WWE to byłoby wydarzenie równe przejścia Ceny do TNA więc bankowo za samo nazwisko Borden dostałby Main Eventa WMki (jako rekompensatę za jobbnięcie Takerowi) gdyż sam Vince dzięki takiemu rozwiązaniu widziałby już przed oczami tonę dolarów za sprzedane DVD czy gadżety związane z tym pojedynkiem.

Serio tak uważasz? Żebyś się nie przeliczył Walka Stinga w WWE to byłoby wydarzenie równe przejścia Ceny do TNA więc bankowo za samo nazwisko Borden dostałby Main Eventa WMki (jako rekompensatę za jobbnięcie Takerowi) gdyż sam Vince dzięki takiemu rozwiązaniu widziałby już przed oczami tonę dolarów za sprzedane DVD czy gadżety związane z tym pojedynkiem.

Nie, nie :) Kogo obchodzi Sting ? :grin: Większość ludzi nie wie gdzie on walczył przez ostatnie ponad dziesięć lat :smile: Gdyby to tej walki miało dojść na Wrestlemani 27 tak jak planowano to by się udało, bo tam w walce wieczoru był The Miz (i wygrał) :lol: To za duża ranga, i zdecydowanie inne walki by zajęły miejsce tego pojedynku w Main Evencie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

TakerFan,

Zależy kogo dadzą Randalowi ? Jeśli dadzą mu Bryana, to myślisz, że to będzie ME WM'ki ? Vince na to nie postawi. Jeśli Orton ma bronić tytułu w ME WM, to tylko w walce z Punkiem/Ceną. Ewentualnie jakiś TTM.

Nie, nie :) Kogo obchodzi Sting ? :grin: Większość ludzi nie wie gdzie on walczył przez ostatnie ponad dziesięć lat :smile:
Gdyby przyjąć taką argumentację to wyszłoby na to że większość ludzi nie wiedziała kto to był Goldberg gdy przychodził do WWE w 2003 roku, a jednak wiedzieli i była otoczka. Uwierz mi że starsza część publiki doskonale wie kto to jest Sting.

Gdyby to tej walki miało dojść na Wrestlemani 27 tak jak planowano to by się udało, bo tam w walce wieczoru był The Miz (i wygrał) :lol:
Stary ale to nie WM 27 czy jakaś inna, ale jubileuszowa 30-sta a taka okazja jak okrągła rocznica nie trafia się często by zorganizować taki pojedynek. Na takie coś jak jubileusz kandydatów jest dwóch: albo Sting albo Cena. Walkę z Lesnarem spokojnie można by przesunąć na edycję 31 (jeśli Taker będzie czuł się jeszcze na siłach by walczyć)

Ewentualnie jakiś TTM.

Tobie się chyba dekady pomieszały :lol: Tag Team Match w Main Evencie PPV ? Nawet jeśli by tam byly wielkie gwiazdy nikt by tego nie kupił :o

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

eśli Orton ma bronić tytułu w ME WM, to tylko w walce z Punkiem/Ceną. Ewentualnie jakiś TTM.
W historii WWE chyba nigdy jeszcze nie było Tag Teama w ME WM i nie sądzę by miało się to szybko zmienić. Zresztą nie powinni czegoś takiego robić, zwykłe starcie 1 on 1 w zupełności wystarczy.

Zależy kogo dadzą Randalowi ? Jeśli dadzą mu Bryana, to myślisz, że to będzie ME WM'ki ?
Zależy od tego kto będzie walczył z Takerem. Jeśli dadzą mu Sheamusa czy innego grzyba którego nazwisko nie zeelektryzuje publikę to walka o WWE Title będzie kończyć PPV.

W historii WWE chyba nigdy jeszcze nie było Tag Teama w ME WM i nie sądzę by miało się to szybko zmienić. Zresztą nie powinni czegoś takiego robić, zwykłe starcie 1 on 1 w zupełności wystarczy.

Wrestlemania 1 : Hulk Hogan & Mr. T (oraz Jimmy Snuka) vs Roddy Piper & Paul Orndorff

Jedyny Main Event Wrestlemani który był Tag Teamem

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Dokładnie, chodziło mi o Triple Threat matchv :grin:

Ja jednak nie chce kolejnej walki Orton vs. Bryan o pas i to w ME, bo bym się chyba porzygał. RR musi wygrać Punk i zmierzyć się z Randallem. Ale jakby dali Orton vs. Punk vs. Bryan to nie gniewałbym się.

Ja jednak nie chce kolejnej walki Orton vs. Bryan o pas i to w ME, bo bym się chyba porzygał. RR musi wygrać Punk i zmierzyć się z Randallem. Ale jakby dali Orton vs. Punk vs. Bryan to nie gniewałbym się.

Raczej to nie będzie 3 Way, Bryan ma co robić. Może pójść na Punka, Huntera lub Michaelsa. Co do zawodnika z Chicago to on też nie musi wygrywać RR Matchu, bo mogą mu zawsze szykować walkę na WM z Hunterem.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

• Reputacja:   16
  • Urządzenie:  Android

Ja bym raczej obstawiał takie walki:

- ME: Orton vs Punk o pas

- Taker vs Cena

- DB vs HHH/Michaels

Nie wiadomo w jakiej dokładnie roli wróci Blady. Kane jak wrócił przyłączył się do korpo, więc z Bladym różnie może być. Jeśli będą chcieli go promować to on może wygrać RR.

Jeśli sprowadzą Stinga to pewnie Jaś dostanie titleshota, Punk Tryplaka a DB Showstoppera.

Nie ma co gdybać na temat wygranego w RR matchu, bo narazie to są czyste strzały....

Ewentualnie jakiś TTM.

Tobie się chyba dekady pomieszały :lol: Tag Team Match w Main Evencie PPV ? Nawet jeśli by tam byly wielkie gwiazdy nikt by tego nie kupił :o

Survivor Series 2011... Awesome Truth vs. Cena and The Rock :P