Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ale to co czytamy w necie to wg mnie często ściemy (vide: plany na walkę Takera z Danielem Bryanem),

Dlatego też nie wiem po co taki news się w necie pojawił. Media, jak media - coś pisać muszą, ale mogliby się bardziej postarać i wziąć kogoś innego niż Bryana. Przecież nikt nie uwierzy w to, że w (wielce prawdopodobnie) ostatniej walce Takera, w dodatku na jubileuszowej WrestleManii podłożą mu Bryana, gdzie możliwe są opcje z Lesnarem, czy Ceną, którzy to (mimo bardzo dużego progresu Bryana w ostatnich miesiącach) byliby realniejszymi rywalami do zakończenia streaku Deadmana. No chyba, że są jednak tacy, co w to uwierzyli. :lol:

Uważam, że Vince, Stefka, Tryplak i najbardziej zaufani oficjele znają najważniejsze starcia WM'kie na dłuuugie miesiące przed tym PPV :wink:

Otóż to, zapomniałem o pozostałej części rodzinki. :)

Po RR będziemy wiedzieć więcej, to na pewno. Wtedy też pojawią się kolejne dywagacje o WM. A co do RR to na razie się wstrzymam. Poczekam do Old Schoolowego RAW i wtedy coś napiszę o moim ulubionym (dzięki RR rzecz jasna) PPV w roku.

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ale na razie nic nawet nie można o Jasiu spekulować, z Randym raczej przegra, a skoro jest w tej walce to nie zawalczy w Royal rumble Matchu. Więc raczej nie zawalczy o pas, nawet nie ma większych spekulacji co do Ceny. A Bryan, Punk czy Lesnar cały czas są na nagłówkach newsów.

To akurat mało ważne. Ważne jest to, że danie Cenie jakiegoś (jakichś) midcarderów na WrestleManii, to WORST for BUSINESS i finansowy strzał w stopę dla Vince'a, a on jest za stary w te kocki żeby walnąć takiego biznesowego babola (nazwiska takie jak Cena mają mu wyprzedawać WrestleManię, a na jego starcie z Real Americans wyjebane miałyby nawet marki, bo pozycja RA jest taka, że Jachu rozjebałby ich w pył, nawet mając amputowane obie ręce i obie nogi :D )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Tylko że sam McMahon i kreatywni pewnie musieli zrobić mnóstwo planów awaryjnych bo wystarczy że jedna super gwiazda dostanie kontuzji i się posypie cała karta. Bo jej rywala też będzie trzeba gdzieś dać do karty.

Mnie najbardziej ciekawi czy jednak Goldberg wróci, nawet na krótki Squash z Rybackiem liczę. Bo ja Wrestling oglądam od roku 2007, i nigdy nie widziałem Billa na żywo podczas jego walki, i to dla mnie byłoby wielkie przeżycie.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Dlatego też nie wiem po co taki news się w necie pojawił. Media, jak media - coś pisać muszą, ale mogliby się bardziej postarać i wziąć kogoś innego niż Bryana. Przecież nikt nie uwierzy w to, że w (wielce prawdopodobnie) ostatniej walce Takera, w dodatku na jubileuszowej WrestleManii podłożą mu Bryana, gdzie możliwe są opcje z Lesnarem, czy Ceną, którzy to (mimo bardzo dużego progresu Bryana w ostatnich miesiącach) byliby realniejszymi rywalami do zakończenia streaku Deadmana. No chyba, że są jednak tacy, co w to uwierzyli. :lol:

To nie będzie ostatnia Wrestlemania Takera. Myślę, że na ostatniej, Andrzej zawalczy z Johnem, a na ten moment na to się nie zapowiada.

Daniel Bryan jest rozsądną opcją, z tego względu, że Lesnar walczy bardzo stiffowo, i ewentualny odpierdol Brocka mógłby się skończyć dla Takera na prawdę źle. Dlatego w tą informacje, byłbym skłonny uwierzyć.

PS: Bardzo mało się tu pisze o RR, a więcej o Wrestlemani. Może sensowniej będzie zrobić osobny temat na temat drogi do WM'ki?

Mnie najbardziej ciekawi czy jednak Goldberg wróci, nawet na krótki Squash z Rybackiem liczę. Bo ja Wrestling oglądam od roku 2007, i nigdy nie widziałem Billa na żywo podczas jego walki, i to dla mnie byłoby wielkie przeżycie.

Najbardziej rozsądnym wyjście wydaje się Reigns, ale nic nie wiadomo.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

To nie będzie ostatnia Wrestlemania Takera. Myślę, że na ostatniej, Andrzej zawalczy z Johnem, a na ten moment na to się nie zapowiada.

Patrząc na stan fizyczny i wiek Andrzeja nie byłbym tego taki pewny. Sam jestem ciekawy tego w jakiej kondycji Undertaker będzie na WM. Jego plecy (bodajże z nimi ma ostatnio problemy) mogą nie wytrzymać i wcale nie zdziwię się, jeśli będzie tak jak napisałem.

Patrząc na stan fizyczny i wiek Andrzeja nie byłbym tego taki pewny. Sam jestem ciekawy tego w jakiej kondycji Undertaker będzie na WM. Jego plecy (bodajże z nimi ma ostatnio problemy) mogą nie wytrzymać i wcale nie zdziwię się, jeśli będzie tak jak napisałem.

Taker to fenomen, po Wrestlemani 27 ponoć jego kontuzję były tak poważne że było bardzo blisko odwołania jego walki na kolejnej Wrestlemani 28. Sądzę że jeśli zawalczy on z Brockiem na najważniejszej ze scen, i wrzucą im stypulację to walka będzie dobra, tylko jak zniesie to Andrzej ? Nie oszukujmy się, Brock będzie musiał mu wykonać wiele akcji siłowych by ktokolwiek mógł w ogóle wierzyć że Lesnar jest wstanie w tej walce przypiąć Takera. tylko jak on to zniesie, to może być ostatnia walka w karierze Andrzeja.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Ciągle nie wiadomo, czy Taker zawalczy ostatni raz na tej Wrestlemanii czy będzie walczył jeszcze 4-5 lat, tego nikt nie wie, ale ciągle pojawiają się głosy ze coraz gorzej ze zdrowiem, więc ja na miejscu WWE nie ryzykowałbym tym, że Cena może już nie mieć okazji na walke z Undertakerem. Tą walkę trzeba zrobić tu i teraz a jeśli Taker będzie sprawny jeszcze przez następne lata to niekoniecznie musi on walczyć w jakiś mega pojedynkach (bo kto uwierzy, że jak Cena nie przerwał to ktoś inny da rade) a może walczyć w jakiś tag teamach, lub po prostu się pojawić i zrobić komuś oklep. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Taker to fenomen, po Wrestlemani 27 ponoć jego kontuzję były tak poważne że było bardzo blisko odwołania jego walki na kolejnej Wrestlemani 28. Sądzę że jeśli zawalczy on z Brockiem na najważniejszej ze scen, i wrzucą im stypulację to walka będzie dobra, tylko jak zniesie to Andrzej ? Nie oszukujmy się, Brock będzie musiał mu wykonać wiele akcji siłowych by ktokolwiek mógł w ogóle wierzyć że Lesnar jest wstanie w tej walce przypiąć Takera. tylko jak on to zniesie, to może być ostatnia walka w karierze Andrzeja.

Tym bardziej, że jeśli Deadman zdecyduje się na zakończenie kariery, to chyba będzie wolał zrobić to na WM o numerze XXX. No chyba, że jego stan zdrowia będzie na tyle dobry i Vince przekona go do jeszcze jednej walki - tej ostatniej. Pożyjemy, zobaczymy. Napisałem tam, że to będzie prawdopodobnie jego ostatnia walka, gdyż to wydaje się najbardziej logiczne. A jeśli zawalczy za rok, na następnej, to będę się cieszyć z tego, że byłem w błędzie. :)

Tą walkę trzeba zrobić tu i teraz a jeśli Taker będzie sprawny jeszcze przez następne lata to niekoniecznie musi on walczyć w jakiś mega pojedynkach

Racja, być może federacja nie chce ryzykować i już Cena szykowany jest pod feud z Undertakerem, tylko jak ta walka może wyglądać ? Czy dojdzie do przerwania streaku, czy ta wielka gwiazda WWE zakończy karierę Andrzeja ? To byłaby wielka walka, a czy jest lepszy czas i miejsce niż Main Event Wrestlemani 30 ? Chyba nie, bo Taker do 40 nie doczeka.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

Według mnie, gdyby to miała być ostatnia walka Undertakera to już dawno mielibyśmy promocję tego meczu. Równie dobrze można zrobić walkę x vs. y o prawo walki z Markiem na jubileuszowej WM.

116218737055c51bc30a173.jpg

Równie dobrze można zrobić walkę x vs. y o prawo walki z Markiem na jubileuszowej WM.

Nie uważasz, że byłoby zbyt...płytkie? Zresztą, już w tamtym roku mieliśmy podobną sytuację a raczej Fatal Four Way o PRETENDENTA do walki z Takerem. W ogóle jak to brzmi? Taker to nie jest mistrz aby robić jakieś walki eliminacyjne, to nie jest nawet pas albo czymś w rodzaju trofeum. Może i pojawia się specjalnie co rok ale podbudowa pod walkę prowadzącą do Wmki jak i wyłanianie przeciwników powinno odbywać się w sposób naturalny.

Edytowane przez Edgar

Nie uważasz, że byłoby zbyt...płytkie?

Wystarczy dobrze to rozegrać, a naprawdę to może być jedno z ciekawszych starć.

116218737055c51bc30a173.jpg

Nie uważasz, że byłoby zbyt...płytkie? Zresztą, już w tamtym roku mieliśmy podobną sytuację a raczej Fatal Four Way o PRETENDENTA do walki z Takerem. W ogóle jak to brzmi? Taker to nie jest mistrz aby robić jakieś walki eliminacyjne. Może i pojawia się specjalnie co rok ale podbudowa pod walkę prowadzącą do Wmki jak i wyłanianie przeciwników powinno odbywać się w sposób naturalny.

Dokładnie, nie można walczyć o walkę z Undertakerem. To jest jak walka o pas mistrzowski, tylko że walczy o nią ktoś kto nie może walczyć o tytuł. Rok temu CM Punk dominował caly rok, więc dostał walkę z Deadmanem. Więc Daniel Bryan w tym roku? Kto wie, kto wie :grin:

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

• Urządzenie:  Android

Właśnie dlatego nienawidzę powrotów Takera. Bo nie dość, że wynik jest z góry znany, to jeszcze dla walki prowadzi jakiś debilny storyline. Albo Deadman wraca i domaga się drugiej walki, bo jego ostatnie zwycięstwo nie było wystarczająco okazałe ("nie zszedłem z ringu o własnych siłach"), albo wrestlerzy biją się o prawo do walki z nim... Dajcie spokój. Dla mnie emocjonowanie się powrotem Takera to jeden z najdziwniejszych wrestlingowych fetyszy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Wow, nie za ostre takie ocenianie? Wielu z nas ogląda głównie wm dla Undertakera a mimo, że jego powroty nie są jakieś wyjątkowo wybitnie, to uważam to zawsze za jedno z najważniejszych wydarzeń roku. Może na starym wyjadaczach jak Ty nie robi to już wiekszego wrażenia, ale dla mnie wm jest tortem a Undi stanowi jej wisienkę, godnie dekorującą główne danie. :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg