Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z Brayem miał walczyć ponoć Cena...no, ale plany lekko się zmieniły. Teraz pewnie Daniel będzie gnojony w swojej nowej stajni, aż w końcu dojdzie do starcia szefa z Danielem na WM. Tak mi się to widzi, przez co ominie nas wygranie RR przez Daniela pewnie.

Co do samego RR to mam spory mętlik...chciałbym Punka, ale co ? On wtedy na Ortona ruszy ? Nie widzę sensu. Ponoć sam Punk ma walczyć z HHH o tą władzę w federacji...Tylko i Cene mieli w to wplątać...Lesnar pójdzie na Takera raczej, wychodzi więc na to, że to Batista wygra RR i ruszy na Ortona. Tylko co wtedy z Punkiem i Ceną. Tag na HHH i Michaelsa na przykład ? Chyba, że Jaśka jednak złączą z Hoganem i Piperem. Czego bym nie chciał. Jak słusznie zaznaczył forumowy dinozaur powyżej, Hogan powinien dostać krótki, mało znaczący przerywnik z Real Americans. Kurde no, ale to fajne, że jest tyle niepewności i czeka się jednak na te Road to Wrestlemania. Nie wiadomo jak co mogą poprowadzić jeszcze.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

A ja to widzę tak:

Punk vs. HHH - walka o władzę

Taker vs. Cena - Brock walczy zbyt agresywnie, a Cena w streaku MUSI być

Cara vs. Mysterio - już zapomnieliście o tej walce???

Hogan & Piper vs. Real Americans - TT Title Match

Bryan vs. Wyatt

Cody vs. Goldust/Dustin Rhodes- możeliwe, że na rzecz story brat vs. brat Goldi stanie się Dustinem

Batista vs. Lesnar

Orton vs. Reigns - rozpad Shield przed WMką lub nawet po porażce Romka i po walce Ambrose atakuje Romana, dołącza się Rollins i mamy feud.

+ nieszczęsna (ale koniecnza) wala div...

Wtedy walki + wejścia + proma = 3,5 h + segmenty na Backu i mamy całe PPv (pamiętajcie, że WMka trwa dłużej)

W Pre-Show Big E vs. Ziggler/Rusev... szkoda, że tylko w Pre-Show, no ale o czas na TEJ wrestlemanii trudniej niż gdziekolwiek indziej

Edytowane przez TheVillain

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do samego RR to mam spory mętlik...chciałbym Punka, ale co ? On wtedy na Ortona ruszy ? Nie widzę sensu.

Kilka miesięcy temu były newsy o planowaniu walki Punka z Ortonem, więc kto wie ? Dla mnie ten Royal Rumble Match będzie czymś genialnym, nawet jeśli wygra to Sheamus to będę zadowolony. Bo pierwszy raz od dawna będę miał wielkie emocje, bo nie będzie z góry znany prawdopodobny zwycięzca.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Paul_Heyman, nie widzę szans na walkę Cena vs. Taker w tym momencie...aczkolwiek chciałbym takiego starcia. A z Twoich opcji wynika, że Reigns wygra RR. Nie za szybko ? Chyba za szybko na aż taki push.

Szykuje się rekord Attitude jeśli chodzi o odpowiedzi w danym temacie "PPV" - ten rok w WWE musi być lepszy. :)

Payl Heyman

Można się zgodzić co do większości twoich prognoz po za walką w jednym teamie Pipera i Hogana - nie ma szans by ich obu dać do ringu, a nawet jeśli to nie ma szans by nie dać im do teamu kogoś kto będzie w ringu przez 90 % czasu zanim wspomniana dwójka potencjalnie rozbije w pył "Real Americans" w końcówce.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Nie ma szans żeby Roman wygrał RR match. Najmniejszych. Gościu najpierw musi udowodnić zarządowi, że faktycznie zasługuje na push, nie wierzę, żeby WWE zaryzykowało niesprawdzonego kolesia, na jubileuszowej WM w walce o zunifikowany pas :P

Jak dla mnie na chwilę obecną największym faworytem jest ( niestety ) Batista. Jasne, że to lepszy wybór niż majonezowy rudzielec, ale i tak ewentualny feud Animala z Ortonem dupy nie urwie. Walka tym bardziej. Bezpieczniejszą opcją ( dla mnie :razz: ) jest oczywiście Punker. I to on jest dla mnie na tą chwilę numerem dwa. Feud Punka z Ortonem i Korporacją powinien się ładnie sprzedać. Ale nie będzie to walka na Main Event WM, chyba, że w jakiejś solidnej stypulacji, np. jeśli Orton przegra HHH odchodzi z Doblju.

Moim trzecim faworytem jest Chris Jericho, któremu większych szans jednak nie daje. O jego powrocie jest umiarkowanie cicho, więc albo WWE zadbało o brak przecieków albo po prostu Y2J nie ujrzymy na WM 30. Nie umiem sobie wyobrazić jak bym się ucieszył gdybym usłyszał "Break the Walls" jako numer 30... Szkoda, że pewnie WWE pójdzie po najmniejszej linii oporu i wygra Batista. Gdyby był to niespodziewany powrót to byłbym nawet zadowolony, ale skoro wszyscy wiedzą, że Dave powraca nie jaram się tym jakoś wyjątkowo.

1161423919541b3db89050d.jpg

Ronnie, w sumie wątek korporacji w walce Ortona z Punkiem by pasował. W tym czasie Cena z HHH i mamy "odebranie" fedki przez dwóch czołowych face'ów dla Vince'a. W końcu Tryplak wspomagał Randala w jego starciach z Bryanem. Nie pomyślałem o tym tak. To można kupić i widze w tym sens, no i CM Punk wygrywa RR w tym scenariuszu. Tylko co z Animalem. Na Lesnara go ? To kto dla Grabarza ? Aj no jak pisałem wyżej tych opcji jest sporo.

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Moim trzecim faworytem jest Chris Jericho, któremu większych szans jednak nie daje.

Mi się osobiście wydaje, że czas Jericho w main eventach już się niestety skończył, bo chyba nawet on nie ma takiego wielkiego ciśnienia i jeżeli będzie wracał to i tak tylko po to, by podpromować jakiegoś mid cardera np. gdyby wrócił, to widziałbym dla niego program na przykład z Big E Langstonem i walkę na Wrestlemanii o pas IC. Oczywiście, chciałbym ujrzeć Y2J jeszcze kiedyś z głównym tytułem, ale obawiam się, że takie czasy już nie wrócą.

Co do Royal Rumble Matchu to bardzo chciałbym, żeby wygrał CM Punk i zmierzył się z Ortonem (zakładam, że z Ortonem, bo chyba nikt nie sądzi, że Cena wygra pas), ponieważ uważam, że bardzo zasługuje na walkę wieczoru Wrestlemanii i program ich na pewno byłby interesujący. Ich feud w 2011 roku średnio mi się podobał, poza tym rolę face/heel były odwrócone niż jest teraz i myślę, że zupełnie inaczej by wyglądał niż wówczas. Poza tym zawsze Punk może fajnie pojechać na micu z Randym i zarządem, więc gdyby doszło do tego programu, to sądzę, że nie narzekalibyśmy i wszystkim by się podobało.

Nie chciałbym za to, żeby RR wygrał Batista, bo tyle razy walczył on z Ortonem, że nic nowego raczej nie dałoby się z tego wycisnąć w przeciwieństwie do opcji Orton vs. Punk.

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Batista wygra. Szkoda, że go zapowiedzieli.

Na RAW Oldschool wraca Ric Flair, może zostanie na dłużej.

HHH wcale nie musi walczyć na WMce, tak samo jak pewnie nie będzie ani feudu Rhodesów, ani walki luchadorów.

Widzę to tak - Batista/w Ric Flair vs Orton/w HHH o WWE WHC.

1/2 Evolution kontra drugie 1/2 Evolution.

Oczywiście Punk może będzie walczyć z Tryplem wtedy nie będzie w narożniku Randalla. Albo być może drugi faworyt, czyli Punk wygra, ale wątpię patrząc na ich niedawny feud i to, że walczyli już ze sobą na WM 27.

Dla HHH jest wiele rozwiązań na WMce - może w końcu Vinnimu odpierdoli i strzeli faceturna i powie, że nie podoba mu się to co robi zięć z fedką i walka o władze, gdzie Vince sam ogoś wystawi do walki z Tryplakiem/jego człowiekiem. (Orton raczej odpada, gdyż to przeczyłoby zasadom RR matchu).

Oczywiście wszystkie te domysły pójdą się pieścić jeśli na RR pas WWEWHC wygra Cena :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Tak czytam te nasze prognozy i dochodzę do wniosku, że WM30 naprawdę powinna trwać z 8 godzin - tylko wówczas wszystkie walki o których mówimy zmieściłyby się (może) w karcie :D

Swoją drogą to zabawne: całe lato/jesień WWE zmagało się z deficytem głośnych nazwisk - do tego stopnia, że któreś Raw ratowali nawet wracającym z emerytury Edge'm. Minęło kilka miesięcy, zmieniły się okoliczności i co? I mamy odwrotną sytuację: gwiazd jest nadmiar, nie wiadomo jak w tych 4 godzinach wszystkich poupychać. Mysterio vs Sin Cara? Forget it, nawet na pre-show brakłoby dla nich miejsca. Henry? Christian? Big Show? Ziggler? Część z nich na pewno obejdzie się smakiem. Cody vs Goldust? Ponoć im to obiecali, czy ktoś o tym jednak pamięta? A są przecież jeszcze RVD, Jericho, Kane czy choćby Del Rio, którzy też pewnie będą chcieli się pokazać na największej ze scen.

Kłopoty bogactwa to słodkie kłopoty, mimo wszystko ciekaw jestem, jak z tego wybrną. I czy nie wpadną na pomysł wywalenia z karty czegoś dobrego (starcie Rhodes'ów?) po to, by dać nam jakiś komediowy segment z Khalim i Santino i Matadorami - WWE jest do tego zdolne :P

P.S. Wychodzi na to, że największym przegranym tego wszystkiego będzie Goldberg. Tak długo chłopina negocjował, że przespał czas, kiedy był WWE potrzebny :D

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Reigns może i nie wygra Royal Rumble, ale wywali z 7 takich Kingstonów, Bourne'ów itp.

WM-ka może być super, ale poprzednie też nie zapowiadały się najgorzej, a wyszło jak wyszło. Nie wpuszczać Hogana do ringu na więcej niż 2 akcje, i będzie ok, to wyczyszczenie rinu brzmi najlepiej. Nie zapominajmy o jego walkach w TNA, nie ma co się łudzić, że byłby w TT z Piperem, bo jemu jet potrzebny ktoś kto zrobi robotę, i wpuści Hulka na Leg Dropa, a jak może pamiętacie Piper 5 lat temu nie zaprezentował się z dobrej trony na WM 25.

HHH wcale nie musi walczyć na WMce

:) Moim zdaniem to całe story ze złym szefem HHH jest tylko po to żeby Hunter zawalczył na Wrestlemanii.

Wracając jeszcze do Royal Rumble, bo to temat o Royal Rumble a nie typer Wrestlemani ;) to co roku czeka się na powroty. W tym roku prawdopodobnie Jericho, RVD, Bourne... co dalej? Trochę zepsuli powrót Batisty, mogli zrobić to samo co z Y2J rok temu, i każdy byłby zadowolony.

• Reputacja:   396

I w tym momencie zaczyna grać Real Americans Hulka Hogana, pojawia się on na arenie i niszczy mistrzów. Wykonuje dwa Leg Dropy, wszyscy się cieszą a nieśmiertelny Hulk Hogan rozrywa na środku ringu jeszcze swoją koszulkę.

Dwa Leg Dropy? :shock: Przy obecnym stanie zdrowia Hogana, Hulk po tym złożył by się bardziej niż Optimus Prime w Transformersach :D Skoro w TNA nie miotał swoim zabójczym finiszerem, to sądzę, że i w WWE pewnie pozabijałby Coltera i Spółkę swoimi Punchami Zagłady :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Dwa Leg Dropy? Przy obecnym stanie zdrowia Hogana, Hulk po tym złożył by się bardziej niż Optimus Prime w Transformersach Skoro w TNA nie miotał swoim zabójczym finiszerem, to sądzę, że i w WWE pewnie pozabijałby Coltera i Spółkę swoimi Punchami Zagłady

Mnie ciekawi jedno, w TNA Hogan był w takim stanie że musieli mu rozstawiać rampę sięgającą ringu (to było dla niego, jak zniknął to i ona zniknęła :) ) Więc ciekawi mnie czy na Wrestlemani taka będzie :D

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Doszedłem do wniosku, że najlepszy scenariusz dla Hogana i Pipera na Wrestlemani to Piper's Pit. Ja wiem, że byłby to segment - ale czy to nie lepiej? Wtedy nie musielibyśmy oglądać dwóch dziadków w ringu, poza tym taki program trzymałby poziom. Piper to wciąż geniusz na mikrofonie, a Hogan dotrzymałby mu kroku. Oczywiście biorę pod uwagę to, że ktoś taki program może zakłócić, i albo mogą być to jobberzy, albo Real Americans.

Co do faworytów, to na dzisiejszy dzień jest i trzech - Batista, Lesnar, Sheamus. Kolejność nie przypadkowa, ponieważ uważam, że Batista jest mocnym kandydatem. Lesnar także, ale trochę mniej. A Sheamus to może być złe zaskoczenie, które ciągle jest bardzo wysoko na liście nochala :shock: Chyba, że wróci jako heel, to wtedy go kupię, i lubić będę, ale jako face jest po prostu tragiczny.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

• Reputacja:   708
  • Styl:  Ciemny

Ego Hogana = (promień łysiny+długość wąsa) x 1000 co daje nam wynik pojawię się na WM, ale czemu zestawiacie mnie z midcarderami?

C'mon - Hogan jako legenda do tego na jubileuszowej największej gali roku z Real Americans? Niby gimmickowo pasuje, ale czyż wieczny main eventer z ego większym niż nos Triple H'a zgodziłby się na to? :>

CzaQ napisał/a:

HHH wcale nie musi walczyć na WMce

Moim zdaniem to całe story ze złym szefem HHH jest tylko po to żeby Hunter zawalczył na Wrestlemanii.

To jest WWE, to jest Vince - tutaj wszystko jest możliwe.

Wiem, że przeczę tym zdaniem to co napisałem o Hoganie, ale cóż... to Hogan :twisted:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png