Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV Royal Rumble 2014 - dyskusja, spoilery, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

I ja będę się taką kartą jarał. Wolę na pewno takie coś niż po raz kolejny Bryan vs. Ortona. Gdyby taka walka się odbyła to z pewnością olał bym ją ciepłym moczem, bo ileż można wałkować jedno i to samo. Rozumiałbym jakby nie był to tasiemiec.

Dokładnie, jak Cena i Rock walczyli ze sobą dwa razy to od razu każdy gada że to jest słabe i nikt nie będzie chciał tego oglądać, a jak Bryan ma walczyć z Ortonem kolejny raz (nie wiem ile w ciągu tych 365 dni walczyli ze sobą ale jest tego trochę) to od razu jest zachwyt, najlepsza walka i najlepszy feud roku z finałem na WM'ce, a jak do tego nie dochodzi to wielkie niezadowolenie no bo jak tak można? przecież Bryan cały czas musi kręcić się wokół głównego pasa a jak tak nie jest to jest źle.

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

54

• DeanAmbrose

35

• -Raven-

34

• TakerFanKrk

30

Top użytkownicy w tym temacie

Czytam waszę posty i widzę, że WWE się udało. Romek wyszedł na największego kozaka jaki kiedykolwiek wszedł do RR, pobił rekord i wszyscy chcieli, żeby wygrał. Ja również. Czapki z głów dla Romka i CT WWE.

Cena vs. Wyatt (wiadomo, first time ever)

Sheamus vs. Bryan (jedna walka w dark matchu, druga to 18 sekund. Tego nie można nazywać powtórką)

Batista vs. Orton (ostatnia ich walka była pięć lat temu)

Punk vs. HHH (dwa lata temu walczyli, ale to było nie na wM'ce, inny feud i inne charaktery zawodników)

Taker vs. Lesnar (na WM nigdy nie walczyli, a ich ostatni pojedynek odbył się chyba 12 lat temu)

Rhodes vs. Goldust

Rollins vs. Reigns vs. Ambrose tutaj też first time ever

Ja prywatnie pierwszy raz,od niepamiętnych czasów będę chciał ,żeby John wygrał tą walkę ,bo kompletnie nie kupuje rodzinki ani Braya.

Takie gimmicki były dobre w latach 90 ,a teraz jak dla mnie to pajacowanie najprościej mówiąc ,sorry.

Batista z Ortonem to już naprawdę troszkę boje się o poziom ringowy,ale może jakoś to zniosę.

Dla Punka fajnie ,że dostaje walkę z HHH bo to może być wielkie nazwisko ,które mu jobnie i poprawi jego pozycje.

Taker jak Taker,walka emocji u mnie raczej nie wzbudzi ,streak zostanie i tyle ^^

Reszta bardziej wypromuje Codego i Reingsa.

Dokładnie, jak Cena i Rock walczyli ze sobą dwa razy to od razu każdy gada że to jest słabe i nikt nie będzie chciał tego oglądać, a jak Bryan ma walczyć z Ortonem kolejny raz (nie wiem ile w ciągu tych 365 dni walczyli ze sobą ale jest tego trochę) to od razu jest zachwyt

Podpisuje się.

Wygrana Bryana w RR matchu i kolejna walka z Ortonem ? To miałoby sprzedać jubileuszową galę?

Nie rozumiem oburzenia ,oczywiście Bryan już nie zginie i dalej sobie absolutnie poradzi ,jego czas przyjdzie i będzie walczył o główne pasy,a na WM fani w jego walce sobie po YES-ują i tyle.

I to mi się najbardziej spodobało. jeśli o mnie chodzi, to wolę oglądać niby no skilla Romana, niż pana Daniela Bryana :) Na prawdę ostro zamarkowałem, tylko ja to zrobiłem serio, a nie tak jak niektórzy, "bo bryana nie było". Tam mógłby być ktokolwiek i tak dostałby cheer :) Ale i tak myślę, że Romek będzie lubiany bo już było to słychać choćby na Survivor Series.

Roman for WWE WHC !!!

Czytam wasze posty i jestem w absolutnym szoku, że tyle osób broni końcówki RR, samego wyniki i reakcji publiki. Reakcja publiki była w 100% uzasadniona, zresztą każdy z nich, w przeciwieństwie do nas, zapłacił za bilet więc może buczeć na kogo chce w moim rozumieniu.

I tak, końca gali to był mega bullshit. Jak można nie zabookować najbardziej over wrestlera całej federacji w tak ważnym czemu? Zwłaszcza, że Daniel jeszcze przegrał wcześniej z Wyattem więc wyszedł na kompletnego frajera. I nie dziwie się, że publika wybuczała każdego na ringu po postawieniu się Misterio. Orton vs Batista? To już było w 2009 roku, czy serio 5 la później znowu muszę to oglądać.

Poza tym czemu nikt nie pisze jak przewidywalna była ta końcówka. Serio, czy ktokolwiek po wyjściu Reya miał jakiekolwiek wątpliwości kto może wygrać? Batista był jeszcze bardziej pewny niż Cena rok temu a to poprzeczna wysoko zawieszona.

Ogólnie PPV było całkiem fajne, i do końcówki bawiłem się bardzo dobrze. Opener skradł show, Lesnar jest potworem a walka Ceny z Ortonem też nie była zła (chociaż proszę, te wszystkie wymiany finisherów przeciwniki przypomniały mi o walkach Rocka z Austinem a to nie ta liga). RR było okej i fajnie, że Romek pobił rekord Kane'a. Jednak co z tego, skoro wszyscy będą i tak pamiętać z tej gali środkowy palec o wujka Vince'a dla publiki.

Czekam jutro na RAW na "Bryan screwed Bryan".

Komunikat od WWE:

Last night’s WWE Royal Rumble pay-per-view resulted in one of the strongest negative reactions from fans we’ve ever seen. Fans voiced their displeasure at the pay-per-view and on social media – and many fans have been contacting WWE directly. The WWE website has a form that allows you to send feedback on their shows – and we strongly encourage you to contact them with your thoughts about last night’s Royal Rumble:

https://secure.wwe.com/forms/help/show.php

http://blueminervadotcom.files.wordpress.com/2012/10/laugh-gif.gif

Aha i co do ludzi, którzy narzekają na to, że Bryana nie było i, że ludzie nie mogą sobie decydować kto jest największym ulubieńcem:

I jeszcze do narzekających na Bryan vs Orton. Nie wiem czy wiecie wielce szlachcice, ale przed nami Elimination Chamber, każdy może wyjść z pasem na WM i wtedy ten Orton ma gówno do gadania, bo pierwszym pretendentem jest zwycięzca RRM, więc nie wolno zakładać, że po ewentualnym zwycięstwie Bryana trafiłby na Ortona na WM.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

xero,

wolę oglądać Batista vs. Orton po 5 latach, niż tasiemca Orton vs. Bryan.

I jak mamy nie bronić końcówki, który była dobra ? Spodziewałeś się Reignsa w ostatniej dwójce ? Na prawdę można było zamarkować.

Edytowane przez DeanAmbrose

Wyrazy współczucia.

1609631_453677041428358_124589805_n.jpg

Wow, w tym wieku wygląda lepiej niż przez całą swoją karierę.

Pitero

Na prawdę myślisz, że Orton straci pas w komorze ? Małe są na to szanse.

Co do fanbojów Bryan to pragnę ich uspokoić, bo pan ten będzie jeszcze w main eventach. Na WM i tak dostanie swój moment więc nie wiem o co wam chodzi.

Dodatkowo tekst od syna Foleya:

Sorry people who know much about wrestling, but this company right now is in some serious s–t. This is really bad for their company because one or two individuals truly believe that their opinions reign much higher over the millions and millions of people who watch their show religiously on a weekly basis. It’s such a horrible feeling obviously because it hits close to home. You have these guys who work their asses off 320+ days a year, who barely see their loved ones, and they get completely disrespected and disregarded because Triple f–king H thinks they’re ‘too small’ or not star material.

My dad made your ass, and people told my dad all his life that he would amount to nothing. So Triple H should know from experience that the people that work their asses off and that are told that they are worthless, are the ones that make the company the best it can be. Without my dad, Triple H is just a mid-carder. My dad went out of his way to make sure that he turned Triple H into the intimidating, scary, cerebral assassin, son of a b—h that he has become. So it’s about time that people who deserve to be the best are given the opportunity to show it. WWE is a f–king dictatorship and it is just truly a shame.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   1

Skoro syn Foleya nazywa Trypla sukinsynem a jego rządy dyktaturą to aż się prosi o powrót Vince'a za parę tygodni i walką o władzę (Punk pewnie będzie wybrańcem Chairmana). Typuję że McMahon z "dobroci serca" jednak doda Bryana do walki o pas "bo tak chcą fani". Jak dla mnie po lekturze tego tekstu, jeszcze bardziej uważam że jest to work mający uderzyć w Triple H'a. Sytuacja z Bryanem posłużyła tylko jako zapalnik i podłożyła nieco gruntu pod ewentualny powrót Vince'a.

Jeżeli te teksty są autentyczne, to możemy być raczej pewni, że to jednak część storylinu. A to może być podstawą do powrotu Vinca.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Spodziewałeś się Reignsa w ostatniej dwójce ?

Ja się spodziewałem. Śmieszą mnie ludzie, którzy tak zawzięcie bronią tego RR Matchu.

O samym Royal Rumble matchu świadczy fakt,że jeszcze nigdy nie została ,,wybuczana'' ostatnia trójka tej walki.Nieważne,że nie było tam Bryana.WWE wypuściło jedno z większych pomyłek odnośnie ppv,jedyna zjadliwa walka to ta Bryana z Wyattem chociaż i tak była daleka od szansy do określenia jej jako bardzo dobrej.Chanty podczas walki Ceny z Ortonem idealnie świadczą o zainteresowaniu publiki tą walką.Gdyby Reigns nie miał tak silnych ,,pleców'' w postaci The Rocka skończyłby jak Ryback czy Lord Tensai po powrocie,jednak tak się nie stanie,bo wiadomo jak WWE szanuje Dwayne'a.Z resztą,z takiej samej przyczyny bracia USOS są wciąż tak ,,wysoko'' w WWE mimo,że nie pokazują zupełnie nic poza dobrymi walkami.WWE przekroczyło granicę dobrego smaku wstawiając do walki Royal Rumble JBL'a,który spędził w ringu około 5 sekund.Powrót Nasha to odgrzewany kotlet spowodowany tym,iż prawdopodobnie The Outsiders znajdą swoje miejsce w ,,Hali Sławy''.Po cichu liczyłem bardziej na Halla,ale cóż,zawsze można marzyć :( .Przecież WWE ma bardzo dużą ,,bazę'' dawnych gwiazd.Wrzucenie takiego DDP,Breta Harta czy Billego Gunna do tego matchu nie byłoby dla nich żadnym problemem.

Nie dziwię się reakcji na zwycięzcę Royal Rumble,bo jest to cień dawnego Dave'a,któremu obecnie daleko do sylwetki sprzed kilku lat.Taki Ryback przy Batiście wygląda jak potwór.Batista jest 2-krotnie ,,mniejszy'' i dlatego wygląda niewiarygodnie jak na powerhouse'a.

Czekam teraz na negatywne opinie ,,pseudo autorytetów'' na tym forum odnośnie tego Royal Rumble.Zobaczymy wtedy ile tych niestabilnych ,,chorągiewek'' zmieni kierunek falowania i wyda subiektywną opinię na ten temat.

1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14