Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Lockdown 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

1. Team Japan (Hiroki Goto, Black Tiger & Minoru) pokonali Team USA (Sonjay Dutt, Jay Lethal & Alex Shelly)

Koncowka walki: Sonjay trzyma Goto tak zeby Shelly mogl wykonac na nim "Super Kick" lecz ten sie wyrywa i obrywa Dutt. Po tym Goto wykonuje Spin Kick'a (tak to sie chyba nazywa) na Shellym. Nastepnie Goto zostaje powalony Kickieim przez Lethal'a ktory zaczyn sie rozprawiac sam z Team Japan. Po chwili chce pchnac na lint Black Tigera lecz ten kontruje i to on pcha w kierunku lin Jay'a a tam juz czeka Minoru ktory wykonuje "Super Kick'a" a po tym Black Tiger wykonuje "Tiger Suplex" po czym odlicza swojego przeciwnika.

Na zapleczu jest Jeremy Borash ktory reklamuje specjalna kolekcje figurek na Lockdown. Po tym zostaje pokazany caly Team 3D z ktorymi Borash rozmawia o ich dzisiejszym meczu z Team Canada. W czasie wywiadu Brother ray stwierdza "ze dzis jest dalszy ciag wojny ale tez jej koniec" a takze "ze to nie jest walka o tytul lecz o szacunek". Po tym jak Team 3D odchodzi pojawia sie Larry Zbyszko ktory pyta sie JB o co chodzi z ta wielka zapowiedzia dzis. ten stwierdza ze nie wie na co Larry odpowiada "ale przeciez ty wszystko wiesz"

2. Low Ki pokonal Christophera Danielsa.

Przed walka Daniels jeszcze nie wie z kim bedzie walczyc. Gdy ujrzal swojego bylego partnera z Triple X nie umial w to uwierzyc ze to z nim bedzie musial sie zmierzyc.

Koncowka walki: daniels chce wykonac "Angel wings" na Low Ki lecz ten kontruje biegnac z danielsem w kierunku naroznika. Po tym tym wykonuje "The Bottom Turnbuckle" i odlicza Danielsa pomagajac sobie opierajac nogi na linach.

Wywiad z The James Gang w czasie ktorego pada stwierdzenie ze bedzie to walk z stypulacja "przegrany team otrzymuje 10 batow pasem"

3. "Bullet" Bob Armstrong (z James Gang) pokonal Konnan'a (z LAX) w Arm wrestling re-match.

Przed walka Konan zaczyna sie chwalic ze dzisiaj wygra "mlodosc i sila". Gdy na ringu juz pojawia sie "Bullet" sedzia nakazuje opuscic ring wszystkim po za uczestnika "arm wrestling contest". Po walce na ringu znajduja sie wszyscy czlonkowie LAX i James Gang a do glosu dochodzi BG James i mowi "panowie prosze sie nastawic w odpowiedniej pozycji a jesli nie wiecie jaka to to ja wam pokaze (w tym momencie wypina swoje 4 litery) ). Gdy LAX dostaja juz po 2 razy i szykuja sie do 3 uderzenia to gdy BG odlicza w momencie 2 Kip uderza Fernandeza co BG skwitowal nastepujaco "Billy powiedzialem na 3 nie na 2" po czym zaczelo sie juz normalne okladanie pasem LAXu po ktorym Ci uciekaja z ringu.

Na zapleczu jest Jeff Jarret, AMW i Scott Steiner a wraz z nimi Jeremy Borash. Kiedy Borash wypowiada pierwsze zdanie natychmiast przerywa mu Larry Zbyszko ktory ponownie ale tym razem Jarreta sie pyta o co biega z ta wielka dzisiejsza zapowiedzia. Ten na to ze czemu nie pojdzie do Hebnera bo ten wie wszystko. Po czym Larry odchodzi a JB zaczyna w koncu przeprowadzac wywiady z "armia Jarreta"

4. “The Future” Chris Sabin pokonal Pume, Chase Stevens'a, Shark Boy'a, "Primetime" Elix Skippera i Petey Williamsa w X-Scape Matchu

---- pierwsza wyeliminowana osoba zostaje Shark Boy przez Petey'a Williamsa gdy ten wykonal na nim "Canadian Destroyer"

---- druga wyeliminowana osoba zostaje Chase Stevens przez "Ptimetime'a" gdy ten wykonal "Fisherman Buster". W tym momencie nalezy nadmienic ze przed odpadnieciem Chase Stevens wykonuje "Shotting Star Press" ze szczytu klatki na pozostalych 4 przeciwnikow !!!!

---- trzecia wyeliminowana osoba zostaje Elix Skipper przez Petey'a Williams'a gdy ten wykonal roll up'a w momencie gdt Elix chcial odliczyc Sabina.

---- czwarta wyeliminowana osoba zostaje Puma po "Cradle Shock'u" od Sabina

Koncowka walki: Sabin wychodzi z klatki lecz Coach bierze go "na barana" i nie chce puscic az do momentu kiedy Petey wyjdzie z klatki. Sabin pozniej zaczyna sie okladac na klatce z Williams'em a Coach sie dalej demu przyglada. Po kilku ciosach Coach mysli ze Sabin chce zeskoczyc i przez przypadek chwyta Petey'a umozliwiajac tym wygranie Sabinowi.

Wywiad z Abyss'em i Father'em Michellem.

5. NWA X-Division Champion Samoe Joe pokonal Sabu przez "Muscle Buster"

Koncowka walki: Sabu skacze na liny i w momencie kiedy sie obraca Joe rzuca w niego krzeslem. Ten pada na liny a Joe w tym momenie chwyta go w pozycji do wykonania "Muscle Buster" ktore pozniej wykonuje i spokojnie odlicza Sabu do 3.

Jeremy Borash rozmawia z Team canada na temat ich meczu z Team 3D. W momencie gdy zaczynaja spiewac hymn Canady pojawia sie Zbyszko i pyta sie Coacha co to jest za wielke ogloszenie. Coach mowi ze wie troszke ale nie powie tego gdyz wiele razy chcial powiedziec cos Larry'emu lecz ten go nie sluchal wiec niech on teraz sie poczuje jak wczesniej sie on czul.

6. Team 3D pokonali Team canada w Anathem/Captur The Flag Matchu

Koncowka walki: Brother Runt lezy na stole a Eric Young szykuje sie do elbow drop'a z naroznika. W momencie gdy skacze Runt sie odsuwa i na stole laduje sam Eric. Po tym uderza ponizej pasa A1'a i wykonuje na nim swoj finisher. Po tym atakuje go Bobby Roode lecz ten kontruje i uderza jego glowa w klatke. W momencie gdy sie obraca Brother Ray i Brother Devon wykonuje 3D a Brother Runt idzie po wlage USA.

Po walce Ray zacheca ludzi aby wstali i zaczeli spiewac hymn w czym probuje przeszkodzic mu Coach lecz dostaje od 3D.

Po walce Team 3D spiewa jeszcze hymn z publicznoscia i w momencie kiedy wychodza zabrzmiewa nieznajomy theme. W tym momencie pojawia sie .... Christy Hemme !!! Obchodzi ona ring do okola witajac sie z publicznoscia i podchodzi do stolu komentatorskiego gdzie wrecza tajemnicza koperte (hehe pewnie z $$$ :P). Teney otwiera koperte i po chwili mowi ze jest to oswiadczenie ze TNA managment zostanie calkowicie zrekonstruowane m.in wszyscy beda odpowiedzialni za swoje czyny. Takze po pierwsze Larry Zbyszko zostanie poddany probie (sorka ale tutaj za bardzo nei skumalem o co loto ;) ). W tym momencie zjawia sie Zbyszko ktory zaczyna protestowac wobec tej decyzji. Larry chce wiedziec kto to podpisal lecz Teney mowi daj mi skonczyc czytac i wtedy sie dowiesz. Punkt nr 2 mowi ze "jeden z zawieszonych/wyrzuconych zawodnikow zostaje przywrocony natychmiast i jest nim .... Raven !!! Po tym zabrzmiewa theme Raven'a a on sam sie pojawia na rapmie. Po tym zaczyna isc w kierunku Zbyszko tylko po to zeby za chwile zaczac gp gonic. Ten ucieka do klatki a Raven chce sie do niej dostac ale za chwile pojawia sie ochrona ktora odpycha go od klatki.

Za chwile przenosimy sie na zaplecze gdzie juz jest Jeremy Borash z Christianem. ten mowi ze Christian za chwile stoczy najbardziej osobista walke w swoim zyciu i pyta sie go co on na to. Cage rozbiera sie i odchodzi nie mowiac nic.

7. NWA Champion "captain Charisma" Christian Cage pokonal Abyss'a przez "The Unprittier" na podwojna warstwe pinesek :)

Przed wejsciem an ring Christian i Abyss zaczynaja sie bic pod ringiem a potem wsrod publicznosci. Wczasie walki Father Mitchell wrzuca na ring swoja laske i pas mistrzowski z ktorego Abyss chce skorzystac lecz Cage sie schyla. Potem Cage wykonuje "The Unprittier" lecz uzyskuje tylko 2. Po tym wspina sie na klatke i ze samego szczytu wykonuje Frog Splash !!! Po chwili Abyss wyciaga pineski i zaczyna je rozsypywac na srodku i podchodzi do Christiana. Ten trzyma w rece laske i uderza nia kilka razy Abyss'a az ten nie upada. Po tym Cage znowu wspina sie na gore klatki lecz Abyss chwyta sedziego i rzuca nim w klatke, a to spowodowalo ze Cage spada na dol. Po kilku sekundach gdy ten wraca spowrotem do klatki wykonuje powerbomb na Abyss'ie ktory jest na gornej linie na pineski!!! Po tym chce dokonac pinu lecz nie ma sedziego kiedy jeden otwiera klatke i chce wejsc do przed niego wbiega "Slick" Johnson lecz znowu 2. W tym momencie Christian bierze pas i biegnie w kierunku swojego przeciwnika lecz ten wykonuje na nim "Black hole slam" i chce odliczac lecz tym razem tez 2. W tym momenice Father Mitchell podaje Abyssowi kolejne pinezki ktore wysypuje. Po tym Christian Cage wykonuje "The Unprittier" na pinezki i tym razem pinuje przeciwnika.

Po walce Abyss zaczyna sie znecac nad Christianem obwiazujac mu dookola glowy lancuch i dusic. PO tym Michell bierze pas i daje go Abyssowi.

8. Sting, “Phenomenal” AJ Styles, “War Machine” Rhino i Ron “the Truth” Killings pokonali "Big Poppa Pump” Scott'a Steiner'a, “King of the Mountain” Jeff'a Jarrett'a i AMW po tym jak Sting wykonal "Scorpion Deathlock" na Harrisie.

Podczas walki Storm ucieka na gore klatki a za nim udaje sie AJ. W tym momencie na gore probuje wejsc Gail Kim lecz umozliwia jej to AJ a po jakims czasie Jackie zrywajac z niej spudnice. Gdy AJ sie obraca dostaje "Super Kick" od Storm'a po czym rozklada stol na gorze klatki. W tym samym czasie Jarret wspina sie po gitare i gdy schodzi na dol i obraca sie w celu uderzenia nia ktoregos z przeciwnikow to na przeciw niego stoi Sting ktory tez ma gitare lecz wymienia ja szybko na kij baseball'owy. Jeff chce uderzyc Stinga gitara lecz ten blokuje kijem i podnosi gitare. Gdy zmierza w kierunku JJ ktory prosi zeby go nie bic to Steiner wykonuje low blow na Stingu. Po tym Jarret bierze gitare i rozwala ja na glowie Stinga. W tym momencie widzimy ze na gorze AJ ustawia drabine, po ktorej nastepnie sie wspina skacze na stalowa konstrukcje po ktorej sie troche przesuwa i nastepnie wykonuje splash'a na Storma ktory lezy na stole!!! Po tym znowu widzimy jak da dole Truth wykonuje "Axe Kich" na Harris'ie lecz tylko 2 piny po przeszkadza Jarret ktory nastepnie wykonuje "The Stroke" na Killings'ie przez krzeslo. W momencie gdy "King of the mountain" sie podnosi Rhino trafia w niego z "Gore" lecz gdy teraz ten sie podnosi Steiner wykonuje suplex na nim a potem zaklada "Reclinera" na Rhino lecz nie trwa on dlugo gdyz Sting podchodzi od tylu i wykonuje "Scorpion Death Drop". Gdy ten sie podnosi Harris uderza go kajdankami w twarz po czym zaklada Stingowi jego wlasny finisher "Scorpion Death Lock" lecz Sting tylko w sobie wiadomy sposob tak kontruje ze teraz on wykonuje "Scorpion Death Lock" po ktorym Harris sie poddaje i tym samym zwyciezca zostaja "Wojownicy Stinga"

Jak dla mnei kolejna bardzo dobra gala w wykonaniu TNA. Bardzo dobry opener tak samo X-escape match. Troche gorsza walka Joe z Sabu (co mozna zwalic na kontuzjowana reke Sabu). Zajebista walka o NWA title jak i sam ME ktory tez wymiatal ;)

Z kolei trzeba tez nadmienic ze do TNA powrocil Low Ki ktory okazal sie mystery oponentem Danielsa (reaktywacja Triple X ??), takze powror Raven'a ktory mnie osobiscie ucieszyl jak i tez pojawienie sie zajebistej laski w postaci "Kryski" ktora wyglada jeszcze lepiej niz za czasow WWE (btw mi przypominala troche Christie z Tekkena 4 :P - theme w wykonaniu P.O.D jak sie nie myle ;) )

Nie mozna zapomniec tez o kilku troszke chorych akcjach np Shooting Star Splash ze szczytu klatki w wykonaniu Stevensa (jak dla mnie na rowni z "chodem" Skippera), Star splash Cage ze szczytu na Abyssa jak i Splash z konstrukcji na stol na gorze klatki :)

PS na koniec sorki za brak raportu z piatkowego SD jak i czwartkowego TNA ale ... moja glupota dal znac o sobie jak przez przypadek usunalem je a sciagac drugi raz za ch... mi sie nie chcialo ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viruss

3

• SixKiller

3

• Wee Man

3

• Romo

2

Top użytkownicy w tym temacie

dobra gala, najlepsza walka to Low Ki vs Christophera Danielsa, najlepszy moment to pojawienie sie Ravena no i wyczyn AJ-a ;-)
...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

1. Team Japan (Hiroki Goto, Black Tiger & Minoru) vs Team USA (Sonjay Dutt, Jay Lethal & Alex Shelly)

Bardzo dobra walka, ale dla mnie bookowanie zwycięstwa na PPV zawodnikom którzy nie są nawet na kontrakcie w TNA to troszke przesada. Spokojnie mogli zrobić ten pojedynek na Impact a USA na Lockdown podłożyć np. Meksyk :mrgreen:

2.Low Ki vs Christopher Daniels

Jako że zajebiście lubie te stiffowe kopniaki Low Ki'ego to bardzo mnie ucieszyło to że powrócił do TNA. Co do samej walki to była dobra(mogła być lepsza) ale jak na pojedynek takich zawodników strasznie nie lubię jak walka kończy się w ten sposób chociaż do Low Ki'ego to troszke pasuje. Pozostaje mieć nadzieje na długi ciekawy feud. :tak:

3.Bob Armstrong vs Konnan

Po chuj takie coś na PPV :/ Dla mnie nawet do Impactu się to nie nadaje bo trudno uwierzyć że taki staruszek jak Bob pokonuje na ręke Konnana. Spokojnie można było zabookować walke LAX vs James Gang i byłoby to bardziej konkretne od tego, a może BG James pierdolnąłby jakiegoś speecha :mrgreen:

4.Chris Sabin vs Puma vs Chase Stevens vs Elix Skipper vs Shark Boy vs Petey Williams

Bardzo dobra walka z kilkoma ciekawymi akcjami ale znów troszke zjebany finisz jak dla mnie, jeszcze można uwierzyć że Sabin schodząc z klatki wsakakuje akurat na D'Amore ale już to że Petey przez "przypadek" spada na D'Amore a ten go trzyma i pozwala zwyciężyć Sabin'owi było dla mnie żenujące.

5.Samoa Joe vs Sabu

Pewnie walka miała być dłuższa ale kontuzja Sabu nie pozwoliła bookerom na zrobienie dłuższego pojedynku z hardcorowymi spotami, ale i tak jak na pojedynek w którym jeden z zawodników walczy ze złamaną reką nie można powiedzieć że było źle.

6.Team 3D vs Team Canada

Szczerze to mam nadzieje że po Lockdown ten feud się skończy i 3D będą mogli rozpocząć feud z AMW który zakończy się zdobyciem pasów bo te walki z Team Canada choć często są ciekawe to jednak mnie już nudzą.

7.Christian Cage vs Abyss

Dla mnie był to bezsprzecznie najlepszy pojedynek na gali z kilkoma zajebistymi akcjami. Splash z klatki na Abyssa czy finiszer jaki Abyss otrzymał na pineski były akcjami których nie powstydziłoby się nawet CZW. Szczerze miałem nadzieje że Abyss zdobędzie pas ale walka zrekompensowała mi jego porażke. :] I jeszcze jedno tak jak w przypadku feudu 3D vs Canada mówiłem o zakończeniu feudu tak tu mówię żeby się to ciągło jeszcze przez jakiś czas.

8.Sting, A.J. Styles, Rhino & Ron "The Truth" Killings vs Jeff Jarrett, Scott Steiner & America's Most Wanted

No i na koniec main event, który był słaby jak dla mnie chociaż kilka ciekawych akcji można było zobaczyć jak np. akcja Styles'a na dachu klatki ale ogólnie bez rewelacji. Hmm... co do Stinga to nie walczy źle porusza się nieźle ale Scorpion Death Lock jest poprostu kurwa fatalny co było widać bardzo wyraźnie bo przed Stingiem Death Locka zakładał Harris i ten "harissowiski death lock" był o niebo lepszy

Podsumowując powiem że spodziewałem sie czegoś o wiele lepszego i raczej się na Lockdown zawiodłem ale cóż jak to mawia mój trener nie zawsze jest niedziela :mrgreen:

15974308365193fac7b7921.jpg

A mi sie ME podobal ;)

Nie powie, chyba najlepszy PPV TNA jaki zrobili. Jak dla mnie rządziła walka Team Japan vs Team USA, Shelley pokazał klase i widać że obecne Team USA bedzie czymś wielkim. Pozatym wreszcie dobra walka Christiana w TNA ( Myslałem już że sie totalnie wypalił ). ME też niezły ( AJ niegdy nie przestanie mnie zadziwiać ) Rozczarowała mnie tylko Anthem mach, no i Joe vs Sabu za krótkie. Ale i tak gala świetna. Mam nadzieje tylko że Sacriface utrzyma poziom
There are three guarantees in life... DEATH, TAXES, and TABLES !!!

Świetne ppv, świetny raport... Christy Hemme wygląda jeszcze lepiej niż w WWE :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Moim zdaniem bardzo dobra gala. Na pewno najlepsza w tym roku a czy lepsza niz zeszloroczny Lockdown tego nie powiem bo nie pamietam dokladnie jak bylo w 2005, ale nie wydaje mi sie by rok temu bylo lepiej (4 on 4 bylo jeszcze gorsze a AJ vs Abyss w ME nie bylo lepsze od Christian vs Abyss, jedyne co miala tamta gala to Raven vs Hardy tables match ktory byl bardzo ciekawy ale na tej mielismy wyjebany z majtek tag match japan vs usa)

Raven wrocil ale widac ze z choroba sobie nie poradzil. Dalej jest gruby i chyba bedzie walczyl w koszulce. Feud Abyss vs Christian bedzie kontynuowany. Teraz AMW moze rozpocznie feud z AJ'em i Danielsem ktorzy formuja nowy tag (pewnie na krotko i zakonczy sie to ich ponownym feudem)

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Dopiero teraz obejrzałem tę galę, bo ostatnio krucho z czasem. Dobre PPV, ale czy najlepsze w tym roku ;)? Teraz nie mam czasu się nad tym zastanawiać, na pewno trzymało poziom. W końcu to było PPV TNA.

Zaczęło się od bardzo dobrego openera. Tyle się tam działo, że nawet nie jestem w stanie napisać co podobało mi się najbardziej ;). Na pewno się nie nudziłem. Bardzo ucieszyłem się z występu Low Ki. Uwielbiam ten jego stiffowy styl. Mam nadzieję, że zagości w TNA na dłużej.

Na nieszczęście po tej walce TNA zafundowało nam największego gniota tej gali. Nie wiem co Bullet Bob robi w TNA, ale mam nadzieję, że wkrótce zniknie. Tego co robi na pewno nie można nazwać total nonstop action. Nie wiem co gorsze, walka z jego udziałem czy konkurs w siłowaniu się na rękę. Zabawny moment, w którym The Outlaw za szybko uderzył pasem Fernandeza, a BG go upomina. No ale to był jeden plus, który nie jest w stanie zatrzeć stu tysięcy minusów.

Kiedy oglądałem LockDown brakowało mi czegoś takiego co zrobił Elix Skipper rok temu. Ale i tak nie czuje się zawiedziony. W kolejnej walce dostałem Shooting Star Press Stevensa ze szczytu klatki. To było świetne ;). Walka taka sobie. Niezły finish, tylko szkoda, że TNA zastosowało ten sam manewr z D’Amorem dla dwóch zawodników, Sabina i Williamsa. Można to było rozegrać inaczej, ale nie było źle.

Sabu vs. Samoa Joe fajne, tylko krótkie. Po cichu liczyłem, że Sabu wygra, chociaż po przeczytaniu newsa, że podpisał kontrakt z WWE nie miałem już żadnych złudzeń :D. Uwielbiam te akcje z krzesłem. Tu się odbije, tam rzuci... wiecie o co chodzi ;). Szkoda, że wygrał Joe, bo im dłużej wygrywa tym bardziej chcę żeby przegrał ;).

Następna walka, czyli ta w wykonaniu Teamu 3D i Teamu Canada znudziła mnie. Niby nie obiecywałem sobie po niej niczego, ale myślałem, że będzie lepsza. Nie podobała mi się walka, nie podobał mi się pomysł. Jeszcze ten hymn Stanów Zjednoczonych po walce jakiś taki do niczego. Zmiksowany niczym theme Teamu Canada. Myślałem, że w takiej podniosłej chwili TNA sięgnie po coś lepszego ;).

Christian vs. Abyss dobre, chociaż obyło się bez egzaltacji. Kiedyś bardzo chciałem żeby Christian zdobył pas, a teraz kiedy jest mistrzem jakoś mnie nie przekonuje. Na pewno walka z Abyssem była lepsza niż z ta Montym Brownem na ostatnim PPV. Christian przy tym Splashu leciał z klatki niczym sam Superfly ;). Niezła akcja, chociaż można było to zrobić lepiej. Jeżeli ktoś chce teraz napisać żebym sam zrobił lepiej to od razu zaznaczam, że nie umiem ;). Przez chwilę myślałem, że wygra Abyss, szczególnie po tym dynamicznym The Black Hole Slam. Fajna akcja z pinezkami, Abyss spokojnie mógłby robić walki z Foleyem. Na pewno na ringu rozumieliby się jak mało kto ;). Niezły finish, ale dalej uważam, że Unprettier jest słaby ;). Feud pewnie będzie ciągnięty dalej. Może w końcu Abyss wygra? Jest mi to obojętne, nie markuje ani jemu, ani Cage’owi, ale chciałbym go kiedyś zobaczyć w roli mistrza.

Main event niezły. Trochę chaotyczny, ale czego się spodziewać kiedy walczy ze sobą ośmiu facetów ;)? W takich chwilach ring TNA wydaje się mniejszy niż zwykle i naprawdę lepiej wyglądałoby to na normalnym czworokącie. Oduczyłem się już oglądać takie walki, nie ma ich ani w WWE, ani w TNA. Były w WCW, ale WCW nie żyje ;). To co podobało mi się najbardziej to oczywiście akcje Stylesa na dachu. To było niezwykłe ;). Byłem bardzo ciekaw występu Steinera, ale po takiej walce trudno mi powiedzieć cokolwiek. Ani, że jest super, ani że jest do niczego. Mogę powiedzieć tyle, że dalej śmieszy mnie jego tatuaż ;). Niestety bardzo słaba końcówka tej walki. Sting wykonał ten Scorpion Death Drop na sztywno. Wyglądał tak jakby połknął kij. Pomysł z kontrą był fajny, ale lepiej to wyglądało podczas walki „Hitmana” z Mr. Perfectem na SummerSlam 15 lat temu ;). Można sobie mówić, że Sting jest stary, taki, czy taki. Ale przy tym Scorpionie mógłby przykucnąć, nie ;)?

Trudno mi wybrać najlepszą walkę wieczoru. Ani main event, ani walka o tytuł nie podobały mi się tak bardzo bardzo. Chociaż jeżeli musiałbym na coś wskazać to wskazałbym na walkę Christiana z Abyssem, ew. na potyczkę Danielsa z Low Ki (chociaż dostała takie miejsce na karcie, że chyba do main eventu wszyscy już zdążyli o niej zapomnieć ;)). Na koniec chciałem napisać, że Christy Hemme wygląda bardzo ładnie i zaczynam żałować, że nie wpisałem jej w rankingu ulubionych div ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   22

Dalej jest gruby i chyba bedzie walczyl w koszulce.

Aktualnie ma feud z Zbyszko więc nie musi być do tego w super formie, ale później to nie wiem co z nim zrobią.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

PO pewnie feud potrwa z 2-3 miechy a do tego czasu miejmy nadzieje ze Raven bedzie w formie ;)

Mnie powrót Ravena wcale nie ucieszyl. Może dlatego, że wygląda jak wygląda. I znowu feud ze Zbyszko. Inaczej. Nie znowu tylko dalej feud ze Zbyszko ;). Poza tym nie rozumiem jego gimmicku. Dla mnie Raven powinien wyglądac tak jak w ECW. Zresztą TNA raz go przebiera tak, raz w tę spódnicę. Nie wiem po co ;).

Mnie powrót Ravena zawsze cieszy. Nieważne, że z nadwagą. Nieważne, że feud ze Zbyszko. Nic nie jest ważne. Raven powrócił, legenda powróciła... Quote The WeeMan, Never More! Znaczy Raven, ofkoz.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   22

Nie jestem pewnien czy to TNA go tak przebiera .. mi się wydaje że Raven ma dużą kontrolę nad swoim gimmickiem.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Możesz mieć racje. Nie wiem, którego Wy wolicie Ravena, ja tego oldschoolowego ;).