Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak wygląda sytuacja Stinga?, Obniżki zarobków w TNA, Zapowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedną z postaci których status w TNA wciąż nie jest wyjaśniony jest Sting. Otóż kontrakt "Icona" wygasa na początku stycznia, jednak już jest pewne że Sting będzie występował nieco dłużej, ponieważ właśnie powoli rozpoczyna nowy feud. Może się to wiązać z dwiema opcjami:

1) Sting podpisze krótkoterminową u...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jak-wyglada-sytuacja-stinga-obnizki-zarobkow.html
  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 559
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pro Wrestling Illustrated przyznał Magnusowi tytuł "Most Improved Wrestler of the Year", czyli uznał go za zawodnika który zrobił największy postęp w kończącym się roku. Sam Magnus oczywiście podziękował za taką nagrodę i przyznał, że to 2014 będzie rokiem w którym naprawdę się wyróżni.

Lubię tego typu zestawienia i jakoś nie mogę za pomocą Wujka Google znaleźć awardsów PWI za mijający rok - oprócz informacji o Magnusie. Prośba Sabing - jeżeli dysponujesz pełną listą, to zarzuć proszę, czy to w poście, czy w kolejnym newsie. Ewentualnie proszę o link. Może innych userów też zainteresuje.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nie jestem ekspertem w temacie PWI, ale z tego co się orientuję to pełną listę "Awards" publikują dopiero w styczniu, a w bieżącym roku tylko rankingi.

Stopniowo te kategorie wypływają na zagranicznych portalach, tak jak ta z Magnusem akurat teraz, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość w tym temacie ;) Jak coś będzie to oczywiście w newsach wrzucę.

Opublikowano
Nie jestem ekspertem w temacie PWI, ale z tego co się orientuję to pełną listę "Awards" publikują dopiero w styczniu, a w bieżącym roku tylko rankingi.

Stopniowo te kategorie wypływają na zagranicznych portalach, tak jak ta z Magnusem akurat teraz, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość w tym temacie ;) Jak coś będzie to oczywiście w newsach wrzucę.

No właśnie kojarzyłem, że w zeszłym roku te awardsy były jakoś później i stąd byłem zdziwiony, że już wszystko wiadomo (założyłem, że nie tylko Magnus wie o swoim zwycięstwie). Nic to. Trzeba poczekać.

14453752125651e0a536c69.jpg