Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nowy członek Wyatt Family?, Duże plany dla Sheamusa, Nowy na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Judas Devlin był obecny na zapleczu ostatniego Raw oraz tapingu Smackdown, w związku z czym pojawiły się plotki jakoby zawodnik miał wkrótce pojawić się w WWE TV... jako nowy członek Wyatt Family! Sam Judas tylko pogłębił te plotki wspominając na Twitterze o Wyattowej "Sister Abigail" w takim oto wpisie: &a...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowy-czlonek-wyatt-family-duze-plany-dla.html
https://forum.wrestling.pl/topic/34277-nowy-cz%C5%82onek-wyatt-family-du%C5%BCe-plany-dla-sheamusa-nowy-na/

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• filomatrix

3

• E_9

2

• Ghostwriter

2

• Caribbean Cool

1

Top użytkownicy w tym temacie

Vince McMahon i Triple H bardzo cenią sobie Sheamusa i mają co do niego duże plany. Celtycki Wojownik ma powrócić w okolicach Royal Rumble i od razu znaleźć się w granicach Main Eventu. Dla Sheamusa uszykowany też będzie jakiś spory program na WrestleManię XXX.

Nie zdziwię się bardzo jak wygra Royal Rumble i powalczy na WrestleManii o pas z Randy'm Ortonem. Nie dość, że gabarytowo odpowiedni, to jeszcze z Trypelkiem na siłownię chadza i włazi mu w tyłek. Zresztą taka walka była kiedyś planowana i teraz mogą do tego pomysłu powrócić. Ja wiem, że niektórzy forumowicze Atti ogłosili już walkę Ortona z CM Punkiem (też bym takiej chciał), ale ja mam sporo obaw, co do tego kto wymierzy słuszną karę Viperowi i przejmie złoto. :/

Panowie, dajcie sobie siana z tym bladzioszem :/ Czy ktokolwiek tęskni za Szajbusem? Mi tam wręcz przeciwnie, ogląda się wszystko jakby przyjemniej.

Ciekawe jak samowolka Rybacka odbije się na jego promowaniu...

Moim zdaniem Rudy będzie walczył na WM z Ceną o pas WHC co by było dużo lepszą opcją niż starcie z Viperem. Zdecydowanie wolałbym Punk vs Orton.

Jeżeli Sheamus ma wrócić i znaleźć się ponownie w ME to tylko i wyłącznie jako solidnie zabookowany heel... jeżeli turn i wygrana na RR miałaby go wysłać do walki z Ceną o WHC to jakoś bym to przeżył, wtedy furtka do walki z Randallem dla Bryana i Punka byłaby otwarta, innych kandydatów nie przewiduję do walki o pas WWE.

Z resztą, czy na przestrzeni ostatnich 2-3 lat Orton nie feudował z Sheamusem 2-3 razy o pas?! Myślę, że kolejnym odgrzewanym kotletem nas nie uraczą, obym miał rację.

Dzięki za newsy

Myślę że cicha rozpacz i wewnętrzne rozżalenie Ghostwritera, na temat powrótu Sheamusa powinno wystarczyć za opinię wielu fanów Dabju o tym pomyśle. Ja jednak bym chciał żeby Sheamusa jakoś wkręcić do Korporacji - każdy wie że on i Tryplak to ziomale więc można z tego fajne story skleić (zresztą ich relacje na zapleczu to nie tajemnica)

Odniosę się jeszcze do JBL'a wspominającego Jeffa Jarretta - mimo że nie musiał tego robić to jednak wspomniał o Double J'u, i to w sumie był miły motyw, pomimo tego co JJ odwalił na koniec swojej "sagi" w WWF. Cieszy mnie to że Bradshaw o nim wspomniał, a i z drugiej strony mało kto teraz pamięta o osobach związanych z TNA (przykład RVD - 90% fanów myślało żę już nie walczy/ "nie istnieje"), więc jako taki mały pstrzyczek w nos, mała wspominka o Jeffie nie byłą zła - props dla Layfielda (mimo jego chujowego chantowania dla Usos i R-Trutha podczas entranców)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

Myślałem, że Sarah Backman to jakaś brzydula Betty, która w WWE nie przebije się przez swój wygląd. Myliłem się, bo Szwedka w tej kwestii nie będzie odstawała od większości Divas.

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/765751092.jpg

Judas Devlin wizerunkowo pasuje do Wyatt Family i wcale nie zdziwię się, jeśli te pogłoski okażą się prawdą.

O ogromnym pushu dla Sheamusa po powrocie mówi się od dawna, więc walka na WrestleManii o pas i wygrana Royal Rumble jest bardzo możliwa.

Ryback ma mózg! Trochę dziwi mnie ta kara dla Rybacka, bo bądź co bądź jest to element, który może podbudować feud Ryback - Goldberg.

Dla mnie Sheamus może być nawet w ME WM tylko żeby RR nie wygrał..

Co do Szwedki, to nie jest najgorsza. Byleby miała dobry mick skill, bo resztę da się wytrenować.

Jeżeli rzeczywiście sytuacja wygląda tak, a nie inaczej, to wygrana Rudego na RR jest już wyraźnie odczuwalna. Też mi się tak wydaje, że heel turn jest nieunikniony i znowu będziemy mieli Szajbusa w federacji, co oznacza feudowanie z Januszem o WHC.

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Myślę, że wwe chce nam trochę zamydlić oczy i tak naprawdę mówi (promuje) Shemusa, od tak. Wątpię w jego(tak szybkI) powrót na szczyt, nie ma tam dla niego po prostu miejsca. W 2014 rr wygra albo Punk , albo jakiś shocker! :)

Co do potencjalnego debiutu Davlina, to jestem jak najbardziej za. Gość jest całkiem dobry przy mikrofonie, wizerunek ma wprost niebanalny, co powinno zaskutkować w dosyć szybkie przyjęcie go przez wwe universe. Z pewnością ten pan nadaje się na heela w głównym rosterze(co ciekawe będzie to 2 debiut z rzędu na SS , zawodnika , którego w wwe,czy nxt oglądać nie mogliśmy...Przypadek?)

Martwi mnie jedynie, kierunek w jakim miałby podążyć... Bo co jak co, ale bycie kolejnym przypierdkiem u Wayatta, to nie koniecznie wieniec laurowy...Stać go na więcej, mam nadzieję, iż jeśli miałby niefługo zadebiutować , to jako samotny grajek, w takowej postaci lepiej by się spisał(pasował) :roll:

Edytowane przez Caribbean Cool

W dyskusji odnośnie potencjalnej promocji Sheamusa o powrocie, stanąlbym raczej po stronie MdAngela, moim zdaniem "co najwyżej" może on liczyć na starcie z Ceną o pas WH w roli heela. Na zwycięstwo w RR matchu chyba nie ma co liczyć (gdyby nie dokonał tego 2 lata temu martwilbym się bardziej :wink:), tym bardziej na przejęcie głównego tytułu na największej scenie (czego powinien dokonać ktoś w 100% popierany przez fanów, a Blady za takiego na pewno nie uchodzi, co WWE pewnie dostrzega).

To, czego ja się spodziewam, to wypuszczenie kilku kolejnych newsów tego typu, które mialyby go wprowadzić do grona potencjalnych faworytów RR matchu - póki co logicznie rzecz ujmując mamy Punka, ew. Bryana i na tym koniec, taki Sheamus zawsze będzie brany pod uwagę. Na Manii natomiast zapewne dostanie duże starcie, jednak bez żadnego tytułu na szali, coś wielkości Ryback/Henry z ostatniej WM, a w roli jego rywala widzialbym Rey'a Mysterio ( o ile zdrówko pozwoli)...taką walkę sobie wymarzyłem :)

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Myślałem, że Sarah Backman to jakaś brzydula Betty, która w WWE nie przebije się przez swój wygląd. Myliłem się, bo Szwedka w tej kwestii nie będzie odstawała od większości Divas.

Babka tylko wtryni sobie silikony i karierę u Vince'a (bo sylwetkę ma wymiatającą, pod kątem zbudowania, tak więc McMahon będzie ją promował) ma jak w Banku :wink:

Jednak Ryback to debil. Myślałem, że ten Spear i Jackhammer to element rozpoczynającego się storyline'u Wędkarz kontra The Bill, a tu bęcwał Skip zrobił sobie taką samowolkę :roll: Zapewne Vince'a chuj strzelił, tym bardziej jeżeli nie mają jeszcze dogranej sprawy z Goldbergiem, a rzucona fanom przez Rybacka zajawka, umocni tylko przetargową pozycję Goldiego, który wytarmosi jeszcze więcej Talarów z McMahonowej kiesy.

Jeżeli chodzi o te sylikony, to może ale nie musi.

Co do Rybacka, to bardzo trafny komentarz. Wędkarz swoim zachowaniem pomógł tylko Goldbergowi, który (jak to napisał Raven) może zarobić jeszcze więcej na swoim krótszym lub dłuższym powrocie. Nie można też zapominać o tym, że warunkiem dojścia do skutku tej walki jest zwycięstwo Billa. Taki układ może konkretnie rozsierdzić notabli federacji.

• Urządzenie:  Windows

Jeżeli chodzi o te sylikony, to może ale nie musi.

Jeżeli chodzi o kariere u Vince'a, to może, ale nie musi :wink:

jeżeli turn i wygrana na RR miałaby go wysłać do walki z Ceną o WHC to jakoś bym to przeżył, wtedy furtka do walki z Randallem dla Bryana i Punka byłaby otwarta, innych kandydatów nie przewiduję do walki o pas WWE.

Dokładnie tak. Heelowy Sheamus może tam sobie walczyć z Januszem o pas WHC. Jeżeli będę oglądał WM-kę live, to pewnie w tym momencie skoczę do lodówki po piwo.

Z resztą, czy na przestrzeni ostatnich 2-3 lat Orton nie feudował z Sheamusem 2-3 razy o pas?! Myślę, że kolejnym odgrzewanym kotletem nas nie uraczą, obym miał rację.

Nie wiem czy aż trzy razy, ale tutaj już każdy z każdym feudował. CM Punk vs. Randy Orton też byłby odgrzewanym kotletem, walczyli już przeciw sobie na WM-ce. Ale zmieniły się okoliczności i wszystko można traktować w kategorii nowości.

Ja jednak bym chciał żeby Sheamusa jakoś wkręcić do Korporacji - każdy wie że on i Tryplak to ziomale więc można z tego fajne story skleić (zresztą ich relacje na zapleczu to nie tajemnica)

Jestem za. Coś takiego bym kupił. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Dla mnie Sheamus może być nawet w ME WM tylko żeby RR nie wygrał..

Ojjj... Też bym nie chciał jego wygranej na RR. Wystarczyło już te jedno traumatyczne przeżycie sprzed dwóch lat. To moje ulubione ppv i odkąd wróciłem do oglądania wrestlingu, to nie mogę się jakoś doczekać aż RR wygra CM Punk. Ale bardzo zadowolony byłbym też z Bryana. Wiem, że koleś - zdaniem niektórych userów Atti - nie chwycił, ale jak dla mnie, to mógłby nawet wrócić do walki o pas WWE. Najlepiej wtedy, gdy jego posiadaczem byłby Triple H.