Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wiadomości z Raw + karta na Survivor Series, American Wolves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera otwarte i poważne spoilery z Raw.

Davey Richards i Eddie Edwards trafili do WWE Performance Center, gdzie odbywają obecnie tygodniowe testy. Jeśli podczas tych pokażą się z dobrej strony i przekonają trenerów to otrzymają kilkumiesięczne kontrakty rozwojowe. Choć WWE wstrzymuje aktualnie nabór ze sc...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wiadomosci-z-raw-karta-na-survivor-series.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 744
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chcialem tylko dodac ze Rey Mysterio oficjalnie powrocil na wczorajszym RAW !!! :D
"Behold to the creator of the new world"
Opublikowano

W końcu Big E zabrał pas Axelowi!

Czy ja dobrze rozumiem że Kaitlyn tylko dlatego że nie jest jedną z Total Divas jest heelem? Moim zdaniem to właśnie Total Bitches bardziej pasują na heelowe postacie niż te "prawdziwe" divy.

Jaka głupota ze strony wwe że dali walkę Show vs Ryback tak szybko..

Mi się tylko wydaje czy Cm Punk ostatnio świetnie się bawi podczas raw? Chodzi mi o te jego miny i klepanie Goldusta.

Opublikowano
Czy naprawdę kogokolwiek interesuje którakolwiek z walk na SurvivorSeries ? Któryś zwycięzca jest niepewny bo mi się nie wydaje.
Opublikowano
Jaka głupota ze strony wwe że dali walkę Show vs Ryback tak szybko..

Niby czemu, nikt lepszy się nie nadawał by przegrać z Showem(mówimy o kimś z nzazwiskiem a nie jobberem) Shwo to nie Del Rio i nie pokonuje Rayderów , Sin Car etc. Póżniej można by było to zrobić , jeśli w dalszym ciągu Ryback miałby iść na Goldberga na Wm, a na to się nie zapowiada. Tak naprawdę Ryback nic opócz mięsni nie ma, a z samego wizerunku wrestlera nie zrobisz, także... Poza tym wwe chyba już nie miało do wykorzystania żadnego innego heela, na tej tygodniówce, robiąc sobie taki mocarnie obsadzony Me.

Promocja Showa trwa, Ryback nie przegrywa z byle kim , wiec też nie jest na straconej pozycji. :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano

RAW przepakowane ważnymi wydarzeniami, choć zabrakło pojawienia się oczekiwanej Mickie James.

Zastanawiam się tylko gdzie się pdziali wszyscy ci, co przedwcześnie płakali że brak jest klasycznego survivor series matchu. Mówiłem "spokojnie, do gali jest jeszcze czas, poczekajcie...". No i oto jest Wasza oczekiwana walka ;)