Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kane debiutuje w nowej roli, Info z touru WWE po Europie, Zm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zwolnieniu z WWE Chris Hero nie może narzekać na brak ofert. Informowałem już że jego pierwszy występ to gala PWS 16 listopada, a tymczasem Pro Wrestling Guerilla zapowiedziało już występ Hero na ich grudniowej gali. Hero dostał również masę innych ofert o których będzie informował w następnych dniach. Na chwilę obe...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kane-debiutuje-w-nowej-roli-info-z-touru-wwe.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 829
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ta zmiana ringname'ów może się wiązać z przygotowaniem do transferu do main roster... A przeprowadzono ją, bo "O'Brien" (Conor) brzmiało zbyt podobnie do "Bryan" (Daniel).
Opublikowano
Zmiana nazwy twittera zazwyczaj ma się nijak do zmiany ringname'u (@MmmGorgeous). Nie powinni zmieniać im "imion", zwłaszcza gdy projekt jest już raczej ukończony.
Imma Gay!

1361162055214f37eb5692.jpg

Opublikowano

Chris dostał tyle ofert że już pewnie zapomniał o WWE. Bo te kilka występów da mu pewnie tyle samo kasy co dostawał w NXT, a na scenie niezależnej będzie mógł robić co chce i nikt go nie będzie zmuszał do chodzenia na siłkę :grin:

Hulk robi to co powinien, czyli rozdaje autografy siedząc za stolikiem. W innej roli pana widzieć nie chcemy! Stary, wypalony wrestler powinien się pojawiać tylko w takiej roli, a nie denerwować nas próbując wepchnąć swoją pomarszczoną twarz do jakiejś znanej federacji.

Usos jako hellowy team? Chciałbym to zobaczyć :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Usos jako hellowy team? Chciałbym to zobaczyć

Przecież gdy bracia debiutowali to byli heelami, ponieważ mieli feud o pasy wtedy z Hart Dynasty.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Opublikowano
Usos jako hellowy team? Chciałbym to zobaczyć

Przecież gdy bracia debiutowali to byli heelami, ponieważ mieli feud o pasy wtedy z Hart Dynasty.

Wybacz, zapomniałem o tym. Po prostu po ich debiucie ich losy jakoś mnie nie interesowały i w moim mniemaniu to jest od zawsze face'owy team. Przejrzałem sobie walkę z tamtego czasu i faktycznie tak było, że ich walki mocno przewijałem więc mogły mi te fakty umknąć.

28054889252fa02dfba372.jpg