Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Follow the Buzzards

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Są plany na przyszłość, jest zwolnienie, a i nieśmiałe promowanie kilku gwiazd się na tygodniówkach znajdzie. Najważniejszy news jest taki, że AM startuje jutro o 15.30, czyli pół godziny wcześniej niż zwykle. Jedni powiedzą super, inni bę...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-follow.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chciałem się spytać czy powiecie coś wywiadzie ACH i najnowszym Steen Show, ale w obliczu minimalnie skróconego AM to nie ma sensu, bo zapewne będzie wielka gonitwa. :)
Opublikowano
Czemu w newsach nic nie było o tym że Hunico powrócił na Main Event??
Opublikowano
  • Autor
Chciałem się spytać czy powiecie coś wywiadzie ACH i najnowszym Steen Show

To drugie widziałem, to pierwsze raczej odpuszcze. Moge Wam w skrócie zajawić, czego się spodziewać.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Chciałem się spytać czy powiecie coś wywiadzie ACH i najnowszym Steen Show

To drugie widziałem, to pierwsze raczej odpuszcze. Moge Wam w skrócie zajawić, czego się spodziewać.

Nikt nie chce słuchać prawie trzech godzin idiotycznego śmiechu murzyńskiego aktywisty.

Opublikowano
Decyzja zapadła. Jutro po AM, kolejny epizod Schoop Mówi.
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Nikt nie chce słuchać prawie trzech godzin idiotycznego śmiechu murzyńskiego aktywisty.

A ja spróbuję wytrzymać te 3 godziny :P Nie wiem kiedy, bo mam jeszcze zaległe Steen Showy, ale sobie ten wywiad pobrałem.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano

Za dużo AM jak na jeden dzień. Dobrze że w normalnej audycji nie gadaliście ponad dwie godziny.

- AM fajne, N!KO zmienił gimmnick. Teraz jest człowiekiem po którym widać że ma nas gdzieś i nawet gdyby było zero widzów to by dalej mówił tak samo :D A tak poza tym to nie likwidujcie AM, bo czego ja będę słuchał podczas niedzielnej sesji pisania projektów :D

- SM ( Schoop Mówi, nie mylić z Sado Maso), jest taką bardziej przyjemną dla mnie audycją, bo wydaje mi się jakby Schoop rozmawiał ze mną na żywo. Tak więc nie wycofuj się z tej inicjatywy, tylko przyznaj się że Twoimi jedynymi znajomymi z KRK są te smoki na ścianach :D Bo Ci co mieli przyjść o 18 widocznie o Tobie zapomnieli...

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
- AM fajne, N!KO zmienił gimmnick. Teraz jest człowiekiem po którym widać że ma nas gdzieś i nawet gdyby było zero widzów to by dalej mówił tak samo :D

Niko próbował wywołać cheap heat, ale zapomniał, że przed monitorkami siedzą smarci i pewnie w duchu sobie krzyczeli: "We still like you!" :D

Opublikowano

Mam dokładnie to samo odczucie do SM co Kowal. Jest to spowodowane brakiem tematu przewodniego, dzięki czemu Schoop odpowiada tylko na pytania z czatu. Był temat na początku, jednak to się nie liczy. :D

A AM z bardzo dziwnym początkiem. Schoop postawił do pionu (WOW!) N!ko, a ten udawał, że sam postanowił wrócić. Spotlight for N!ko please! :)

Opublikowano

rozpieprzyło mnie pytanie "co to jest ten draft". Inicjatywa była denna od samego początku i sądziłem że zakończyła swój żywot po AM na którym draftowano wrestlerów. Pomysł na cokolwiek co ogranicza się tylko do dwóch osób zawsze będzie słaby .

Spodobało mi się natomiast że nawet od durnej koncpcji nie odcinacie się i potraficie o tym na luzie gadać, w odróżnieniu do founderów DDW którzy od kilku tygodni milczą po swojej sławetnej gali na której było 15 osób. Jakby 6 osób i więcej dało sobie spokój i nie przyszło tamtego dnia to Don Roid i spółka mogliby mieć pretekst do wymyślenia gestu rękami w stylu Asów i Ósemek symbolizującego cyfrę.

Ostatnie AM VoA powinno być okazją do shootowego interview gdzie wszyscy którzy zasłużyli i nie zasłużyli powinni dostać wpi****l.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg