Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zniknęły zapowiedzi Hogana na BFG, Koszulka Dixie Carter, Za

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze strony TNA zniknęły już jakiekolwiek zapowiedzi obecności Hulka Hogana na niedzielnym Bound For Glory. Choć Hulkster nie jest już związany z TNA to prawa do sprzedaży gadżetów wciąż obowiązują i w sklepie TNA dalej możemy kupować szereg różnych gadżetów z "Hulkamanią".

TNA wydało pierwszą w historii ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zniknely-zapowiedzi-hogana-na-bfg-koszulka.html
  • Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 584
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Austin Aries przyznał, że jeśli ktoś myśli na poważnie o karierze zapaśnika to musi przygotować się na długą podróż, którą najlepiej rozpocząć od treningów w jakiejś renomowanej już szkółce, gdzie rzeczywiście będziemy się mogli czegoś nauczyć.

Nawet DuobleA kpi z DDW :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
Ze strony TNA zniknęły już jakiekolwiek zapowiedzi obecności Hulka Hogana na niedzielnym Bound For Glory. Choć Hulkster nie jest już związany z TNA to prawa do sprzedaży gadżetów wciąż obowiązują i w sklepie TNA dalej możemy kupować szereg różnych gadżetów z "Hulkamanią".

Jest więc nadzieja, że już Mocarnego Ceponapierdalacza Hulkstera nie będę musiał oglądać w ramach cotygodniowego Impactu. Automatycznie zacząłem się jednak martwić o WWE. Gdzie zostanie podrzucone to kukułcze jajo i co najważniejsze - na jakich zasadach i czy na pełen etat?

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano

Ciekawe kto będzie takim desperatem żeby kupić koszulkę Dixie. Straszna siara nosić jej koszulkę :D Wiem że zaraz mi ktoś zarzuci że kupiłem koszulkę DDW, ale myślę że to już jest mniejsza siara niż pokazywanie że jest się fanem typki bez talentu.

Ta Angelina to taki sam materiał jak Snookie. Trochę za tłusta i brzydka z twarzy. Dobrze że nie wyszło jej z tą karierą w TNA. Z resztą miała taką ekipę trenerów że nawet największe beztalencie powinno przy nich wyjść na ludzi, a ona nie dała rady :D

28054889252fa02dfba372.jpg