Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cashing Sandowa, Przyszły feud Ortona, Czy Undertaker powróc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* Fandango poinformował nas na Twitterze, że słyszał jakoby na Battleground PPV miał odbyć się Dance-Off: “I heard there may be a #DanceOff at #WWEBattleground. Dance with me?”.

* Jak pamiętamy Goldust nie tak dawno stwierdził, że już nie chce walki ze swoim bratem, ale to może być jedynie celow...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cashing-sandowa-przyszly-feud-ortona-czy.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 794
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Faceturn Damiena Sandowa zabije tę - i tak już niezbyt ciekawą - postać.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
W sumie wolałbym, aby Sandow został nadal tym heel'em. Jakoś mi nie pasuje, aby był face'm :P
Why So Serious?

207483497254a5615a11bee.jpg

Opublikowano

Goldust vs Cody jednak możliwe? Jestem jak najbardziej na tak, bo okazało się ostatnio że złoty umie jeszcze się dobrze sprzedać w ringu, wiec nie widzę przeciwwskazań.

Leavine prezentuje się świetnie. Taki wypakowany miałby większe szanse na dostanie się do WWE, bo przecież takich koksów tam cenią. A jak był w TE to był jeszcze zbyt mały.

Zostawmy Takera w spokoju, niech wraca tylko na WM- ki, więcej go już nie potrzeba.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

Dzięki za newsy

Chwilę mnie nie było w świecie Rasslin' aczkolwiek nie musze oglądać tygodniówek na bieżąco żeby wiedzieć że Sandow przy obecnym Alberto wygląda blado. Po pierwsze dlatego że to Del Rio ma świetny rok (bez kitu, w tym roku chyba nie było walki o pas WH bez jego udziału), jego heel turn zaczyna się spłacać, fakt bywa nudnawy, ale wszystkie argumenty pokazuje w ringu (od kiedy zdobył pas od Zigglera, walki z jego udziałem są dobre, nawet te z RVD, a to jest jakaś sztuka). Po drugie Sandow nie jest w ogóle promowany, bodajże 2 tygodnie temu przegrał z Santino, w tej chwili słabo się prezentuje (a o jego ring skillach nie wspomnę)

Jeśli jakimś cudem Sandalarz zdobyłby pas HW, to liczę na to żeby jego title-run był tak długi jak ostatni run Zigglera.

Opublikowano
Kurde , mojego ostatniego posta nie zapisało. Więc powtórzę, czemu w wwe heel nie może spinować heela? Dodatkowo czemu cały czas Del rio . Nie dość ,iż jest już 2 mistrzem wwe, to czysto pojechał showa, który ówcześnie był maszynką do niszczenia rywali, odebrał pas zigglerowi, po ledwie miesiącu, to teraz tak samo chcą zrobić z damienem? Czemu albercik jest takim push killerem, nie ma ani wyglądu mistrza ,ani umiejętności ringowych. Chyba już wolę sheumusa od niego, przynajmnie az tak często nie dostaje title shotów o me pasy...

Edytowane przez Caribbean Cool

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Cóż Del Rio to taki wrestler, który za nic dostaje pas tak ja Kingston , tagże cash in Sandowa to dobry pomysł, chociaż nie wyobrażam sobie, żeby któryś z panów był facem.

9584741652456c1c72f7c.jpg