Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ile TNA zaoferowało pieniędzy Mickie James?, Czy WWE chce St

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal nieznana jest przyszłość Hogana, ale jak na to zapatruje się WWE, które rzekomo mogłoby chcieć wykorzystać tę sytuację i sprowadzić Hulkstera? Otóż w federacji Vince McMahona panuje przekonanie, że Hulk ostatecznie przedłuży umowę z organizacją z Nashville.

Skoro mowa o sprawach kontraktowych, nie może zabrak...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ile-tna-zaoferowalo-pieniedzy-mickie-james.html
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 829
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeżeli WWE nie chce A.J, Stylesa, a ten nie dogada się z TNA, yo gdzie znajdzie robotę? W ROH? Dalej jest wielka przepaść... i indys.
Opublikowano
Mi się wydaje , że A.J Styles powróci do ROH skoro w WWE go niechcą a w TNA za mało zarabia.

9584741652456c1c72f7c.jpg

Opublikowano
Mi się wydaje , że A.J Styles powróci do ROH skoro w WWE go niechcą a w TNA za mało zarabia.

Styles zostanie w TNA na bank. Ja o jego kontrakt jestem spokojny. :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Opublikowano
Styles zostanie w TNA na bank. Ja o jego kontrakt jestem spokojny. :D

Dokładnie. Ja również jestem spokojny o Stylesa. Nawet jeśli nie będą się dogadywać w kwestiach finansowych, to TNA nie odpuści jak w przypadku poprzednich zawodników, bo to w końcu ich żywa legenda. Będą ponaglać ofertę, aż Styles w końcu przytaknie na zaproponowane warunki. Na pewno kartą przetargową w negocjacjach będzie pas.

Warto jeszcze dodać, że Anderson jednak podpisze nowy kontrakt z TNA, z czego jestem zadowolony.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)