Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Mam Talent?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg

Spokojnie, to jeszcze nie właściwy odcinek, ale już możecie powoli odpalać YouTube'a. Do kolejnego AM zostało tylko 26godzin, 30minut i 20sekund! Pogadamy o Night of Champions, tygodniówkach i tym co się wydarzy dzisiaj na TVN. Bynajmniej...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-wrestling-podcast-live-mam.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jak myślicie co DDW pokaże w Mam Talent. Zabawne Pacjenta i Pięknego KawaleraxD
Opublikowano
Zapewne*
Opublikowano
  • Autor
Jak myślicie co DDW pokaże w Mam Talent.

Po pełną opinię trzeba będzie włączyć AM :wink: Na razie można domniemywać, że:

- Gdyby mieli przejść dalej, to zostalibyśmy zaspamowani informacjami o tym wydarzeniu, na ich profilu facebookowym, a na stronie byłoby odliczanie do tej historycznej chwili. Zamiast tego nikt o tym nie mówi, co może oznaczać, iż liczyli, że nie zostaną wyemitowani (Jak o tym pomyśleć, to chyba My, fani wrestling, też na to liczyliśmy)

- Patrząc po skladzie i udziale jednego z mniej wysportowanych gości, jakich tam mają, to nie będzie wrestling, a szopka. Nie promocja, a antypromocja.

Opublikowano
Dokładnie, będzie raczej tak jak ktoś pisał wcześniej - chłopaki z DDW będą zapewne ściskali kciuki, żeby jednak ich nie puścili w TV :razz:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Opublikowano
Jak myślicie co DDW pokaże w Mam Talent. Zabawne Pacjenta i Pięknego KawaleraxD

Też mnie zastanawia, co DDW pokaże w ,,Mam talent"? Ktoś da promo? Zostanie odegrany segment? Walka? Nawet gdybym to ja - sympatyk wrestlingu - siedział w jury zamiast specjalisty od tańca to zagłosowałbym na ,,nie", nawet gdyby DDW wzniosło się na poziom WWE. Ktoś nie pomyślał i zadowolił się tym, że DDW pokaże się w popularnym programie...

Cena.jpg

Opublikowano

Przewidywana opinia Nikusia po obejrzeniu wrestlingowego występu w Mam Talent ;)

Opublikowano
Co do DDW w Mam talent to coś może być więcej na rzeczy, bo na zapowiedziach odcinka w ciągu tygodnia, połowę czasu zajmowali oni. Przewinęło mi się też ze w czasie występów Foremniak wcisnęła X a reszta oglądała.

Edytowane przez waglik5

30168447450d761c1b5419.jpg

Opublikowano
Nie mogę się doczekać na jutrzejszą audycję, no i na jej dzisiejszy pre- show, czyli Mam Talent :D Bo nie ma wątpliwości że pojazd jutro będzie nieziemski, a N!KO z Schoopem już pewnie podczas oglądania dzisiejszego programu w głowach będą sobie układać pojazdy na DDfu które nam jutro zaprezentują :D Bo ten występ to na pewno będzie porażka, skoro wiadomo że będzie tam WeeMan. Bo on bardziej zwraca na siebie uwagę niż Roid, który pewnie siebie chciał bardziej wypromować na tym programie niż grubasa :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Sama nazwa podcastu stanowczo pokazuje o czym głównie będą mówić schoop i niko... :twisted:

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
N!KO wie co jest najlepsze dla tego biznesu :D
Opublikowano
  • Autor
Przewidywana opinia Nikusia

:twisted: Jesteś prawie tak dobry w przewidywaniu moich reakcji, jak ja w przewidywaniu wyników RoH :wink:

N!KO wie co jest najlepsze dla tego biznesu

Mądry słuchacz!

Sama nazwa podcastu stanowczo pokazuje o czym głównie będą mówić schoop i niko...

... ... N!KO i Schoop 8-)

Opublikowano
DDW swoimi wybrykami, zwiększa oglądalność AM Live :P Trochę tylko szkoda, że narobią wiochy na całą Polskę. Ten jeden występ może zniszczyć wszystko, na co pracowali niektórzy przez kilka lat, by polepszyć opinię o wrestlingu w Polsce. Szkoda, że panowie z DDW o tym nie pomyśleli.
Opublikowano
Tak jak myślałem 3 razy na NIE
Opublikowano
No wiadomo 3 razy NIE, ośmieszyli sie tylko.