Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Umaga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taaa zaniedlugo bedziemu miec Samoe Umaga :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Albo Umaga Joe :]

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
A moim zdaniem WWE wcale nie próbuje stworzyć podróbki Joe. To, że Umaga podobnie jak Samoa (chociaż sporooo mu brakuje) potrafi zrobić szybszą walkę przy swojej masie, to chyba nie świadczy o tym, że WWE pragnie zrobić z niego zawodnika z TNA...nie uważam także, że Umaga stara się być szybki "na siłę". Walczy i porusza się w ringu tak jak potrafi i to wszystko. Zreszta o ile dobrze pamiętam, ten wrestler jako Jamal też nie należał do wolnych grubasków typu Henry (chociaż tutaj także mu sporo brakuje do Henry'ego, ale tylko pod względem ilości tłuszczu :P).
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Opublikowano
A moim zdaniem WWE wcale nie próbuje stworzyć podróbki Joe. To, że Umaga podobnie jak Samoa (chociaż sporooo mu brakuje) potrafi zrobić szybszą walkę przy swojej masie, to chyba nie świadczy o tym, że WWE pragnie zrobić z niego zawodnika z TNA...nie uważam także, że Umaga stara się być szybki "na siłę". Walczy i porusza się w ringu tak jak potrafi i to wszystko. Zreszta o ile dobrze pamiętam, ten wrestler jako Jamal też nie należał do wolnych grubasków typu Henry (chociaż tutaj także mu sporo brakuje do Henry'ego, ale tylko pod względem ilości tłuszczu ).

Spox, przecież to były żarty. To tak samo jaby powiedzieć, że taką podróbką Joe'go był np. Rikishi :mrgreen: Chociaż tak jak napisałem powyżej - ni cholery nie wiadomo, co mogło się zalęgnąć w chorej główce Vinnie'ego...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
patrzac po ostatnich wyczynach Viniego niczemu bym sie nie zdziwil ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dla mnie Umaga zapowiadał się raczej nieciekawie ale w tym momencie przyjemnie mi sie go ogląda. Chociaż gimmick jest troche durny, wygląda trochę jak jeden z dzikusów z reklamy Fanty, tyle że Umaga jest zbyt Bamboocha :grin:
Opublikowano
Porownojcie sobie umage do Boogeymana, mowcie ze umaga to pajac... Ale on przynajmniej cos potrafi, jego walki nie skladaja sie z max 2 zagran. Wyglada jak wyglada ale od boogeya jes o niebo lepszy (jesli mi ktos porowna obu tych wrestlerow uznam ze jest idiotą). Potrafi kilka ciekawych zagran. Gimmick w sumie nie taki zly. Jego walki wcale nie musza nudzic. Ogolnie jest mi obojetny ale nastawiony jestem do niego raczej pozytywnie...

1886965806445a75a0b23a4.jpg