Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Chicken Fight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ale prowadzący wytłumaczyłby to pewnie w ten sposób, że ona po prostu nie może znieść świetności jego osoby

Jak to PROWADZĄCY by sobie tak to tłumaczył? Każdy by tak tłumaczył, bo innego wyjaśnienia nie ma.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jest szansa, że w najbliższym czasie zainwestujecie w lepsze kamerki? (takie 720p byłyby zajebiste). Trochę słabo się ogląda Was na 42', bo pixele wszędzie a Niko dodatkowo tnie :(

Masz jakieś dziwne uwielbienie dla twarzy prowadzących, bo dla mnie to jest w dalszym ciągu audycja w której liczy się głos, więc jakość ich kamerek nie ma znaczenia. A kamerka N!KO tnie mi również. Ale prowadzący wytłumaczyłby to pewnie w ten sposób, że ona po prostu nie może znieść świetności jego osoby

Oj tam... Jak już wrzucają obraz to już niech mają xD Poza tym lepiej mi się słucha jak mam synchro obraz-głos.

Opublikowano
Jeśli się nie mylę to za jakość lajwa odpowiada w tej chwili hangout. Z tego co pamiętam maksymalnie jest tam 480p i posiadanie kamery hd tutaj nie pomoże. Wciąż liczę na to, że w przyszłości uda nam się troszeczkę pozmieniać i jakość też pójdzie w górę. :)
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg