Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldberg chce Austina lub Undertakera, Lombardi dziękiuje WW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack przygotował hadaszyszek.

Bill Goldberg wziął udział w festynie Miami Marlins’ Pro Wrestling Night. Dziennikarz gazety Miami Herald Scott Fischamn napisał, że była gwiazda WCW i WWE znajdowała się w fantastycznej formie fizycznej jednocześnie będąc w dobrym humorze i chętnie pozując do zdjęć...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-goldberg-chce-austina-lub-undertakera-lombardi.html
  • Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byłaby heca jakby HHH się zapomniał i znokautował Stefkę, która w sumie tylko skakała po ringu.

Pań z ostatniego zdjęcia nie sposób nie poznać, Maryse i Kelly Kelly :P

Opublikowano
Brutus Beafcake Mike'a Knoxa, Harry Smith Wesa Brisco oraz Nasty Boys Mr. Andersona i Garetta Bischoffa.

Jak to pięknie wygląda. Dobrze, że DOC odszedł, bo by go jeszcze Bob Backlund pokonał :twisted:

Opublikowano
Szczerze mówiąc nie chciałbym aby ikona jaką jest Goldberg zmierzył się na WM z Rybackiem. Trochę szacunku, ma zdecydowany potencjał, ale na takiego zawodnika to jeszcze nie ten poziom. Póki co CT nie ma pomysłów na niego i dopiero zaczyna się coś tworzyć. Jeśli oficjele tego nie zdupią to jego postać może mieć na prawdę olbrzymie znaczenie dla federacji *sory za składnię*.
Opublikowano
Austin jest dla CM Punka więc jedynym rywalem dla Godberga pozostaje Undertaker.
Opublikowano
Goldberga można nie lubić, ale jego spear po prostu miażdży. Na tym tle spear Edge'a wygląda po prostu śmiesznie i nie ma się czemu dziwić, że nigdy go nie kupowałem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Zdjęcia z kuźwa z przed dwóch/trzech miesięcy... Naprawdę, dobra paczka, haha.
Opublikowano
Goldberga można nie lubić, ale jego spear po prostu miażdży.

Dokładnie najlepszy spear ever jeszcze w połączeniu z Jack hamerem robił wrażenie i chętnie zobaczyłbym Goldberga chociaż na jeden dobry storyline, ale Taker raczej dla Brocka jest zarezerwowany.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Goldberg vs. Taker na WM jest niemożliwe nie dlatego, że na Deadmana czeka Lesnar, ale dlatego, że ktoś by tę walkę musiał przegrać. A umówmy się, że Goldberg, który nie postawił nogi na ringu od 10 lat i nie musi tego robić przez drugie tyle, nie wróci po to, by przegrać. A Taker nie po to hodował swój streak by przerwał go emeryt.

Opublikowano
Na prawdę myślisz, że Goldi miałby czelność przerwać streak Takera - nie przesadzajmy tak z tym jego ego, jest 2013 a nie 2001 rok. :roll:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

Myślę, że Goldberg ma w dupie streak Takera - odpowiadając ci szczerze. Podobnie jak wiele innych osób, w tym ja. Oczywiste jest, że wrestler, który nie musi wracać, a wraca, nie robi tego po to, by być mięsem armatnim - i to bez znaczenia czy dla Takera czy kogokolwiek innego. Jak to sobie wyobrażasz?

Vince: hej, Bill, mamy dla ciebie super storyline - przegrasz z Takerem na WM.

Goldberg: ooo, Vince! 10 lat na to czekałem, teraz czuję, że jest sens wracać.

Tu nie chodzi o żadne ego, tylko o rozsądek. A pisanie, że ktoś może "mieć czelność przerwać ten streak", tak jakby to była jakaś świętość, zostawię bez komentarza. Wystarczy, że rok w rok przez ten streak w walkach Takera na WM nie ma emocji. Wiem, że wiele osób rozpisuje się na temat historyczności tych walk, niesamowitej psychologii ringowej i Bóg wie czego jeszcze. Ale ja oczekuję jednego - chociaż minimalnej niepewności wyniku. Nie było tego od walki z Ortonem.

Opublikowano

Czyli już wiadomo skąd pewna polska federacja bierze przykład by występować na festynach. TNA jak widać robi to samo, tyle że lepiej.

Spear na boisko piękny i jak realistycznie wykonany :D Za to HHH rusza się w ringu bokserskim niczym Andrew Gołota.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Boję się, że gdyby Goldberg miał walczyć z Takerem, to by go przypadkiem zabił. Chociaż sama walka w sobie była by na pewno genialna.

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Vince: hej, Bill, mamy dla ciebie super storyline - przegrasz z Takerem na WM.

...albo

Vince : hej, Bill mamy dla ciebie super storyline i kapitalną sprawę - dostaniesz program z Takerem i dostaniesz z nim walkę w ME Wrestlemanii!

To brzmi trochę inaczej, prawda? ...ale i tak widzę, że się uparłeś na to wielkie ego i powrót gdzie nie można przegrać (przegrana z Takerem to w ogóle przegrana?) :roll:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano

Kto się uparł na ego? Gdyby to nie był Goldberg, tylko - no nie wiem - Batista, pisałbym TO SAMO. Logika podpowiada, że - powtarzam - wrestler, który wraca, choć nie musi, a wręcz nie chce, nie robi tego po to, by się komuś podłożyć. Może Chris Jericho tak robi, tylko on też się nie podkłada gwiazdom, a tym, którzy takiego zwycięstwa potrzebują.

Argumentem jest logika powrotu, nie ego. To ty się uparłeś, by pisać o ego, bo tak po prostu łatwiej. Wyjaśnić, dlaczego Goldbera miałby wrócić po 10 latach, kiedy wcale mu na tym nie zależy, i jeszcze przegrać, choć przez całą karierę był promowany na niszczyciela (aha! czyli jednak ego! - myślisz sobie. Ale nic z tych rzeczy - to fani chcą oglądać Goldberga-rozpierdalacza i sam, choć nigdy nie byłem jego fanem, nie wyobrażam sobie, by było inaczej), jest już dość trudno.

No i jeszcze jedno, dlaczego to Taker nie miałby przegrać z Goldbergiem? To przegrana dostać baty od kogoś, kto w całej karierze przegrał może z pięć walk i nigdy czysto?