Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjele wściekli na zachowanie Sin Cary, Ricardo na temat n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bruno Sammartino powiedział, że musi podziękować Triple H’owi za nakłonienie go do wprowadzenia do WWE Hall of Fame.

Osobą, którą zaatakował Ryback podczas RAW był manager z Hollywood Championship Wrestling Christian Cole. Na Twitterze Cole zasugerował, że pojawi się także na dzisiejszym tapingu SD.

Ri...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-oficjele-wsciekli-na-zachowanie-sin-cary.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wcale mnie nie korci żeby oglądać Ricardo u boku Roba, bo RVD już jest dla mnie postacią ciężką do zaakceptowania, a teraz koło niego latał będzie jeszcze jego zapowiadacz, który najlepiej robi to po meksykańsku, a przy nim będzie musiał używać angielskiego. Z resztą już zapowiedź na RAW nie wyszła jakoś wyjątkowo dobrze.

Heat dla Sin Cary jest dla mnie nie do końca zrozumiały. Skoro doznał przemieszczenia palców to znaczy że musiał odczuwać bardzo silny ból z tego powodu. Więc być może trudno mu było wytrzymać do submissionu, a co by było jakby Alberto chwycił go za tą kontuzjowaną dłoń...w sumie to była lewa ręka, więc ta którą częściej się chwyta do submissionów :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=mrcVqnIa0rA

Niech sobie to Sin Cara do snu ogląda - bo jeśli chce coś osiągnąć to takim zachowaniem tylko pokazuję, że to jest niemożliwe. :roll: Można mówić wiele o tym biznesie, ale wrestler powinien mieć jaja i coś czuję, że nawet Darren przewyższa Ex-Mistico w tej materii. ;-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Kowal, Cesaro w swojej najlepszej kreacji (lubie Amerykę - hejtuje Amerykanów) walczył z połamanymi palcami, przez cały przełom roku 2012/2013 (w dodatku z ludźmi typu Miz czy Khali). Sin Carze skończyły się wymówki, nie sprzedał się, została mu już tylko jobberka lub wypad. Sin Cara narazie wsławił się tylko tym że jest z porcelany, nie ma po co go trzymać, szczególnie narażając na swoje fochy innych współpracowników z ringu
Opublikowano
Sin Cara? Niech ginie. Nie dość, że sobie nie radzi to jeszcze strzela fochy.
Opublikowano

Sin Cara powinien zostać zdekapitowany przez innego zamaskowanego typa- El Generico. Kariera vs kariera, byłoby niezłym pomysłem na pozbycie się tego Meksykanina.

Niech Sin Cara zabierze ze sobą El Locala, to i grubasa się pozbędą.

Opublikowano

@Koval90,

a jak to jest "po meksykańsku"? x)