Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Heyman rozpisał walkę Lesnara z Punkiem? Scorpio Sky na Summ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera informacje z SummerSlam PPV i Total Divas.

Zeb Colter zapowiedział na Twitterze, że dzisiaj na RAW Real Americans będą mieć coś do przekazania.

Brie Bella napisała na Twitterze, że nie może uwierzyć w to, że Daniel Bryan został okradziony z pasa WWE, który zdobył pokonując Johna Cenę na Su...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heyman-rozpisal-walke-lesnara-z-punkiem.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 945
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Albo zakulisowa opinia niektórych wrestlerów o barowym twardzielu Del Rio jest z deka przerysowana albo Drew się pudruje.
Opublikowano
Bella Twins coraz bardziej mnie wkurzają. Myślą , że jak jedna chodzi z Ceną to może wszystko????
Opublikowano
Bella Twins coraz bardziej mnie wkurzają. Myślą , że jak jedna chodzi z Ceną to może wszystko????

Nic nie szkodzi, to nie twoja wina, bramy Wielkiego Świata nadal stoją przed Tobą otworem. Na początek Tag Team z Darrenem Youngiem.

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Kontra Mark Henry i Orlando Jordan. Powodzenia i uważaj przy dźwigniach, mogą być bolesne.

1239281010554942849e893.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest to że ani na SS ani na RAW nie zwróciłem uwagi na fakt, że Cody zgolił wąsa :D To jest dobrym dowodem na to gdzie mam jego obecną postać.

Jeśli na prawdę Hayman pisał walkę z SummerSlam to ma u mnie piątkę. Bo to była naprawdę dobra walka, a niektórzy w WWE mogliby to tak rozpisać że wyszłaby z tego totalna kupa.

28054889252fa02dfba372.jpg