Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sędzia specjalny walki o WWE Title, Nowy pretendent do US Ti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera informacje z RAW.

Rating piątkowego SmackDown! wyniósł 1.90. Przed telewizorami zgromadziło się 2 490 000 widzów.

W Kickofff Show w niedzielę przed SummerSlam udział wezmę Shawn Michaels, Dean Ambrose, Booker T i Natalya.

Nowy samolot nabyty przez WWE, o którym pisaliśmy ostatnio, to Bo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-sedzia-specjalny-walki-o-wwe-title-nowy.html
  • Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 962
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dla mnie decyzja o dodaniu hhh do me gali jest totalnym niewypałem...

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Czy mi się wydaje, czy Michelle trochę "urosła"?
Opublikowano

Michael Cole ogłosi ,że będzie w grze WWE2k14.Sędzia specjalny nie jest potrzebny chociaż to zwiększa szanse Daniela.

Lepiej jakby Brie i Natalya wpadły do Pre-Show a RVD i Dean do głównej karty.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Opublikowano

Ciekawe czy JoJo dostałą się na SS taką samą drogą, jak Eva Marie chciała zostać tancerką Fandango :D Mam nadzieje że dobrze zaśpiewa bo fajne z niej dziewczę :D

Czyli jednak RVD pcha się do jakiegoś pasa, całe szczęście że nie do któregoś z głównych. Nie chciałbym żeby zdobył pas, bo wtedy oglądalibyśmy go jeszcze więcej na tygodniówkach.

Zdjęcia Bellasek mi się nie podobają za bardzo, bo są na nich zbyt sztuczne....

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
  • Autor
Czyli jednak RVD pcha się do jakiegoś pasa, całe szczęście że nie do któregoś z głównych. Nie chciałbym żeby zdobył pas, bo wtedy oglądalibyśmy go jeszcze więcej na tygodniówkach.

Przecież i tak walczy na każdej tygodniówce :)

Opublikowano
Lepiej jakby Brie i Natalya wpadły do Pre-Show a RVD i Dean do głównej karty.
Zadaniem Pre-Show jest sprzedanie jak najwięcej PPV w ostatniej chwili. Musi więc się tam odbyć dosyć duży pojedynek, a nie zapychacz karty. Dlatego wrzucenie div do Pre-Show byłoby (niegroźnym, ale jednak) strzałem w stopę WWE.

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Opublikowano

Przecież i tak walczy na każdej tygodniówce :)

Niestety tak, ale były newsy że ma umowę na 90 dni, a jakby zdobył pas to potem mogliby go trzymać dłużej w federacji. RVD w ringu jest dobry, ale po jego występach w TNA jak go widzę to muszę uważać żeby nie przewinąć końca walki, bo teraz psychika nie pozwala mi oglądać jego walk :D A jak widzę jego taunty to zamykam oczy i zatykam uszy :D

Opublikowano
Ciekawe czy JoJo dostałą się na SS taką samą drogą, jak Eva Marie chciała zostać tancerką Fandango :D Mam nadzieje że dobrze zaśpiewa bo fajne z niej dziewczę :D

Jej umiejętności wokalne już można było sprawdzić na którymś Main Event. Jak nie wypadnie gorzej niż tam, to nie będę narzekał :)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano

Jej umiejętności wokalne już można było sprawdzić na którymś Main Event. Jak nie wypadnie gorzej niż tam, to nie będę narzekał :)

Obejrzałem jej występ na ME i mi osobiście trudno jest sprawdzić jej umiejętności wokalne, bo przez większą część czasu nie śpiewała sama. A jednak hymn USA będzie musiała wykonać sama, a to inna bajka niż śpiewanie z tancerkami grubasów. Swoją drogą w porównaniu do tancerek Jojo wyglądała w miarę naturalnie i chciałbym ją zobaczyć kiedyś w głównym rosterze.