Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vince McMahon zaprasza do Performance Center, Reby Sky odpow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reby Sky, narzeczona Matta Hardy, odniosła się do niezbyt pochlebnych komentarzy Kharmy pod jej adresem w trakcie jednego z shootowych wywiadów. Reby odpowiedziała, że osoby idące do takich wywiadów kierują się tylko zapłatą, którą dostają za takie wystąpienie, gdyż nie mają pieniędzy na opłacenie odwyku od leków lub n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-vince-mcmahon-zaprasza-do-performance-center.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 973
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak Kayfabe Commentaries płacą taką kase, że ho ho ! (w ogóle płacą?) - Reba Sky chyba była pod wpływem czegoś jak się wypowiadała...a też Awesome Kong nie wyglądała mi pod wpływem czegokolwiek podczas shootu. To, że Waltman po trawce robił shoota to nie znaczy, że każdy jest ćpunem jeśli chce powiedzieć całą prawdę o biznesie. :roll:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Tak Kayfabe Commentaries płacą taką kase, że ho ho ! (w ogóle płacą?)

A czy gdyby nie płacili, to oni by tam występowali? Osobom, które biorą w tym udział medialny rozgłos w świecie wrestlingu nie jest potrzebny.

Opublikowano

Wypowiedź Reby trochę mnie zaskoczyła. Myślałem że wrestlerzy udzielają shottowych wywiadów po to, aby zyskać większą popularność. A tu się okazuje, że być może chcą zgarnąć większą kasę na ćpanie albo inne przyjemności. Jednak myślę że zawodniczki pokroju Kharmy zarabiają wystarczająco dużo, że takich wywiadów nie potrzebują.

Nowa walizka wygląda jak odlew z brązu znaleziony przez archeologów w Atlantydzie :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Ciekawe kiedy Nikki, Cenie się znudzi
Opublikowano
Całkiem fajne promo Brocka. Muszę przyznać, że mnie nieco narkęciło na walkę Punk i Brocka, kto wie, może jak będę miał nieco czasu to ją obejrzę ( bo po całe SS nie mam zamiaru sięgać ).

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
Nowa walizka jest naprawdę dobra. Jak na lesnara promo dobre.

163870508457e2d890447a3.jpg