Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Heel turn Triple H pod koniec roku i walka z Rockiem? Steve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trish Stratus, WWE Hall of Famer, w wywiadzie dla ESPN powiedziała, że opuściła WWE kilka lat temu nie dlatego, że chciała założyć rodzinę, a dlatego, że zdobyła w tym biznesie wszystko, co zdobyć mogła i co zdobyć chciała. Dodała, że nie żałuje tego kroku i wie, że postąpiła słusznie. Powiedziała również, że rozkład p...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heel-turn-triple-h-pod-koniec-roku-i-walka-z.html
  • Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 740
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Oglądałem dwa odcinki Total Divas i mogę powiedziec, że jak na razie Cameron jest bardziej denerwująca od sióstr Bella ( których osobiście nie znoszę ), a co do tej Evy Marie i Jojo to podobno w ringu są tragiczne.
Opublikowano
Ja się zastanawiam jaki był w ogóle sens zatrudnienia Cameron w WWE. Jej udział w Tough Enough to była jakaś porażka. Zero talentu. Po prostu nic. Ok, niech potańczy sobie z Brodusem, nie mam nic przeciwko, ale dawać jej walczyć na RAW to jakaś kpina. Do tego w tym całym Total Divas jest strasznie irytująca. Ale najbardziej boli mnie to, że przez taką Cameron, która bez Tons of funk jest nikim, Naomi tkwi w martwym punkcie. Być może przesadzam, ale w moim odczuciu Naomi to najlepsza obecnie Diva pod względem techniki i z powodzeniem mogłaby prowadzić solową karierę. Ale wiadomo, nie tylko technika się liczy, a ogólna prezencja. AJ górą :P
Opublikowano

Rock znowu w Szybkich i Wściekłych? On ma takie parcie na granie w filmach, że pewnie dolecą z tą produkcją przynajmniej do dziesiątej części :D

Ogień w okół ringu to mocne wyjście z ery PG, bo jednak taka walka nie pasuje do obecnych standardów w WWE. Bo odkąd stale oglądam dablju, czyli od 2008 roku, to ognia jeszcze tam nie widziałem. Z niecierpliwością czekam na tą walkę, chociaż wiadomo że będzie dobra tylko ze względu na ogień, tylko ciekawi mnie jak duże będą te płomienie. Ciekawe jak oni to później pokażą na Extreme Sports, gdzie pewnie 80% widzów stanowią dzieci, a reszta to starsi ludzie (w tym mój dziadek), którzy będą op tej walce rozmyślać przez miesiąc :D

Co do pre- show SS, to jestem jak najbardziej za i będę specjalnie czekał do tej wpół do 2 żeby zobaczyć tą walkę.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

Konflikt Vinca z hhh kompletnie mnie nie rajcują.Chociaż ostatnio zwolnili z promocją tego feudu... Wydaję mi się, że oglądam to już bardzo długo a do wm przecież jeszcze czasu sporo. Dodatkowo, info o tym, iż ma to być me tejże gali, sprawia że jubileuszowa ,,największa ze scen'' nie będzie czymś tak wyjątkowym, jak być powinno...

[ Dodano: 2013-08-12, 22:57 ]

Konflikt Vinca z hhh kompletnie mnie nie rajcuje.Chociaż ostatnio zwolnili z promocją tego feudu... Wydaję mi się, że oglądam to już bardzo długo a do wm przecież jeszcze czasu sporo. Dodatkowo, info o tym, iż ma to być me tejże gali, sprawia że jubileuszowa ,,największa ze scen'' nie będzie czymś tak wyjątkowym, jak być powinno...

163870508457e2d890447a3.jpg