Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Rock mógł przejść do WCW, Big Show znika, JR o zdrowiu P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj 44 lata kończy jedna z największych ikon współczesnego wrestlingu, Triple H (Paul Levesque). Hunter na świat przyszedł 27 lipca 1969 roku, a jego obecna rola w organizacji to "Executive Vice President of Talent & Live Events". Tego samego dnia, jednak jedenaście lat później na świat przyszedł Dolph Ziggler. W...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-the-rock-mogl-przejsc-do-wcw-big-show-znika.html
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 834
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

WCW proponowało Rockowi większą sumę niż WWF, a to pokazuje, jak kiepsko zarządzali pieniędzmi, bo podkupienie Rocka pewnie nie przyniosłoby zysków rekompensujących wydatki na jego pensję. Zresztą może to tylko moje wrażenie, ale Rock nie pasowałby do WCW, przynajmniej jak dla mnie.

Wtedy USA nie było gotowe na czarnoskórego mistrza a teraz jest? Że niby dlatego np. Henry był mistrzem bo prezydentem jest Obama? :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
gratulacje dla moderatorow ktorzy usuneli mojego posta ktory zwracal uwage na blad gramatyczny . Post usunirty blad nadal jest , pelna profeska
Opublikowano
  • Autor
Widziałem ten post w nocy i on nie zwracał uwagi na błąd gramatyczny, tylko był mega idiotyczny - nawet zgrabny rym wyszedł. Może dlatego zniknął, nie wiem, szukam cały czas rozwiązania.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano
Te shorty bardzo pasują Cenie do koszuli :D
Opublikowano
Ciekaw jestem, czy tak naprawdę, Cena jest zadowolony, z tego co robi. Sugerując się blaskiem na jego twarzy, można wnioskować, że niekoniecznie.

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Ciekaw jestem, czy tak naprawdę, Cena jest zadowolony, z tego co robi. Sugerując się blaskiem na jego twarzy, można wnioskować, że niekoniecznie.

Przynajmniej pomaga dzieciom, które go lubią i jego wizyta sprawia im radość. Inna sprawa, że on ma tyle zajęć, że jego mina może wynikać ze zmęczenia. Bo stale walczy, stale coś promuje , do tego siłownia i inne obowiązki i weź tu bądź zadowolony...

28054889252fa02dfba372.jpg