Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi Live - Hot or Not

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Po prostu ja nie widzę pola do interpretacji, kiedy szef wychodzi przed pracowników i mówi, że jest źle. Jak dochodzi do takich akcji, to zwykle w firmie musi być bardzo źle, bo gdyby było "tylko źle", to by nie obniżali morali w szatni, wierząc że zaraz z problemów wyjdą. A jeśli nie mam racji i dramatyzuje z poziomem tego zła, to takie przemówienie na pewno nie mówi nam, że jest "dobrze".

Nigdy nie powiedziałem, że obecne zwolnienia, to powód końca TNA - co skutecznie mi starano się wmówić. Puścili tych, których niewykorzystywali. Nie stracili tak naprawdę nic. Ale jest to potwierdzenie - jeden z wielu małych mankamentów - że do idealnych warunków tam daleko. To już nie jest "zielona wyspa", po zwolnieniu z WWE

i mam wrażenie, że przy dyskusji o finansach TNA sprowadził Niko do defensywy, który sprytnie zmienił temat na booking i Chrisa Sabina
.

Najwyraźniej tylko dla mnie finanse firmy, to więcej płaszczyzn niż kontrakty z wrestlerami. Zboczyć z kursu lekko zboczyłem, ale to był najwyższy czas, bo w pierwszej kwestii i tak nie doszliśmy do porozumienia. Bądź co bądź, ja się z tego cieszę. AM na tym tylko zyskuje. Ostatnią rzeczą, jaką chce, to to, żeby wszyscy stali po mojej stronie. Wręcz wolę być sam w swoich odważnych teoriach. Wiele lat temu powiedziałem na mircu - a potwierdzić to może chociażby Euz - że Montreal ScrewJob był ustawiany. Mozecie sobie wyobrazić jak wszyscy na mnie naskoczyli, a po powrocie Hitmana wrócili do tematu, czy przypadkiem nie miałem wtedy racji. Ktoś te odważne teorie głosić musi. Nie zawsze będę miał racje - jasne - ale skuteczność i tak jest bardzo przyzwoita - mimo, że większość tych zdań, to na pierwszy rzut ucha, bardzo radykalne i odważne stwierdzenia.

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326070

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Tupak

2

• aRo

2

• Kowal

2

Top użytkownicy w tym temacie

Wiadomo, że nie jest dobrze, ale niektórzy ( i nie chodzi mi tutaj o Ciebie Niko ) po zwolnieniu kilku zawodników, których wcześniej nie chcieli widzieć, mówili o upadku TNA. Mam wrażenie, że niektórzy sami się nakręcają z byle powodu, aby potem ciągle mówić jak to TNA spieprzyło sprawe ( dobrym przykładem można uznać promo wypuszczone na YT, a nie w TV i to na parę dni przed danym wydarzeniem, że jest to huczna zapowiedź ). Wiadomo, że na finanse nie zbiera się same kontrakty zawodników, ale z TNA jest o tyle gorzej, że my nie mamy pojęcia jak TNA stoi z pieniędzmi i raczej się nie dowiemy ( według mnie jeśli już będzie naprawde źle to Panda Energy na pewno poratuje TNA ), ale tak jak mówisz Niko słowa Dixie nie napałają optymizmem.
https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326071

skoro DDW jest partnerem medialnym forum attitude to w jedynej audycji tego forum należało by poświęcić mu czas godny partnera medialnego. Zamiast tego mamy kilkudziesięcio minutową gadkę o ROH . Tym bardziej że ukazał się nowy odcinek Unleashed i myślę że dało by się wypunktować na plus albo na minus to show. Uważam że nie ważne czy się mówi dobrze czy źle ważne żeby się mówiło. Jeżeli będziecie krytykować DDW bardzo dobrze, być może ktoś kupi bilet tylko po to aby sprawdzić czy w przypadku finalnego produktu czyli DDW 8 mieliście racje czy nie. Trzeba to promować, oni na bank czytają te posty słuchają tych audycji skąd wiecie czy któraś z waszych sugestii nie zostanie wysłuchana. Skąd wiesz Niko że w swoim głupim żarcie o wymaganiach kontraktowych nie przemyciłeś dobrego pomysłu żeby częściej pokazywać Biancę a nie Aurorę.

Jest taki koleś nazywa się Bruce Blitz. Po każdy RAW i Imactcie robi recenzje gal rozkładając z kolegami na czynniki pierwsze widowiska. Facet nienawidzi WWE, wprost nim gardzi a mimo to co tydzień serwuje bardzo fajny podcast , bogaty w analizy.

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326072

Wiem, że N!KO swoimi wymaganiami kontraktowymi inspirował się Chael Sonnen'em, ale nie mogę znaleźć informacji z wymaganiami Amerykanina :P

EDIT: Już mam ;)

http://tpsa.pl/kid,4000003373,id,4003333899,title,Sonnen-negocjuje-kontrakt-z-UFC-Chce-Ferrari-szefa-i-,article.html

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326073

skoro DDW jest partnerem medialnym forum attitude to w jedynej audycji tego forum należało by poświęcić mu czas godny partnera medialnego. Zamiast tego mamy kilkudziesięcio minutową gadkę o ROH

Akurat na tej współpracy, to niekoniecznie My jesteśmy Ci źli - ewentualnie ja, na pewno nie Attitude. Ciężko wyciągać wnioski po jednej audycji, kiedy to ostatnio pojawiają się zarzuty, że o DDW mówimy wręcz za dużo, a tak naprawdę nie ma o czym. Ta historyjka się ciągnie od lat. Jeśli czepiać się szczegółów, to nawet dłuzej niż oficjalnie DDW istnieje...

Uważam że nie ważne czy się mówi dobrze czy źle ważne żeby się mówiło. Jeżeli będziecie krytykować DDW bardzo dobrze, być może ktoś kupi bilet tylko po to aby sprawdzić czy w przypadku finalnego produktu czyli DDW 8 mieliście racje czy nie.

Akurat DDW od jakiegoś czasu cechuje się tym, ze negatywne opinie są usuwane - komentarze na YT czy FB - więc niekoniecznie ta reguła się tu sprawdza. Już pomijając fakt, że przez moje "negatywne"/szczere podejście, nie chcieli ze mną rozmawiać.

skąd wiecie czy któraś z waszych sugestii nie zostanie wysłuchana

... bo tak naprawdę zmienia się niewiele, choć gadam o nich nie od wczoraj - i to nie zawsze są jakieś żartobliwe docinki. Jeśli jakaś sugestia da im do myślenia, to ja będę zadowolony.

Nie oceniajcie tej sytuacji po jednej audycji. To jest temat rzeka.

Wiem, że N!KO swoimi wymaganiami kontraktowymi inspirował się Chael Sonnen'em

... i wiele wskazuje na to, że jego warunki też zostaną odrzucone :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326077

Nie rozumiem dla czego Schoop próbowałeś na siłę bronić tak naprawdę przegranej sprawy ??!!. TNA ma problemy finansowe i nic tego nie zmieni. Skupiliście się tylko na ostatnich zwolnieniach a przecież TNA zaczęło już zwalniać od miesiąca jak nie dwóch. Pozwalniali ludzi którzy nawet byli nonstop w TV. Ludzi którzy nie chcieli podpisywać nowych kontraktów gdzie zarabiali by mnie. Nie byli w stanie wypłacać na czas pieniędzy swoim zawodnikom nawet wielkiemu Hoganowi. I to nie jest coś co można powiedzieć "ahh za bardzo to demonizujecie". Dixi zrozumiała, że bycie "portfelem" dla Hogana nie jest czymś co może przynieść zysk, albo raczej jeszcze tego nie zrozumiała albo nie chce zrozumieć.

Może jutro TNA nie ogłosi bankructwa ale na pewno jest na złym torze i nie można tego od tak ignorować tłumacząc, że to tylko zwolnienia bo "oni" nic nie robią i w cale nie jest to związane z tym, że mają problemy.

Wiadomo przecież, że gdyby nie te problemy to ci co nic nie robią dalej siedzieli by w TNA i dalej nic nie robili. Proste i jasne.

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326113

Przesłuchalem większość audycji (żeście się rozgadali tak na marginesie :D) i muszę przyznać, że Schoop wrócił na pełnej kurwie, przynajmniej w pierwszej częsci, poświęconej WWE, wreszcie nie dał się przegadać, przyznaj, że te 3 tygodnie spędziłeś na ćwiczeniu DDP Yogi 8)

Co do sytuacji TNA jestem po stronie tych, że w federacji dzieje się tam bardziej źle niż dobrze, ale przynajmniej z tego czegoś wyszła interesująca dyskusja, kilka konkluzji na kolejne odcinki:

- niech Schoop zostanie w wersji audio (większość i tak zrzuca to na pasek więc nobody cares, a odnoszę wrażenie, że taki Kurczak, to pewniejszy siebie Kurczak)

- niech Niko daje mu częściej rozwinąc skrzydła (potem będzie mógł z dumą mowić "ale se go wychowałem :twisted: )

- #shithappens

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326161

Z pobłażliwym uśmiechem patrzyłem na tę komiczną próbę wyjścia Schoopa na pierwszy plan. Nie wiem czy odwagi mu dodała ta wyłączona kamerka, czy wypite piwa, ale mam nadzieję, że nie weźmie sobie do serca tych pochlebnych komentarzy wyżej i nie pójdzie dalej tą drogą, bo nie dało się tego słuchać.

Problemem nie jest ilość, ale jakość wypowiedzi. Po prostu słychać Scoop, że Twoja wiedza jest przeciętna i bardzo rzadko masz coś ciekawego do powiedzenia. Zazwyczaj są to jakieś banały albo utarte frazesy. Niko ewidentnie siedzi w temacie już długo i ma nie tylko wiedzę, ale potrafi to też ciekawie przekazać i sensownie uargumentować. Nie dziwię mu się, że przerywa swoim gościom, którzy walą nudne wypowiedzi będące sklejką postów z forum.

Idealnym przykładem jest "dyskusja" o TNA, gdzie na siłę starałeś się postawić Niko, powtarzając w kółko jeden, kompletnie nietrafiony argument, by na końcu (nie wprost) przyznać mu rację.

Świetnie sprawdzasz się jako prowadzący, rzucający tematami, przedstawiający newsy i dodający swoje zdanie wtedy, kiedy faktycznie możesz coś powiedzieć. A Niko przydałby się równorzędny partner do rozmowy, najlepiej z odpowiednim stażem i obeznany w obecnej sytuacji WWE/TNA, co potwierdza wciąż najlepszy odcinek z sixkillerem.

Mam nadzieję, że ten post nie zostanie potraktowany jako zwykły hejt nołnejma bez postów, bo AM oglądam co prawda nie live, ale na bieżąco i też mi zależy na ciekawym podcaście, a nie usilnym staraniu się dorównaniu Niko, kłócąc się z nim i zabierając głos. Już lepsze są jego monologi, krócej i treściwiej.

Pozdro ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326171

Attitude Mówi jak zwykle trzymało bardzo dobry poziom.N!KO i Schoop to dobra mieszanka , ale tylko w dyskusjach o WWE.

Jeżeli chodzi o dyskusję dotyczącą TNA to niestety Schoop nie dałeś rady.Twoje argumenty są bardzo nieprzekonujące jeżeli chodzi o sytuację w TNA.Na siłę starałeś się udowodnić N!KO że się myli.Oczywiście nie mam nic co do Twojej osoby w tej audycji bo uważam , że jak najbardziej zasługujesz na to , aby w niej uczestniczyć.A co do N!KO

to zgadzam się z moim poprzednikiem - przydałby ci się ktoś kto chociaż w połowie jest w stanie dorównać ci wiedzą , jaką posiadasz na temat WWE/TNA/ROH i inne.[/b]

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326177

Do dwóch przedpiszców. Ja nie rozumiem jednego. Dlaczego zamiast popierania poglądów Nikodema, za którymi jesteście, hejtujecie osobę Schoopa. Tu nie chodzi o to kto słabiej wypadł tylko o to, jakie poglądy są lepsze, bardziej trafione.

Z pobłażliwym uśmiechem patrzyłem na tę komiczną próbę wyjścia Schoopa na pierwszy plan. Nie wiem czy odwagi mu dodała ta wyłączona kamerka, czy wypite piwa, ale mam nadzieję, że nie weźmie sobie do serca tych pochlebnych komentarzy wyżej i nie pójdzie dalej tą drogą, bo nie dało się tego słuchać.

Ciekawe z jakiej strony Ty byś się pokazał :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326192

Dzięki N!KO za pomylenie mnie z Vercynem ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326276

Dzięki N!KO za pomylenie mnie z Vercynem

http://www.boredwrestlingfan.com/wp-content/uploads/2012/06/damien_sandow___you__re_welcome_by_heavymetalgear-d518o1g.png

https://forum.wrestling.pl/topic/33497-attitude-m%C3%B3wi-live-hot-or-not/page/2/#findComment-326278