Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trzeci odcinek DDW Unchained, All or Nothing II, Nowe walki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy odcinek DDW Unchained jest już dostępny w dziale "Multimedia" strony o gali DDW #8. W odcinku tym Pan Pawłowski ogłasza historyczną decyzję dotyczącą przyszłości pasa mistrzowskiego DDW International i mówi o kolejnej gali DDW All or Nothing II.

http://i43.tinypic.com/2moyyyo.jpg

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-trzeci-odcinek-ddw-unchained-all-or-nothing.html

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 732
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Schowajcie Pawłowskiego...
I Miejsce - Typer NXT 2017
Opublikowano
Musieli zapłacić grube dollary ziomkowi, który robił te logo AON.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano

od tego odcinka muszę przyznać ze zaczynam kibicować federacji DDW. Pan Pawłowski miał kilka fajnych odzywek, szkoda że cały show praktycznie dzwiga na swoich barkach i nikt inny inny nie przyłączy się do walnięcia jakiegoś proma. W tym odcinku widać że jest problem z kontentem, dużo powtórek z poprzedniego odcinka, dużo reklam zbliżającej się gali. Skoro mają kamerę to czemu nie sfilmują walki bez publiczności, nawet bez ringu. Niech między np. dwoma osobnikami związanymi z DDW wyniknie jakieś spięcie które skutkować będzie przepychanką, nie mówię tu o supleksach czy powerbombach, sam brawl i punche niech jeden pod koniec przepychanki przyjmie jakiś cios ala ddt na podłogę i już . Jest materiał, jest co pokazać, jest czym zapełnić odcinek. Za mało hardcorowych akcji w tym DDW zważywszy na fakt że większość rosteru oprócz Austina Arisa i mu podobnych jak Joe legend five stara nie wywinie.

Moja recepta : hardcorowe motywy. Stoły, krzesła i pinezki. Ja dla federacji z którą bym był związany dałbym się rzucić na pinezki. Stół jest drogi ale jakby tak zrobić samemu z płyty OSB i poprzykręcać nogi to juz tak drogo by nie wyszło. Płyta OSB ma róże grubości myslę że 10mm byłą by w sam raz.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Opublikowano

Według mnie najgorszy odcinek jak do tej pory.

- za dużo Pawłowoskiego, który aż za dobrze odgrywa swoją postać, bo jak enty raz usłyszałem, że nie ma lepszego... to miałem ochotę wyrzucić monitor przez okno...

- walka na tragicznym poziomie. Kiepskie akcje i wolne tempo to nie jest to co chcę oglądać na DDW8,

- Kamil Aleksander wyglądał jak dziecko słuchające reprymendy od nauczyciela w podstawówce. A Pawłowski był w tym segmencie tak irytujący, że na miejscu Kamila bym go zdzielił :D

28054889252fa02dfba372.jpg