Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Złotouści Atti. - Scarface autorem Shitu Lipca!

Złotouści Lipca (shit!!)  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści Lipca (shit!!)

• 1. Antonio się nie nadaje...
      2
    • 2. Fantasy booking...w złej formie.
      2
    • 3. Nigdy, ale to nigdy nie ufaj nikomu!
      26
    • 4. Radiomagnetofon o sytuacji TNA
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Żeby nie było bałaganu - zakładam dwa tematy gdzie będziemy głosować na shit i na Hit - Ten temat służy do głosowania na daną propozycje i pisania dlaczego wybraliśmy właśnie ten cytat

Propozycje wrzucamy tam gdzie zawsze :

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40867

1

Antonio Cesaro na wh ? Raczej nie zasługuje na taki push.

berker

2

Mogę was zdziwic, ale mam nadzieję, że Ambrose wygra. Na Summerslam triple threat o walizkę Ambrose vs Reigns vs Rollins. Oczywiście wygrywa Tyler.

Mrchomik102

3

Nie chce zakładać nowego, tylko nie chce zostawiać na tej stornie swoich danych(adresu poczty), kto wie komu potem sprzedacie swoją bazę danych, a ja nie chce dostawać żadnych spamów. Gdyby dało się zmienić adres poczty to nie robił bym żadnego problemu, ale niestety się nie można. Poza tym gdybym chciał to mógłbym zakladać multikonta codziennie, ale po co? Masz dostęp to zmieniania poczty? Jeśli tak to mogę stworzyć jakąś fikcyjną.

Scarface

4

Tak uważam, że ten rok jest najlepszy dla TNA.

radiomagnetofon

Edytowane przez PH93
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

2

• Ghostwriter

1

• 1 contender

1

• Kowal

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Głosuję na Radiomagneofona, być może dlatego że to ja to wrzuciłem :D
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325727

Mnie tam trójka rozbiła kompletnie. Bo przecież wiadomo że Attitude od lat sprzedaje swoja bazę danych rosyjskiej mafii.
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325744

Ja oddałem tutaj głos na radiomagnetofona, ale przyznam, że mam małe wyrzuty sumienia. Otóż polemika jest z nim bardzo trudna, jak lew broni swoich racji i potrafi przeciwnika zapędzić czasami w kozi róg. Z drugiej strony cały czas balansuje na krawędzi ArthuraWF. I czasami (jak w tym przypadku) potrafi walnąć teorię z kategorii "tell me you didn't just say that". W przypadku polemiki o kondycji TNA również czas pokaże, czy radiomagnetofon miał rację czy nie i kto tu tak naprawdę pisał shity. Dzisiaj twierdzę, że on.
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325785

Miałem duży problem na kogo oddać swój głos. Ale w końcu stwierdziłem że to jednak radiomagnetofon napisał najgłupszą z opcji do wyboru :D Może kolega po prostu lubi Hogana i dlatego stwierdził że to jest najlepszy rok dla TNA, bo Hulk dużo występuje :D
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325799

Głos na Scarface'a za umiejętność rozbawienia odbiorcy, szkoda, że cel miał pewnie zupełnie inny :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325801

• Reputacja:   2

Radiomagnetofon napisał swoje zdanie. Być może lubi Hulk'a albo TNA i dla niego było fajnie. TNA słabo się ma teraz, a ja nie oglądam tej federacji, zatem nie chce wyjść na kogoś kto się wypowiada na tematy, a nie wie jak jest. Głos na Scarface'a. Jeśli to nie była ironia... :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-325804

radiomagentofon ofc. Tym bardziej, że wielokrotnie potwierdzil, iż pamięta stare czasy, stąd powyższa opinia nabiera jeszcze większej shitowatości :D Poza tym, może on przejść do historii, wygrywając oba konkursy jednego miesiąca :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-326166

może nie zgadzam się z Radio, ale na pewno nie zagłosuje na niego, bo to jest jego personalna opinia i tyle, natomiast 3/4 z was oddało na niego głos ponieważ nie ogląda TNA i z góry twierdzi że jest gorsze od Dablju. mnie natomiast 'zachwyciła' logika użytkownika Mrchomik102, chyba bardziej o to chodziło w tym 'konkursie'
https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-326229

Koniec głosowania

Wygrywa? Scarface

https://forum.wrestling.pl/topic/33482-z%C5%82otou%C5%9Bci-atti-scarface-autorem-shitu-lipca/#findComment-326951

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Spoko pre-show match. Żółtodzioby miały dostać wpierdziel i tak się stało. Josh Barnett vs. Oleg Boltin – dobrze, że to trwało 5 minut. Prawie zasnąłem. Gala, no cóż, pełna tag team matchów. Nie ma się co tu rozpisywać, bo nie ma o czym. Przed New Year Dash były dwa intensywne eventy – Wrestle Kingdom i Wrestle Dynasty – więc trochę rozumiem, dlaczego NYD takie było, choć mogli coś bardziej pokombinować lub zaplanować tę galę 2–3 dni po WK i WD. Podsumowując – jeśli ktoś nie obejrzał, nie ma czego żałować. Pisałem po galach w Tokyo Dome, że po New Year Dash podejmę decyzję, czy wracać do regularnego oglądania NJPW, czy nie. Niestety NYD nie pomogło mi w podjęciu decyzji. Zobaczę, co pokaże kolejna gala. Tych gal spod szyldu STRONG (co za debilna nazwa – mnie się tylko z piwem kojarzy. Mogli nazwać NJPW America lub NJPW USA...) nie liczę, bo one akurat zawsze są spoko.
    • Mr_Hardy
    • MattDevitto
      Jutro będzie trzeba odpalić Collision
    • PTW
      PTW PODBIJA WŁOCHY! Już 9 lutego we Włoszech odbędzie się specjalna gala w ramach której najlepsi zawodnicy z Polski i Italii staną naprzeciw siebie! W planach między innymi 30-osobowy Rumble Match wypełniony śmietanką zawodników PTW oraz topką włoskiego pro wrestlingu, a także mecz o pas mistrzowski Bestya Slam, w którym Dawid Puncher Seńko będzie podejmował mistrza Nico Inverardiego na co zapracował podczas swojej ostatniej wizyty we Włoszech! Dodatkowo galę uświetnią Arkadiusz Pan Pawłowski (prowadzenie) oraz Santino Marella, który nie może sobie odmówić obecności na tak ważnym wydarzeniu dla polskiego i włoskiego pro wrestlingu - to w końcu dwa kraje, które skradły serce jemu i Kobrze! ;) To co, Puncher z trzema pasami mistrzowskimi, czy w końcu lekcja pokory dla krnąbrnego dominatora? Czy zwycięzca wieloosobowego widowiska będzie reprezentował nasz kraj? Jak to wszystko wpłynie na wydarzenia na naszej gali, która odbędzie się 6 dni później? NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ ODPOWIEDZI NA TE PYTANIA! A Wam życzymy miłej niedzieli :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Jeffrey Nero
      Nie wiem czy kojarzysz coś takiego jak lista Pro Wrestling Illustrated recognized world heavyweight championships i pas Lucha nigdy się tam nie znajdował natomiast pas TNA od 13 maja 2007 do 29 czerwca 2015 i ponownie dopiero od 1 stycznia 2021. Dlatego dla mnie ważniejsze jest oficjalne mistrzostwo świata Tag team czy Trios. W czasach jak Penta był mistrzem TNA to ich największa gala roku Bound For Glory mała 650 widzów na trybunach a pas zdobył na zwykłym tapingu, więc pewnie z 350 osób było a gdy Lucha Brothers zdobyli pasy tag team na gali All Out było tam 10126 widzów z kozacką walką Steel Cage z Young Bucksami, którą pamiętam jak dzisiaj większość fanów pisała, że to nie jest wrestling tylko same fikołki itp nawet sam Bully Ray nie był fanem tej walki a teraz Ci sami fani WWE jak tylko Penta pojawił się u nich to jaki on jest zajebisty w jednym występie pokazał więcej niż w AEW. Nie mówię, że Ty tak pisałeś, ale przeglądam różne zagranicznie również strony i jest masa takich komentarzy. Lucha Bros byli dobrze prowadzeni mieli kozackie walki tag team czy best of seven series z Eltą jak również masę świetnych walki singlowych nawet między sobą. A to, że AEW miało i ma kozacki roster to oznacza, że zawsze będzie sporo osób, które do ME się nie dopcha z resztą w samym WWE również jest sporo takich osób. A to, że mistrzostwa tag team znaczą coś i dla samego WWE podam przykład debiut Motor City Machine Guns czy Tamy Tonga i Tonga Loa u nich wspomnieli, że byli mistrzami tag team TNA czy NJPW.   Nie no spokojnie. Tylko co by AEW ostatnio nie zrobiło to nie u nas, ale na innych stronach będą krytykować . Pisali po co im duże hale na tygodniówki a jak teraz robią właśnie małe hale prócz PPV to się śmieją co takie małe hale.   To jest tylko moja opina, ale gdyby nie Tony to ROH już by nie było koniec kropka. To był już zgon, który Khan odratował żadna TV nie chciała dać im umowy na tygodniówkę mimo znajomości Khana. ROH co tydzień ma nowy odcinek za tydzień będzie 100 a ich pasy są bronione na często dużych tygodniówkach AEW czy nawet na ich PPV np. All In Londyn ponad 80 tys. widzów czy na galach NJPW. Mistrzem był Claudio czy Chris Jericho a o pas walczył też np. Bryan Danielson. Eddie Kingston gdy był mistrzem miał też pas NJPW i AEW Continental potrójna korona podnosząca prestiż mistrza ROH. Nie jestem mega fanem ROH, ale jak dla mnie to całkiem nie najgorzej wygląda. Takie opinie o ROH to chyba piszą osoby, które nie mają o tym zielonego pojęcia. Tak tyko zapytam oglądasz ROH? Bo piszesz, że nie widzą co Khan zrobił z ROH a nie wiem skąd masz taką opnie. Podam screen z zagranicznej strony jako przykład jacy są zagraniczni fani WWE:
  • Dodaj nową pozycję...