Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kolejny heat w szatni WWE, Rey Mysterio, Dzień Bookera T, Wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wkrótce do kupienia na oficjalnej stronie WWE, jak i również na live eventach będą maski The Wyatt Family.

Kolejny heat spadł na gwiazdę WWE. Tym razem dostało się Rybackowi za botch, jakiego dopuścił się w trakcie walki z Danielem Bryanem, kiedy to miał w bezpieczny sposób złapać go i rzucić o stół. Ponoć Tripl...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kolejny-heat-w-szatni-wwe-rey-mysterio-dzien.html
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten botch Rybacka można było zauważyć, ale nie wyglądał on na jakiś niezwykle niebezpieczny, z drugiej strony jednak, każdy spot z udziałem stołu czy drabiny do takich należy.

Ten zamaskowany to przypadkiem nie Austin lub Undertaker?

Skłaniałbym się ku temu drugiemu, podobieństwo do Austina widzę tylko w kamizelce :D

Edytowane przez Morison

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Stawiam na takera
Opublikowano
Rozwieje Wasze wątpliwości. Na zdjęciu widnieje The Punisher :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Za pierwszym razem pomyślałem o Chrisie Benoit :twisted: ale łatwo można poznać że to Taker z czasów młodości :D

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Opublikowano
Za pierwszym razem pomyślałem o Chrisie Benoit :twisted: ale łatwo można poznać że to Taker z czasów młodości :D
Nie za łatwo :) Gdybym miał się na kogoś zdecydować bez zbytniego zastanawiania się to powiedziałbym że to SCSA :)

Edytowane przez TakerFanKrk

Opublikowano
Nie za łatwo :) Jednak i tak ja tu widzę bardziej SCSA niż Deadmana ale skoro to Taker to nie będę się zbytnio spierać :)

Mi akurat pomogła w rozpoznaniu grabarza jego duża szyja oraz charakterystyczny nos i usta :wink:

Opublikowano
TakerFanKrk napisał/a:

Croos napisał/a:

Nie za łatwo :) Jednak i tak ja tu widzę bardziej SCSA niż Deadmana ale skoro to Taker to nie będę się zbytnio spierać :)

Mi akurat pomogła w rozpoznaniu grabarza jego duża szyja oraz charakterystyczny nos i usta :wink:

Ale jakbyś mu założył w myślach tą jego charakterystyczną koszulkę "Austin 3:16" to wychodzi wykapany Stone Cold :D
Opublikowano
TakerFanKrk napisał/a:

Croos napisał/a:

Ale jakbyś mu założył w myślach tą jego charakterystyczną koszulkę "Austin 3:16" to wychodzi wykapany Stone Cold :D

No to akurat by mnie faktycznie zbiło z tropu :twisted: Ale z realistycznego punktu widzenia to te zdjęcie jest raczej sprzed debiutu Takera w WWF więc taka koszulka to tylko w photoshopie :D

Opublikowano
dla bardziej spostrzegawczych austin niema klaty owlosionej :P
Aż tak dokładnie nie oglądam ciał wrestlerów (co innego Divy :D ) ale owłosiona klata to nie byłby problem, pierwsza lepsza maszynka i po kłopocie :P Mimo wszystko dzięki za linka :)
Opublikowano
  • Autor
Jednak mimo wszystko nie wszyscy uwierzyli w to, że jest to Undertaker :P
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg