Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2013 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moim zdaniem Bryan wygra pas, po czym Orton zainkasuje walizkę i zostanie nowym mistrzem, a na kolejnym PPV zobaczymy Triple Threet match o pas WWE między Cena'ą, Orton'em, a Bryan'em. Jeśli chodzi o walkę o pas wagi ciężkiej to na 99% wygra Christian, a straci go chwilę potem lub na następnym RAW lub SmackDown! na rzecz Sandow'a i wykreowałby nam się kolejny 3Threet, tym razem o pas wagi ciężkiej w składzie Sandow vs. Christian vs. Del Rio. Oczywiście sytuacja z walizką SD! może się zmienić, gdyż wszystko zmierza do pojedynku o nią na SummerSlam między Cody'm, a Sandow'em, który raczej wygra Rhodes, ale WWE może nas zaskoczyć. Cody po porażce może również przeszkodzić Sandow'owi w realizacji kontraktu, scenariuszy jest bardzo dużo, już nie mogę doczekać się największej gali lata :D
  • Odpowiedzi 195
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeśli chodzi o kartę SummerSlam, znika nam jeden chyba mimo wszystko pewniak - Sheamus doznał kontuzji stawu ramiennego i wypada nam z akcji na okres od 4 do 6 tygodni. Z "wielkich nieobecnych" walki nie ma tylko RVD i mam wrażenie, że jednak go wcisną do tego meczu o złoto i na SmackDown dostaniemy triple threat.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o kartę SummerSlam, znika nam jeden chyba mimo wszystko pewniak - Sheamus doznał kontuzji stawu ramiennego i wypada nam z akcji na okres od 4 do 6 tygodni. Z "wielkich nieobecnych" walki nie ma tylko RVD i mam wrażenie, że jednak go wcisną do tego meczu o złoto i na SmackDown dostaniemy triple threat.

Walki jeszcze nie ma Ryback, więc może dostaniemy ring gear match.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
wypada nam z akcji na okres od 4 do 6 tygodni

Są dwie teorie, 4-6 tygodni lub 4-6 miesięcy, strona oficjalna WWE podaje tą drugą opcję więc ku niej bym się skłaniał bardziej w szczególności że kontuzja nie jest taka sobie a rehabilitacja też potrwa swoje ;)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Opublikowano
Na czym polega walka Ring on Fire Match, w której mają walczyć Kane i Bray? Nie oglądałem Raw a ciekawi mnie jaka to stypulacja. Bo raczej nie dostaniemy ognia wokół ringu prawda? :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Na czym polega walka Ring on Fire Match, w której mają walczyć Kane i Bray? Nie oglądałem Raw a ciekawi mnie jaka to stypulacja. Bo raczej nie dostaniemy ognia wokół ringu prawda? :D

Będzie ogień wokół ringu, a wygrać będzie można tylko i wyłącznie przez podpalenie rywala i pinfall.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Opublikowano
Będzie ogień wokół ringu, a wygrać będzie można tylko i wyłącznie przez podpalenie rywala i pinfall.

Ta...już to widzę jak w erze PG ktoś kogoś podpala chyba, że spali go ze wstydu (może o to chodzi w tym meczu?)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Ogień wokół ringu żeby potem WWE było oskarżane o falę pożarów w USA spowodowanych przez dzieci. :D Jakby miał być ogień to byłby inferno match, a tak to będzie jakiś szajs, w którym ludzie będą trzymać zapalniczki w górze :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
Ta...już to widzę jak w erze PG ktoś kogoś podpala chyba, że spali go ze wstydu (może o to chodzi w tym meczu?)

Ogień wokół ringu żeby potem WWE było oskarżane o falę pożarów w USA spowodowanych przez dzieci. :D Jakby miał być ogień to byłby inferno match, a tak to będzie jakiś szajs, w którym ludzie będą trzymać zapalniczki w górze :D

Nie byłby infermo match, ponieważ WWE dąży do tego by nie podpalić rywala, tylko żeby można było wygrać przez pin. Natknąłem się na to info na jednym z forum amerykańskich, nie wiem czy będą płomienie, ale na stówę zwycięzca wygra przez pin.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Opublikowano
Tak jak mówię, przegrany spali się ze wstydu. Potem WWE dostanie pozew, że dzieci w nocy sikają...ciekawe jestem po co to wymyślili?

Opublikowano
Pewnie będzie to zwykła walka z płomieniami rodem z Inferno Matchu jako miłym dodatkiem, możliwe, że poziom ognia nie będzie nawet się podnosił po wykonywaniu jakiś większych akcji, tak jak to w IM było.
Opublikowano

Z tego co ja wyczytałem to płomienie mają być jak przy inferno matchu ale jest jedno ale.

Są dwie opcje co wyczytałem:

1. Najpierw trzeba podpalić rywala a potem spinować

2. Podpalenie lub pin = koniec walki.

A najbardziej prawdopodobną opcją jest to że w narożnikach zamiast pyro Kane'a będą pochodnie.

Opublikowano

Ja myślę, że jednak Kane może się zafajczyć w tej walce, skoro jest dla niego później planowana dłuższa przerwa na kręcenie filmu... Nie wiem jak WWE to "ugładzi", ale mam przeczucie, że taki będzie powód jego późniejszej nieobecności.

Poza tym - co to za walka "z płomieniami", jeżeli nikt nie pokosztuje "ognia"? :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Nie przesadzajmy z tym PG, skoro całkiem niedawno (3 lata temu :twisted:) WWE zdecydowało się na pogrzebanie żywcem, czemu teraz nie mieliby nam zaserwować jakiejś złagodzonej wersji Inferno matchu :)
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano
Komentatorzy podczas Smacka mówili, że ogień wokół ringu będzie skutecznie blokował dostanie się do niego osób trzecich, jak np. wyznawców Wyatta.