Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Bratobójcza krew?

Kraven

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  20.01.2006
  • Status:  Offline

Suwałki, AWF House Show 14 kwiecień 2006

Parę minut do main eventu ... Tym razem obecność Kravena nie jest niespodzianką, Rosjanin był bowiem uwzględniony w trakcie promocji gali. Rozbrzmiewa pompatyczne theme, pierwsze wersy hymnu ("Sojuz nieruszymyj riespublik swobodnych, spłotiła nawieki wielikaja Rus...") sprawiają, że widzowie podnoszą się z siedzeń... Hunter tym razem wychodzi spod AttitudeVision dość szybkim, wartkim krokiem, nie bawiąc się w drażnienie z publicznością... Po przejściu między linami Rosjanin taunt'ując w swoim stylu unosi do góry prawą rękę, z dłonią zaciśniętą w pięść... Dość wyraźny heel heat publiczności, w lewej dłoni Łowcy widać mikrofon...

- Priwiet ...

Krótka pauza, Kraven reaguje na heel heat zerkając na trybuny z ironiczą, nasyconą złością miną...

- Naprawdę, jedną z ostatnich rzeczy które kiedykolwiek ...w jakikolwiek sposób... wpłynęłyby na trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling ..jest wasza reakcja... Wy, chodzące zakały słowiańskiego rodu ... Naród zdrajców, zdrajców własnej krwi, niewdzięczników odwracających się plecami od własnych braci, Kainów wbijających nóż zdradziecko .. w plecy.. Naród wstydzący się własnego.. słowiańskiego dziedzictwa, wstydzący się swej własnej genezy..własnego prawowitego miejsca w świecie...Czy wy, Polacy, naprawdę uważacie, że jesteście zrobić na mnie najmniejsze nawet wrażenie? Czy wy, żałosne, spocone obiekty mcdonaldyzacji kultury naprawdę sądzicie, iż swoim wyciem w jakikolwiek sposób dokonujecie ujmy na honorze najlepszego technicznie wrestlera w historii tej planety? Czy naprawdę sądzicie, iż najlepszy wrestler który kiedykolwiek postawił stopę na ringu waszej śmiesznej republiki przejmie się buczeniem ze strony kogokolwiek z was? ... Historia uczy ... Zaiste, jest to fakt. Doskonałość ma swoją cenę. Ludzie wybitni, ponadprzeciętni ...

Polski, stricte stadionowy chant "wypier*****, wypier*****" sprawia, iż Rosjanin przerywa speech .... Po rzuceniu kilku nienawistnych spojrzeń w stronę widowni, Kraven kontynuuje...

- ... ludzie ponadprzeciętni.. wybijający się ponad motłoch ... wystający o głowę ponad zawistny.. pograżony w przeciętności tłum ... Zawsze wzbudzali niechęć. Poprzez wszystkie epoki... przez starożytnych filozofów, przez średniowiecznych myślicieli, przez Marksa i Engelsa... reakcją ludzi małych ... zawsze była pogarda!!! Taka była cena doskonałości...I tak dzieje się też obecnie w przypadku trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling! ...

Publiczność heel heat'uje, Kraven po raz kolejny przerywa i robi parę kroków...

- Odurzony w swym alkoholocikim szale, nie mogący podnieść się po drastycznej porażce z ostatniej gali .. wybaczcie, nie będę silił się na zastosowanie tej ameykańszczyzny służącej za jej nazwę.... niejaki Scyther .... (reakcja publiki, z lekką przewagą cheer'u..) .. zapewne korzystając ze swych uzurpatorskich prerogatyw ... sprawił, że w main evencie zmierzą się ... Kraven the Hunter ... i Yamato Konoe ... Tak, to nie pomyłka, niestety, dwie najcenniejsze postacie AWF .. zmierzą się już na drugiej gali.. przeciwko sobie... nie ukrywam, że Łowca od wielu, wielu miesięcy ........ nie był tak podekscytowany!

Rosjanin opiera się o liny i kontynuuje...

- Zaiste, wspaniałe to uczucie stanąć w końcu po latach w ringu z osobą, która zasługuje na miano przeciwnika trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... Łowca dosyć ma łatwego, szybkiego tapowania ... Dosyć szybkich Soviet Powerbombów... Czas na charakterystyczny łyk adrenaliny ... czas na ekscytację.. tą specyficzną, niepowtarzalną atmosferę łowów... czegoś takiego nie czułem od lat... zaiste, na palcach jednej ręki mogłem wymienić osoby które przed swym ulegnięciem trzykrotnemu mistrzowi Russian Pro Wrestling wprawiły mnie w charakterystyczny stan myśliwskiej ekstazy.. postacie takie jak ... Game (cheer, po chwili przechodzący w ogromne buczenie).. czy Szakal ... niestety, jest tutaj jednak pewien aspekt tej kwestii, który w przypadku drogiego prijaciela Yamato ... jest wyjątkowo mało optymistyczny ... Niestety... Łowy .. prawdziwe, wymagające łowy, wprowadzające mnie w stan rozkoszy i wyzwalające we mnie żądzę krwi i bólu ... one mobilizują mnie jeszcze bardziej.. Wymagająca ofiara działa na trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling niczym przysłowiowa płachta na byka ... i niestety ... nawet ci wymagający przeciwnicy ... nawet ta waleczna zwierzyna, tak często próbująca przeistaczać się z ofiary w wilka.... ulegała mi, uznawała mą wyższość.. oni wszyscy... wszyscy wielcy ... byli zmuszeni uznać moją dominację.... Yamato... Prijacielu ... niestety... z tobą będzie tak samo. Poza wymagająca ofiarą ... NIC ... nic nie mobilizuje Łowcy w takim stopniu ... jak mieniący się złotem, połyskujący w tle ... najcenniejszy pas, wzmagający pożądanie u zastępów polskiego przeciętniactwa ... Rzucam teraz to publicznie, otwarcie w stronę kierownictwa .. Zwyciężca tego pojedynku powinien być na prostej drodze ku wielkiej walce o tytuł..ten pas... tutaj zwany tak, jak w świętej pamięci, nieśmiertelnej Extreme Wrestling Federation ... nazywany mianem Mistrzostwa Świata ... ten pas będzie w tle naszego pojedynku, Yamato... Tak... Ja czuję to cholerne złoto... Czuję powiązaną z nim chwałę.. chwałę która wkrótce skapnie na barki trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling, powiekszając mój nieprzeciętny dorobek... To nie jest tak, że poraża mnie sam prestiż ... i uznanie tego pasa ... Nie .. Żądza Łowcy wynika tylko i wyłącznie z tego .. ze najważniejszy, uznawany za najcenniejszy tytuł ... jest zawsze najwyrazistrzym... najefektywniejszym sposóbem ukazania wyższości nad całą resztą rosteru... To właśnie dlatego AWF World Championship jest głównym.. niepodważalnym.. celem łowów.. to zawsze jest cel ostateczny, i zaiste, trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling zrobi wszystko dla tego jednego, głównego osiągnięcia... choćbym miał przejść po trupach całego tego beztalencia siedzącego teraz na zapleczu... choćbym miał zakończyć karierę ... każdego tego ścierwojada, po kolei, jeden po drugim... osiągnę postawiony cel ... Taka jest bowiem istota łowów Kravena ... Konoe, niestety ... Ty także podlegasz tym zasadom ... pomimo szacunku, którym darzy cię trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling.. tak .. szacunku.. a są to wielkie słów z ust Łowcy, Japończyku... Jestem naprawdę pod wrażeniem sposobu w jaki zakończyłeś karierę tej żałosnej parodii main-eventera, niejakiego Jupitera ... Ooo... ciekawe jak tam stan tegoż poczciwego chłopaczyny, symbolu wspaniałego PCW ... (ironicznie) Oj, mam nadzieję że bedziemy na bieżąco informowani o stanie naszego przyjaciela, tak bardzo jesteśmy pełni obaw! ...

Publika koszmarnie buczy, Kraven szeroko się uśmiecha, czerpiąc wyraźną satysfakcję z burzliwej reakcji widowni...

- W heroicznym akcie ... akcie desperacji? Biedny, dumny Polaczek dawał z siebie wszystko próbując dotrzymać kroku przeciwnikom przewyższającym go o dwie klasy... Zakończyło się tragedią .. Jupiterze, zapewne dla tych wspaniałych, wiernych fanów.. Było warto, czyż nie? Fakty są bardzo bolesne ... Nikt nie zauważy końca twej żałosnej kariery ... Twoja wypalona, opadła gwiazda znikając na nieboskłonie jest tylko nieważnym mignięciem... Zapowiadałem, że ta żałosna do tej pory federacyjka zmienia swe oblicze... To my jesteśmy jej nową twarzą... Każda rewolucja .. Każda wielka zmiana ... wymaga ofiar. Paradoskalnie więc, twoje cierpienie Jupiterze ma całkiem sporą doniosłość dziejową ... Twoje męczeństwo było historycznym, pierwszym namacalnym dowodem zmiany oblicza Attitude Wrestling Federation ...Końcowym etapem tego procesu ewolucyjnego będzię koronacja najlepszego technicznego wrestlera w historii .. zdobycie tytułu World Championa przez trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... Ta rewolucja pochłonie kolejne ofiary, jest to nieuniknione ... Chris Attitude, kretyńsko brzmiący pseudonim nie uchroni cię od cierpienia, jeżeli nie powrocisz na należne ci miejsce ... na środek karty ... niestety, kolejną przestrogę należy kierować w stronę spragnionego władzy ... osobnika o imieniu Scyther... To zapewne on, w dalszym ciągu podejmując się rywalizacji z panem BackStabberem, usiłuje skłócić osobę trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling z Konoe, zasiewając konsternację, niesnaski i nieporozumienia pośród obozu trzymającego faktyczną władzę w federacji ... Niestety, takie akty desperacji nie pomogą żałosnym poplecznikom takich miernot jak Chris "More" Attitude... Stanowimy w dalszym ciągu.. jeden zwarty, silny obóz... skrystalizowany .. stanowiący jedną siłę ... Niebywałe znaczenie ma również duchowy patronat i piecza najlepszego żyjącego Polaka-wrestlera: samego Game'a.. Konoe ma silne, wewnętrzne poczucie misji... Nie ukrywam, że miałbym określone obawy co do naszej współpracy, przy innych okolicznościach... w przeszłości zdarzały się niespodziewane ciosy w plecy, tchórzowskie akty rozpaczy ze strony polskich zawodników... nagłe zmiany sojuszy, efekty niekonsekwencji, objawy zazdrości powiązane z własną małością przy chwale trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling... tak.. tak bywało w karierze Łowcy.. ale Konoe to człowiek honoru.. to Japończyk.. błękitnej krwi.. Wy Polacy macie zdradę wpisaną w geny ... zdradziliscie swą działalnoscią wywrotową carat ... napadliście swych wschodnich braci wespół z ludobójcą Napoleonem... zdradziliście ideę Układu Warszawskiego.. nie macie pojecią o istocie honoru, ludzkiej godności... Rosjanin ... Japończyk czystej krwi ... Były członek Yakuza ... Takie trio wyklucza jakiekolwiek zachowania.. poniżej określonego standardu... Niezależnie co zaplanują ustępujące siły ... byli dzierżyciele władzy w AWF ... los waszych żałosnych działań jest przesądzony... Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling da wam krótką lekcję.. otóż w tym biznesie, Polacy.. wszystko zawsze kończy się w ringu .. niezależnie więc od tego ile razy wystawicie mnie do walki z Konoe ... niezależnie od wymyślnych stypulacji ... przyjdzie w końcu wasza kolej .. Łowca zawsze kończy to co zaczął ... Zaiste, Scytherze... W życiu należy trzymać się zawsze strony silniejszej ... dominującej .. a już na pewno nie należy wchodzić mocniejszej stronie w drogę. Szczególnie wtedy, gdy zasób znaczeniowy słowa "mocniejszy" zawiera w sobie Kravena we własnej osobie ... Łowca wielkimi krokami wraca na należne mu miejsce .... Te łowy .. nazwę mianem pierwszej krwi.. pierwszą krwią o AWF Championship... Źle się stało, że poprzez mą wiktorię deprecjacji ulegnie status Japończyka... Yamato jednak wybroni się w najbliższych tygodniach sam ... Łowca zaś nie może czekać... Kolejne łowy Kravena... MOŻEMY UZNAĆ ZA ROZPOCZĘTE! A teraz... jako, że ktoś z kierownictwa zapragnął bym udzielił na tej gali parominutowej lekcji jakiejś ładnie zapowiadającej się gwiazdeczce ... Zapraszam do mojego czterokątnego królestwa ....

Kraven wyrzuca mikrofon poza ring, rozbrzmiewa theme zabookowanego przeciwnika ... Rosjanin z lekceważącym uśmiechem rozgrzewa się "naciągając" liny...

Build-up promo.

Swym powrotem zaszokowali środowisko polskiego sport's entertainment.... "Jupiter i Chris Attitude stoja na ringu i spogladaja na siebie nie wiedzac co sie dzieje, podczas gdy z publicznosci prosto na ring wskakuja ....... YAMATO KONOE oraz KRAVEN!! Obydwaj atakuja od tylu dwoch zawodnikow AWF!" Zapowiadali, że zmienią oblicze Attitude Wrestling Federation ..... "Kraven razem z Yamato uspokajaja swojego nowego sojusznika (BackStabbera), i cala trojka znika za kulisami…SC: Jezus!! Myslalem, ze to taki fatalny dzien!! A jednak jest pieknie!! Kraven w AWF!! Attitude i Jupiter pobici!! Jakie to jest piekne!! MM: Skandal!! Po prostu skandal!! Nie wierze ze oni sie tu pojawili!!" Obiecywali pierwsze ofiary...... "Jupiter padajac uderza glowa o barierki!!! Weteran polskich ringow lezy nieruchomo, z potylicy saczy mu sie krew... Krew plynie rowniez z uszu i nosa Jupitera... To chyba jakas bardzo powazna kontuzja!!! Scyther, widzac krwawiacego kolege, schodzi z ringu i wzywa sanitariuszy" Wieszczyli nieprzerwany winning streak ..... (konferencja prasowa po Outbreak #8, wypowiedź Kravena). "..zapowiadam otwarcie.. oficjalnie .. wprost i bez żadnych ogródek ... nadchodzi niekończący się winning streak .. jak powiedzieliby to kowboje używając swej imperialistycznej terminologii .." Tym razem jednak ..... (pojawia się fragment czołówki telewizyjnej gali Outbreak, z numerem 10 ...) Staną naprzeciwko siebie! ..... (widać nasyconą nienawiścią minę Kravena, po chwili skontrastowaną ze stoickim spokojem i wyrachowaniem widocznym na facjacie Japończyka) .... Na niecały tydzień przed drugim PPV w historii AWF....(krótkie mignięcie fragmentu proma reklamującego Cage Revolution).. Jedna z wielkich, nowych gwiazd AWF (krótkie mignięcią entrance'ow Japończyka i Rosjanina z Outbreak #9) .......... Będzie musiała uznać czyjąś wyższość ..... "Zwyciezcy swietuja na ringu, obok Yamato pojawia sie Asuka. Pobici Scyther i Attitude zmierzaja wolnym krokiem za kulisy" Tym razem ......."SC: Tak!!! Nareszcie!!! Nadeszla Wielka Sila ze Wschodu!!! Trzej Medrcy, Trzej Krolowie!!! Syberyjski Lowca, Szogun i Wojownik Yakuza!!!" To któryś z nich zostanie wielkim przegranym ..... "Lowca wrzuca {Chrisa Attitude} na ring, gdzie zaklada lezacemu Camel Clutch. Attitude stara sie zrzucic z siebie Lowce, ale ten nie zwalnia chwytu"..."Yamato wygrywa brawl z Jupiterem, po czym chwyta go i z pewnym trudem wykonuje Piledriver!" Już po jednej gali, passa walk bez porażki jednego z nich zostanie przerwana ..... "Konoe podnosi rywala (Scy) i wykonuje na nim Neckbreaker!", "Kraven wstaje nadspodziewanie szybko, wchodzi na naroznik, Superplex!" Kraven the Hunter ..... "Lowca podnosi Chrisa, przytrzymuje jego glowe miedzy kolanami, unosi go... Soviet Powerbomb!" Yamato Konoe .... "Konoe czestuje Jupitera Superkickiem! Jupiter padajac uderza glowa o barierki!!!" 18.04.2006 OUTBREAK # 10

"Przed galą"- pre-show.

Marek Mazur - Witamy państwa na kolejnym pre-show, znajdujemy się już w Olsztynie... Z tej strony Ma...

Stanisław Czółkowski - Z tej strony sam The Czoło we własnej osobie!

Marek Mazur-... oraz Marek Mazur...Przed nami kolejny 10 Outbreak z main eventem godnym gali PPV ... Wielkiej pikanterii dodaje tej walce fakt, że w dalszym ciągu nie wiemy kto zmierzy się w walcę o AWF World Title na nadchodzącym PPV! Przypominamy, ze Chris "More" Attitude ma już zagwarantowany nr. 1 contendership, który najprawdopodobniej będzie wykorzystany właśnie na "Cage Revolution"! Nie wiemy jak będzie wyglądać ostateczna walka wieczoru, jednakże...

Stanisław Czółkowski- Nie wiemy czy ów walka wieczoru w ogóle się odbędzie, z takim poziomem prezesowania jak u Scythera, PPV może w ogóle zostać odwołane...

Marek Mazur- No, że też nie wpadłem na to, że prezesura BackStabbera byłaby gigantycznym skokiem jakościowym, prawda? ...

Stanisław Czółkowski- Niech przemówią fakty... Kto ściągnał do federacji byłego mistrza EWF? Kto ściągnał wielką japońską gwiazdę?

Marek Mazur- Pozostając przy temacie Bandy... Niewykluczone, że nadchodzącą walka Kraven - Konoe będzie pierwszą oznaką wahań i niesnasków w obozie BackStabbera...

Stanisław Czółkowski- Bzdury, bzdury .. Nie ma żadnych konfliktów, grupa jest scalona, zdeterminowana, i widać, że ma jasno określony cel...

Marek Mazur- Tak, z całą pewnością można to stwierdzić... celem tym, w przypadku Yamato i Łowcy, jest AWF World Title!! Miano zawodnika numer jeden w biznesie jest absolutnie niepodzielne!

Stanisław Czółkowski - Celem przede wszystkim jest nawiązanie do spuścizny dziejowej Stajni, czyli całkowita dominacja nad...

Marek Mazur- ... w takim razie widać wyraźnie, że nie słyszałeś wypowiedzi obu wrestlerów w trakcie mijającego tygodnia ...

Stanisław Czółkowski - Fakty, fakty ... Współpraca członków grupy Stabbera była do tej pory nieskazitelnie, wręcz krystalicznie wzorowa!

Marek Mazur- Prosze o puszczenie krótkiego fragmentu... Miałem go przedstawić Kravenowi, niestety jednak, odmówił on pojawienia się w studiu .... Odnośnie wzorowej współpracy ...

Pojawia się krótki filmik z Outbreak #8, z debiutem duetu Konoe & Kraven ... "Scyther i wykonuje Stabberowi Death Around The Corner prosto na krzeslo rzucone przed chwila przez Kravena!!!! Yamato Konoe probuje wykonac SuperKick na Scytherze, lecz ten robi unik i cios otrzymuje…Kraven!! Publicznosc szaleje z radosci." Czoło czerwienieje ze złości...

Marek Mazur- Jak widać, do pewnego nieporozumienia między tymi dwoma wrestlerami doszło już na ich pierwszym Outbreak.

Stanisław Czółkowski- Nikt, nikt poza samym The Czoło nie jest idealny... każdemu przytrafiają się błędy...

Marek Mazur- Mam informację od Pawła Machety, że Kraven znajduje się już w olsztyńskiej hali ... Być może uda się za chwilę nawiązać do tej sytuacji z Outbreak # 8...

Widać Machetę otwierającego drzwi szatni ... Pomieszczenie spowite jest dość dziwnym dymem, sądząc po lekkim grymasie twarzy interviewer'a zapewne jest to jakiegoś typu kadzidło zapachowe.. Rosjanin siedzi na krześle, wyraźnie pogrążony w zadumie ... Kontemplację urozmaicają jedynie ruchy trzymanego w lewej dłoni kendo stick'a...

Macheta - Kraven, Twój dzisiejszy przeciwnik uchodzi za .....

Hunter podnosi się z siedzenia, raz jeszcze wywijając kijem kendo...

- A kimże ty jesteś by przerywać mi w mych rozmyślaniach?

Macheta - Jestem Paweł Macheta, 60 letni fan wrestlingu. Cieszę sie na zapleczu wielkim szacunkiem., czasem ko.....

- Choćbyś swym wiekiem przewyższał Sandmana, Polaku, jeżeli Twoje wywody zajmą więcej niż 5 okrągłych minut, będziesz dzisiaj pierwszą ofiarą Łowcy...

Macheta - Jak wiadomo pański dzisiejszy przeciwnik w zeszłym tygodniu bardzo ciężko kontuzjował Jupitera, eliminując go z karty na Cage Revolution brutalnym SuperKickiem.. Także dwa tygodnie temu jedna z gwiazd AWF padła ofiarą tej akcji...

Macheta wyraźnie prowokująco zawiesił głos, Kraven marszcząc czoło przestaje bawić się kendo stick'iem...

- Więc, Polaku, uważasz, że wtedy to nie był przypadek ? Zaprawdę, czy sugerujesz to w tej chwili? Riposta trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling jest prosta, szybka i na temat... Tamto ... feralne nieporozumienie... jest znamienitym przykładem na to, że - z całym uszanowaniem dla japońskiej kultury - tamtejsze tak zwane dalekowschodnie sztuki walk nie są czynnikiem wystarczającym dla powalenia rodowitego Rosjanina, najlepszego technicznego wrestlera w historii tej planety .. Z całym szacunkiem dla japońskiej perfekcji i dla japońskiego wyrafinowania... To co wystarczyło do eliminacji problemu zwanego Jupiterem... nie wystarcza w starciu z prawdziwą, słowiańską krwią.. W starciu z syberyjskim Łowcą piekno i finezja nie są właściwą bronią ... Erudycja i wrażliwość duszy, jakkolwiek pożądane, nie są atutem w kwadratowym pierścieniu, w mej osobistej domenie, w mym królestwie.... Mnie i mojego sojusznika wiele łączy... ale także i wiele dzieli... To co nas odróżnia.. to długie miesiące... lata żmudnego treningu.. hektolitry wylanego potu, setki pokonanych przeciwieństw losu... Ty nie jesteś wrestlerem czystej krwi, Konoe, i dobrze o tym obaj wiemy... W ringu zaskakujesz nowatorskim podejściem do tematu, budzisz respekt szybkością ... ale to trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling będzie dominował w tym starciu atrybutami fizycznymi ... i czystymi umiejętnościami technicznymi, które doskonaliłem przez lata... Głębia twej duszy czyni cię wyjątkowym, prijacielu, szczególnie pośród szerzącego się tutaj imperialistycznego prostactwa, preferującego hamburgera kosztem Dostojewskiego ... Niestety jednak...tym razem , wyjątkowo, trafiłeś na przeciwnika którego nie można złamać jedynie siłą własnego charakteru ... A teraz szanowny panie "cieszący się wielkim szacunkiem"... Twój czas minal.. Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling potrzebuje nieco czasu dla siebie... Dusza także potrzebuje treningu.

=========================================================

wesołych świąt wszystkim

P.S Miałem wielkie problemy gdyz zaraz przed wysłaniem zorientowałem się zerkajac na karte, że przed gala nie bylo wiadomo ze to walka o title shot. Mam nadzieje ze poprawiajac erpa uniknalem niescislosci..

Edytowane przez Kraven

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  19.10.2005

Równie GENIALNE co Game'owe, aż się boję z Wami walczyć w przyszłości :D :spoko:

• Dołączył/a:  21.09.2005

nie pękaj , wee [ żeby nie napisać ' frajerze ' ] , we wchodzeniu w dupe jesteś owszem , najlepszy . 8)

dobry joint , krave . prijacielu . :D

• Dołączył/a:  23.03.2004

, ja wyciągam rękę na zgodę. Niech to się skończy na rpach, i pogróżkach i wyzwiskach w rpach, a nie w realu :)

Pozdro i czekam na Twojego rpa.

Pozdro i czekam na Twojego rpa.

wsadź sobie je w swoją kalafiorowatą dupe . i shit on you , pinky piggy . i tak nie doczekasz , będzie za późno dla Ciebie . a tak btw . nie ostrzegaem Cie , że to sie tak skończy ?

• Dołączył/a:  23.03.2004

Ech... ja chciałem zgody, Ty nie chcesz, okej, niech zostanie jak jest...

Ech... ja chciałem zgody, Ty nie chcesz, okej, niech zostanie jak jest...

jaknarazie to robisz burdel pod rpozem łowcy . pisz na pw jak masz jakąś sprawe i , kurwa , szczerze wątp w to , że Ci odpisze . i omijaj moją ksywe , kalafiorku to może dam Ci spokój .

• Dołączył/a:  22.09.2005

co mam komentować? :P Krave, jak wysłałeś zgłoszenie, to zastanawiałem się, czy łowca nie wypadł z formy i czy dalej będzie nam serwować takie smaczne kąski :D Widzisz, prijacielu, niezawsze pauza wychodzi na niekorzyść :D

btw. jak tyś kurwa przegrał wtedy to EWF Title z Sandmanem? :P Aż się wierzyć nie chce...:]

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

O w mordę! Ja to się czuje jak Syzyf jakiś! Jak zrobię postęp w pisaniu, to okazuje się, że i tak jestem u podnóży góry i trza starać się znowu.

• Dołączył/a:  20.12.2004

- A kimże ty jesteś by przerywać mi w mych rozmyślaniach?

Macheta - Jestem Paweł Macheta, 60 letni fan wrestlingu. Cieszę sie na zapleczu wielkim szacunkiem., czasem ko.....

Krejv, to mnie rozwalilo :) Widac, ze dokladnie zapoznales sie z regulaminem ;-)

A ogolnie, to mamy teraz sporo swietnych "pisarzy"... Wiec ja moze nie bede ocenial tych RPów, bo sam jako zawodnik osiągnąłem niewiele ;-) Zresztą, ch.. z tym, ocenię: zajebiście mi się podobało...

• Dołączył/a:  05.11.2003

Zatkało mnie @______@ To sie czyta jak jakąś piepsz*ną opowieść :D Genialne !!