Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GutCheck na dzisiejszej gali RAW? Sunny zaprasza fanów do sw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gali UFC 162 w sobotni wieczór na widowni zasiedli między innymi Evan Bourne i Nigel McGuinness. Natomiast CM Punk na Twitterze napisał, że Boetsch wygrywał, dopóki Steve Austin nie zaczął przynosić mu pecha. Oczywiście Stone Cold zareagował takim oto wpisem – „CM Punk chump ass punk”. Potem j...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gutcheck-na-dzisiejszej-gali-raw-sunny.html
  • Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fotkę w łóżku...75 dolców bym odżałował..kto dorzuci mi na przelot?

tylko klaty nie chce golić:( a te amerykanki takie wybredne i lalusiów preferują

Opublikowano
Już się nie mogę doczekać debiutu TWF :]
Opublikowano
Gutcheck na Raw? Jeśli dodadzą efekty świetlne, i całe przeciąganie werdyktu jak w reality show (typu "kto zwyciezy program ..... dowiemy się po reklamach"), to może wyjść mocno-komediowy segment. Jeśli to będzie parodia Gutchecka to nieważne jak słabe będzie to Raw, będzie jeden motyw do któego warto będzie wrócić
Opublikowano
Michael Elgin do Sunny: za ile będę mógł na ciebie nasikać?
Opublikowano
Wejście do łóżka 50 dolarów, bliższy kontakt 75 dolarów. Ciekawe co Sunny zrobi za 100 dolarów. ;)

Edytowane przez Ghostwriter

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
  • Autor
Bo wszyscy wiedzą, co Sunny zrobi za 100 dolarów :)
Opublikowano
Vercyn - w kilka sekund edytowałem swój post licząc, że nikt nie przeczyta. A ty zdążyłeś odpowiedzieć. Jesteś botem jednak!

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Brak włosów na klacie jest lalusiowaty? Lesnar to laluś?
Opublikowano
Jak ja liczę, że to pójdzie w komedie i faktycznie TNA dostanie pstryczek w nos, tym bardziej, że postać Vickie staję się komediowa więc wszystko pasuje.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Ciężko się żyje, kiedy kariera w wrestlingu się kończy. Trzeba było oszczędzać, to by się teraz nie puszczało...oczek do zdjęć. Rozumiem, że to kobieta po przejściach, a WWE zachował się w stosunku do niej fatalnie, ale teraz jest starą dupą i źle takie ogłoszenie wygląda.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
That. Was. Strange.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Opublikowano

Sunny to ta pani która pokazała swoje wdzięki, czy to była Sable?

Jeśli naprawdę na raw zobaczymy coś w rodzaju gutchecka, to moim zdaniem wypadnie dobrze, jeśli nie będzie zbyt długie.Dla tna kolejny powód do udowodnienia, że wwe ściąga od nich pomysły. :D

Szajba znowu najwięcej zwycięża najwięcej? :oops: Podobnie było chyba w tamtym roku.Cieszy, ze na drugim miejscu znalazł się Danielson.Ciekawe, który jest Dolph, bo chyba z tego co pamiętam w tamtym roku to był jednym z pierwszych w zupełnie kontastowej liście...

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
Sam pomysł Sunny nie jest zły, sam bym skorzystał gdyby wyglądała tak jak na reklamie (kto nie?, najgorętsza diva ever) i tu jest problem bo teraz wygląda "nieco inaczej" i to jest nabijanie klienta w butelke. :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.