Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi Live - Pipe Bomb!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi5.jpg%20

Jedziemy standardowo o 16, choć wciąż niewiadomo w jakim składzie. Poszło hasło pod ostatnim odcinkiem, "nie rozumiem czemu Niko nie zacznie sam nagrywać AM, bo na razie jedyną rolą Shoopa tutaj jest przekazywanie głosu Nikodemowi". Nie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-live-pipe-bomb.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
N!KO i Schoop są świetni dlatego też wybieram ich audycje mimo że na innych portalach o świecie wrestlingu prowadzący twierdzą że słuchacze uznali ich za najlepszych , natomiast ja szczerze w to wątpie.Wpierw słucham waszej audycji , a do tamtych przechodzę gdy bardzo mi sie nudzi bez wreslingu.Ja osobiściu uważan ten skład za świetny.Robicie super robotę.
Opublikowano
A ja mam do ciebie pytanie niko gdzie ostatnimi czasy zgubiliscie rudego ?

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
  • Autor
mimo że na innych portalach o świecie wrestlingu prowadzący twierdzą że słuchacze uznali ich za najlepszych

Cóż mają mówić. Nikt się do drugiego miejsca nie przyzna. Rozumiem polityke, choć pełna kłamstwa i obłudy :wink:

A ja mam do ciebie pytanie niko gdzie ostatnimi czasy zgubiliscie rudego ?

Rudy gdzieś tam w przyszłości ma zamiar zagościć, choć będzie się to wiązało z powrotem do wrestlingu. Had gdzieś tę pasję zatracił.

Opublikowano

AM bez Schoopa jest jak stosunek bez erekcji - niby można zastąpić go jakimś ogórkiem, ale wtedy nie będzie już taki miło i sympatycznie.

Audycje z Hadaszyszkiem były chyba jeszcze ciekawsze, ogólnie uważam, że 3 osoby to idealny skład do takich podcastów :)

Edytowane przez Morison

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano

Shoop zapewnia zaplecze techniczne, natomiast mimo tego, że N!KO mówi najwięcej - i w sumie najciekawiej (sorry reszta XD ) to Vercyn jest idealny do przytemperowania "Głosu Atti" :twisted:

Niemniej jednak, każdej audycji wysłucham z taką samą ciekawością :)

Opublikowano
Już widzę tą standardową godzinę jak macie do omówienia Hardcore Justicce, przy którym N!KO przez pół godziny będzie tylko jeździł po federacji Dixie. Zresztą na tygodniówkach też się sporo działo, więc jak nic czekają nas bite dwie godziny wykładu na temat WWE jest cacy a TNA bee :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
  • Autor
przy którym N!KO przez pół godziny będzie tylko jeździł po federacji Dixie

Czepiający się N!KO, to dobry N!KO :wink: O Hardcore Justice nie mam zamiaru się jakoś szczególnie długo rozwodzić. Może zahaczymy o DDW Unchained?

Opublikowano
przy którym N!KO przez pół godziny będzie tylko jeździł po federacji Dixie

Czepiający się N!KO, to dobry N!KO :wink: O Hardcore Justice nie mam zamiaru się jakoś szczególnie długo rozwodzić. Może zahaczymy o DDW Unchained?

Ale N!KO czepiający się co tydzień jednej federacji, którą zresztą lubię, to zły N!KO :D W sumie o Hardcore Justice można rozmawiać jedynie w kategoriach walki Generation Me, bo reszta była raczej słaba, co znowu daje Ci pole do popisu. No i pewnie zjedziesz tą galę za to, że mimo hardcorowej nazwy jedyna krew to była ta z nosa Parka. Dla mnie to porażka. A co do DDW Unchained to czy jest o czym rozmawiać? Pan Pawłowski w segmencie, który już gdzieś był pokazywany, szczerząca się Aurora czy stara walka są pretekstem do rozmowy? :shock:

Opublikowano
mam jeszcze jedno kompletnie z innej beczki pytanie czy wiadomo coś o del solu czy już zadebiutował w nxt ?Jeśli nie to jest może znana mniej więcej data jego debiutu?Czy zminią mu gimmick i pozbawią maski?Z góry dzięki.

163870508457e2d890447a3.jpg

Opublikowano
  • Autor

I po zawodach. Zakładam się, że będę na miniaturce! Dam kilka komentarzy w ramach zachęty:

haha..best odcinek ever!

N!KO rozk**wił system

więcej rozrywki niż na kilku PPV razem wziętych :D

Pipe Bomb

#JAWIERZE

Niko robi kabaret, bo można się pośmiać:D

attitude is N!KO

Opublikowano

Historia na sam koniec przyćmiła wszystko co było w odcinku - może po za hejtem na DDW :twisted: - ale oglądanie tego live sprawiło, że śmiałem się jak głupi :lol:

odcinek kozak

Opublikowano
Seth Rollins jest o wiele lepszy od Ambrose we wszystkim. Ambrose ma umiejętności na mikrofonie , ale są one na poziomie Low Ki . Przypomnę, że kiedy Seth Rollins miał speech na Nxt publika go kupiła.
Opublikowano
Nikodem w tym odcinku pokazał, że nie jest mu potrzebne towarzystwo podczas nagrywania AM Live, no chyba że moje :D Historia z końcówki sprawiła, że będę go teraz stawiał na równi z Robertem Górskim z Kabaretu Moralnego Niepokoju, bo tylko oni dwaj wywołali u mnie kiedykolwiek taki wybuch śmiechu. A te opowiadanie o DDW. Mistrzostwo. Cieszę się że tam będę i na żywo będę słuchał pojazdów pana Włodka na fedkę Roida. Chanty tez pewnie będą szły mistrzowskie. Podczas słuchania tego odcinka wydoiłem cztery piwa i nawet nie wiem kiedy. N!KO upija ludzi :D

Opublikowano
N!KO to co zrobiłeś dziś było poprostu fenomenalne masa śmiechu i stworzyłeś historie:)