Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DDW Unchained #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już dostępny drugi odcinek internetowego show DDW Unchained, a w nim m.in.:

- Segment z serii In the Spotlight z Kamilem Aleksandrem

- Opinie wrestlerów DDW na temat sytuacji z pasem mistrzowskim

- Odpowiedzi na Wasze pytania dotyczące treningów

- Pełna walka tag teamową pomiędzy Joe Legendem i Donem Roidem,...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ddw-unchained-2.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 846
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Drugi odcinek lepszy od pierwszego, zobaczymy jak trzeci wypadnie.
Opublikowano

Ten moment, kiedy promo postaci w PXW(Resh) jest lepsze od profesjonalnej fedy(Piękny Kawaler, jeszcze go nie skreślam ale nie wygląda to dobrze)...

I widzę, a raczej słyszę, że na galach DDW jest bardzo dzika publika :D Może było za dużo próśb o movesy z WWE, ale poza tym... Sam bym z nimi pokrzyczał :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Opublikowano
Jeśli uważasz, że proma Resha są lepsze niż promo Pięknego Kawalera, to chyba masz coś z deklem...
Opublikowano
To co mi się nie podoba w DDW to Pan Pawłowski, którego po prostu nie mogę słuchać.
Opublikowano
najlepszy jest piękny kawaler. Kilka sensownych zdań w gimmicku fajnie zagranych ala Ryback. Bo taki Kamil Alexander to gimmick zostawił w poczekalni. W sumie to skrytykowałem poprzedni odcinek a była w nim perełka ,którą powtórzono w tym odcinku mianowicie moment kiedy pan Pawłowski odkrzykuje swój catchphrase po czym głosno się śmieje i kładzie sobie pas mistrza DDW na twarz. W tym momencie chichot słabnie zupełnie jakby zaświtała mu myśl: "ale to było słabe", "ja pierdole". Zobaczcie to sobie sami DDW Unchained #2 od 2:40.
Opublikowano

Obejrzałem nawet z przyjemnością, bo program fajnie zrobiony:

- Pan Pawłowski jest śmieszny w tym co robi zamiast zdobywać szacunek. W ogóle motyw z pasem jest dobry, ale wykonanie raczej kiepskie,

- Uśmiech Aurory podczas mówienia nie wygląda fajnie, a może jej przysporzyć jedynie zmarszczek,

- ta dziewczyna zadająca pytanie zawodnikom była chyba trochę przestraszona. Pacjent ma fajny gimmnick, Jędruś Bułecka ma dziwny akcent jak na górala, a Piękny Kawaler szerzący miłość to najgłupszy gimmnick jaki widziałem,

- walka TT do obejrzenia, ale tylko dzięki okrzykom fanów, bo w ringu tak jakby się trochę oszczędzali. Walka była długa, ale nie za wiele się działo przez większość czasu. Ale lot Roida poza ring był dobry, no może nie dla Kopra, który siedział bardzo blisko miejsca upadku zawodników:D

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano

proma dla mnie wyglądają jak pisane po angielsku a mówione po polsku.

nie bardzo to gra

-To co brzmi dobrze po angielsku brzmi kiepsko po polsku