Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

7 zawodników w walce o czerwoną walizkę, Alex Riley za stołe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera informacje z RAW.

Rating piątkowego SmackDown! wyniósł 1.71 i jest to wzrost względem wcześniejszego tygodnia (1.66). Przed telewizorami zgromadziło się 2 280 000 widzów.

W poprzednim tygodniu planowano połączenie Triple H’a i Stephanie McMahon przeciwko Paulowi Heymanowi i Curti...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-7-zawodnikow-w-walce-o-czerwona-walizke-alex.html
  • Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 765
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oczywiście na okładce gry WWE musiał się znaleźć nie kto inny jak The Rock. Weekendowy wrestler nawet jak nie ma go obecnie w programach WWE jest wielbiony jak nikt z rosteru.

Skład walki Mitb nie za bardzo mi się podoba, ponieważ nie ma tak prawdziwych lotników. No może RVD, Bryan i Christian coś pokażą, na Punka też liczę, ale reszta nie napawa optymizmem. Będzie pewnie więcej obijania się drabinami niż akcji w powietrzu. A walizkę zainkasuje według mnie stary, nudny i przereklamowany RVD.

28054889252fa02dfba372.jpg

Opublikowano
  • Autor
A walizkę zainkasuje według mnie stary, nudny i przereklamowany RVD.

Nie byłbym tego taki pewny. Zbyt oczywiste wydaje się przejęcie walizki przez kogoś z dwójki - Bryan / RVD. Ten pierwszy jest ostatnio mocno promowany, a ten drugi musi zaliczyć powrót z jakąś pompą. Wydaje mi się, a WWE czasami wpada na genialny pomysł zagrania na nosie fanom, że żaden z tej dwójki nie dostanie walizki. Newsy mówią, że miałby ją zgarnąć Bryan i wykorzystać na SummerSlam na Cenie w oficjalnie zapowiedzianym meczu, ale tutaj stawiałbym duuuuży znak zapytania.

Opublikowano
Christian powinien zgarnąć walizkę!
Opublikowano
Rob Van Dam ... Really? Christian za przebywanie w TNA do teraz nie wącha pasa WWE... To RVD dostanie walizkę? raczej wątpie.
Opublikowano
A walizkę zainkasuje według mnie stary, nudny i przereklamowany RVD.

Nie byłbym tego taki pewny. Zbyt oczywiste wydaje się przejęcie walizki przez kogoś z dwójki - Bryan / RVD. Ten pierwszy jest ostatnio mocno promowany, a ten drugi musi zaliczyć powrót z jakąś pompą. Wydaje mi się, a WWE czasami wpada na genialny pomysł zagrania na nosie fanom, że żaden z tej dwójki nie dostanie walizki. Newsy mówią, że miałby ją zgarnąć Bryan i wykorzystać na SummerSlam na Cenie w oficjalnie zapowiedzianym meczu, ale tutaj stawiałbym duuuuży znak zapytania.

Każdy z zawodników ma szanse żeby zgarnąć walizkę, ale myślę że nie po to tak mocno promują powrót Roba żeby od razu w swojej pierwszej walce przegrać. Daniel Bryan ma szanse i wcale bym się nie zdziwił jakby udało mu się zgarnąć walizkę bo naprawdę po ostatnich wyczynach zasługuje na to, jednak Bryana z walizką już widzieliśmy a Roba nie. W sumie Christian też niedawno powrócił, ale jednak po krótszym czasie i jego powrót był robiony z zaskoczenia, a RVD jest promowany jako twarz gali.Punka już dwa razy widzieliśmy z walizką więc trzeci raz pewnie jej nie dostanie. Orton i Sheamus to dwie niewiadome a Kane jest raczej bez szans. Dlatego wydaje mi się że RVD ma większe szanse na wygraną niż Bryan. Ale jednak wrestling wymaga też zaskoczeń, więc dajmy się wykazać kreatywnym i McMahonom.

Opublikowano
  • Autor
Bryana z walizką już widzieliśmy a Roba nie.

WrestleMania 22, 2006 rok - Money in the Bank Ladder Match :)

Opublikowano
Bryana z walizką już widzieliśmy a Roba nie.

WrestleMania 22, 2006 rok - Money in the Bank Ladder Match :)

Oj, ale gafa :!: Może to dlatego że w tej walce większą gwiazdą był Flair i jego jęki po upadku a potem powrót z zaplecza. Przy tym co on wyczyniał to wygrana RVD mogła mi wylecieć z pamięci:)