Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
  4. Jeffrey Nero
    Jeffrey Nero odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dokładnie mega postęp aż się banan na twarzy sam robi!
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joanie Laurer znow zaczela się spotykac z X-Paciem po kilku miesiacach przerwy.

Możliwe ze dzisiaj na RAW Vince McMahon zapowie walke Brock Lesnar vs. Bill Goldberg na WM XX. Możliwe jest tez ze Vince dzisiaj oglosi walki Kane vs. Undertaker (która już zostala oficjalnie ogloszona przez strone wwe.com) oraz walke Torrie Wilson i Sable vs. Stacy Keibler Jackie

Mick Foley zapowiedzial ze planuje od czasu do czasu walczyc na wiekszych PPV,

Ron Simmons po raz kolejny rozwaza przejscie na emeryture. Ron ma 45 lat i okob Rica Flaira jest najstarszym aktywnym wrestlerem w federacji. Jeżeli zdecyduje się zakonczyc kariere (co już mialo miejscie jakis rok temu) to zostanie w federacji i będzie pelnil funkcje road agenta.

Tom Pricahrd będzie spedzal duzo czasu z Mattem Morganem w OVW w celu lepszego wycwiczenia tego zawodnika. Matt jest bardzo lubiany na zapleczu i nie ma zadnych wrogow. WWE bardzo wczesnie zaczelo cwiczyc Matta w OVW.

WWE jest bardzo zadowolone z pracy jaka wykonuja John Hennigan i Matt Cappotelli. Aktualnie trenuja oni w OVW. Oboje sa zwyciezcami Tough Enough. Jednak WWE nic nie mowilo o przeniesieniu tych wrestlerow do glownego rosteru federacji

Zarzadzanie jest bardzo zadolowole z walk Horshu, jakie pokazal w ten weekend na house showach

Na stronie KevinNash.net można zobaczyc fotki z ostatniej gali UPW gdzie walczyl w tag teamie z Scottem Hallem.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A to jaja :mrgreen: Chyna znow z X-em :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Chyna:BABOCHŁOP :mrgreen:

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano
Heh Horshu w WWE. Nie widziałem go w akcji chyba z 5 lat :? Ale coś mi sie wydaje że WWE i tak go nie bedzie wykorzystywać i zaniedługo może odejdzie z federacji jak Spanky czy inni .