Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money In The Bank 2013 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tylko 1 walka MiTB to byłaby porażka. Po co robić osobną gale PPV o takiej nazwie, i robić tylko 1 walkę, już lepiej było zostawić tą walkę na WM-ce. Na Hell in a Cell rok temu - 1 walka Hell in a Cell. Elimination Chamber - 1 walka EC. No i na Money in the Bank jedna walka MiTB, ale miejmy nadzieję że do czasu PPV dodadzą walkę o "niebieskie złoto". Ale kto powinien wygrać tą walkę jeżeli się odbędzie? Ja po cichu liczę na Sandowa, do czasu inkasacji walizki zdążyliby go porządnie wypromować
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

17

• TakerFanKrk

12

• Qba5000

12

• Croos

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Nie ma co sobie zaprzątać głowy gdybaniem. Drugi Ladder match z pewnością się odbędzie. Rok temu było identycznie (jak dwa lata temu nie pamiętam) najpierw ustalono ladder match byłych mistrzów do pasa czerwonej tygodniówki, a na kolejnym SD odbyły się pojedynki eliminacyjne do WH title. Tak będzie i teraz. Na RAW,lub jakimś yt'owym show ukazano zestawionych już zawodników i wyraźnie byli zarezerwowani do WWEC.

http://iv.pl/images/34571925536540978929.jpg

Rok temu dostaliśmy 7 walk + pre show,a po krótkiej kalkulacji wynika,ze tegoroczne ppv da nam 8 walk + pre show.A więc równie dobrze któryś z mniej wartościowych pojedynków może zostać wyemitowany przed główną częścią gali na yt. Lub Y2J & Ryback zostaną dodani do walki o walizkę,bo początek konfliktu jest tak bardzo z dupy,że równie dobrze może się nei odbyć.Jednego jestem pewien,ujrzymy dwa starcia o przepustki do Main Eventów.

75945941651e276ca67216.jpg

Teoretycznie karta jest kompletna, co prawda brakuje w niej zawodników takich jak Fandango, Big E, Cesaro, Swagger, Ambrose lub Sandow, aczkolwiek z drugiej strony nie są oni niezbędni na PPV, a wszyscy, którzy są potrzebni do wyprzedania gali (Sheamus, Jericho etc) mają już zapewnione pojedynki. Oby WWE nie poszło, tak jak w przypadku Elimination Chamber (tylko jeden EC match, w dodatku o pretendenta) na łatwiznę i zastąpiło nic nieznaczacy IC title match na starcie o drugą walizkę.

Przecież Cesaro, Sandow itp. zapewne znajdą się w walce o drugą walizkę :)

Rok temu dostaliśmy 7 walk + pre show,a po krótkiej kalkulacji wynika,ze tegoroczne ppv da nam 8 walk + pre show.A więc równie dobrze któryś z mniej wartościowych pojedynków może zostać wyemitowany przed główną częścią gali na yt. Lub Y2J & Ryback zostaną dodani do walki o walizkę,bo początek konfliktu jest tak bardzo z dupy,że równie dobrze może się nei odbyć.Jednego jestem pewien,ujrzymy dwa starcia o przepustki do Main Eventów.

Gdyby tak nie było dwóch pojedynków to po co organizować osobną galę? Mam nadzieję, że Y2J I Ryback zawalczą jednak w osobnej walce, bo i gala się zapełni i będzie jeszcze jedna walka do obejrzenia :)

116218737055c51bc30a173.jpg

• Reputacja:   1

Nie wiem kto puścił taką głupotę o tym, że drugi MITB mecz się nie odbędzie, przez którą powstała dyskusja na 3 strony...

http://stream1.gifsoup.com/view3/1290449/picard-facepalm-o.gif

Zawsze tak było, jest i będzie, że drugi MITB match musi się odbyć i nie sądzę, żeby WWE było aż tak głupie, aby popełnili ten sam fail z walkami EC (już nie pamiętam kiedy to było, ale chyba w tym roku, że się taka tylko 1 odbyła). W newsach jest wszystko potwierdzone i SD MITB się odbędzie!

_________

A żeby nie robić off-topu powiem, że jak na razie jestem bardzo zadowolony tym, co WWE na razie nam zaserwowało. Jestem zadowolony, że Henry stoczy z Ceną walkę, ale jednakże sądzę, że tylko na mianie pretendenta do pasa WWE się jego przygoda zakończy, podobnie jak w przypadku Rybacka... Ryback pozamiata Y2J'eja i odeśle go na emeryturę. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że jestem jakimś jasnowidzem :twisted: Dużo rzeczy, które napisałem się sprawdziło. Czy to tutaj, czy na YT, czy gdziekolwiek indziej. Ostatnio pisałem, że dobrze by było, gdyby Ryback zakończył czyjąś karierę, a tu proszę niezupełnie, ale jednak kogoś na jakiś czas odeśle na chwilową przerwę i z tego też powodu należą się brawa dla WWE, bo nieziemsko wypromują tym swojego destroyera :) ... MITB RAW, walka ma cholernie dobry skład i na pewno wygra ją D-Bryan. Coś przeczuwam, że to CM Punk będzie na początku blisko ściągnięcia walizki, ale przeszkodzi mu w tym Lesnar i Holly Shit! To będzie naprawdę kurwa mocne posunięcie w ich feudzie :D (Rudy GTFO!)... Walka o pasy TT? Zwycięzcy znani, ale i tak ten pojedynek obejrzę, bo będzie warto.

W MITB wszyscy są face to nie jest trochę dziwne?

Pewnie skład tej walki jeszcze sie zmieni.

W MITB wszyscy są face to nie jest trochę dziwne?

Pewnie skład tej walki jeszcze sie zmieni.

Dlatego to może sugerować szybki heel turn zwycięzcy. Mam nadzieję, że trafi na Ortona.

Patrząc na ten "obecny" skład to gdyby ta walka odbywała się rok temu to walczyli by o pas WHC. A teraz Daniel, Rudy, Christian, Orton i walka o pas WWE.

Martwi niestety fakt, że Rudy w tym składzie zwiększają się jego szanse na wygraną. Tym bardziej, że ostatnio coś go dużo teraz jeszcze te reklamówki strzela 1-800-Fella. Lipa totalna.

Wade Barrett, Dean Ambrose, Fandango, Jack Swagger, Antonio Cesaro, Cody Rhodes, Damien Sandow - To są uczestnicy MITB Ladder matchu o walizke na pas WHC. Skład oczywiście jest dobry, ale zastanawia mnie dlaczego nie ma tam żadnego heela. Szkoda, że nie dali tam Sin Cary albo Bourne'a. Kto tam będzie latał?

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Matex przecież każdy z nich jest hellem :-)

Szkoda że Christiana nie dali do walki o niebieską walizke ale widac chcieli dac tak że o walizke raw mamy samych faców a o smackdown samych helli. Brakuje rzeczywiscie dobrych lotników a taki Sin Cara by sie przydał.

I oby tylko Shemus nie wygrał walizki no chyba że przejdzie hell turn. Ja oczywiscie kibicuje Christianowi bo choc szanse ze sciagnie walizke są niewielkie to jednak po cichu licze że to on wygra. A jak nie Christian to Bryan.

Wala o niebieską walizke także zapowiada sie ciekawie i moimi faworytami są Dean Ambrose i Antonio Cesaro choc nie zdziwie sie jak walizke sciagnie Barrett czy Fandango. Wogóle trudno wytypowac i dlatego Mitb będzie ciekawe :D

Edytowane przez Punk428

Punk428, mógłbyś dać swojego posta w tag spoiler? Nie spoilerujmy otwarcie aż do emisji Smacka w piątek (by nie psuć innym zabawy z oglądania SD)

Ten Ladder Match będzie według mnie wyrównany. I to bardzo. Wade jest obecnie wielką marionetką, a Swagger chyba już wykorzystał limit zaufania. Rhodes wszystkim jobbuje (chociaż to może być niespodziewany element i WWE robi to specjalnie, by nikt nie spodziewał się, że właśnie Rhodes wygra). Damien Sandow jak najbardziej może zdobyć walizkę, jednak myślę, że lepiej byłoby gdyby coś zdobył własnymi siłami, nie przez walizkę. Fandango jak dla mnie nie zasługuje na walizkę, nie stać go na więcej niż pas IC. Zostali moi dwaj najwięksi faworyci: Cesaro i Ambrose. Na tego drugiego raczej bym nie stawiał, bo jednak bardziej angażuje się w Shield a nie samego siebie. Zostaje Cesaro, któremu przydałaby się takowa walizka. Generalnie porzucili na niego większość planów, a gdy był mistrzem US, stanowił jedną z barwniejszych postaci i to własnie na niego stawiam. Cesaro na Mr. Money in the Bank!

Edytowane przez Qba5000

116218737055c51bc30a173.jpg

• Urządzenie:  Linux

Taker - decyzja ogłoszona przez WWE w normalny sposób - żadne walki, kwalifikacje tylko podali skład. Ta informacja nie ma wpływu ani na przebieg tygodniówki ani na jej wyniki, więc nie widzę powodu trzymania jej w spoilerze.

Trochę boli brak eliminacji do MitB SmackDown bo to zawsze podgrzewało jakoś atmosferę przed samą galą (patrz. Tyson Kidd vs Tensai sprzed roku) natomiast cieszę się że składy w tym roku są porządne: 7 Raw (Face'owie) 7 SmackDown (Heel'owie) a nie tak jak rok temu gdzie dostaliśmy tylko 4 osoby u Raw :? Jeżeli chodzi o samych zawodników to rozczarowań raczej nie ma (Choć po cichu liczyłem na niezapowiedziany powrót Bourne'a w eliminacjach co nie oznacza że nie jest niemożliwym aby nie powrócił na samej gali :D) O moim typie powiem dopiero po ostatnim Raw lub SmackDown przed galą bo jeszcze wiele się może zmienić :P

Taker - decyzja ogłoszona przez WWE w normalny sposób - żadne walki, kwalifikacje tylko podali skład. Ta informacja nie ma wpływu ani na przebieg tygodniówki ani na jej wyniki, więc nie widzę powodu trzymania jej w spoilerze.

Co nie zmienia faktu że niektórzy jednak takich małych spoilerów nie lubią, nawet ze SmackDown.

Edytowane przez Croos

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Ale mimo wszystko jest to przed emisją SmackDown, więc dobrze byłoby mając na celu troskę o innych ukryć treść posta (może akurat niektóre osoby nie chcą wiedzieć przed obejrzeniem jaki był skład). Mimo wszystko umywam ręce od tego, ja ukrywam treści żeby być fair w stosunku do innych (a spoilery i tak usunę w piątek z rana). Nie chcecie, to nie musicie tego robić.

[ Dodano: 2013-06-26, 10:37 ]

Co nie zmienia faktu że niektórzy jednak takich małych spoilerów nie lubią, nawet ze SmackDown.
Wyjąłeś mi to z ust :)

• Urządzenie:  Linux

To w takim razie nie poruszajcie tutaj tematu wydarzeń ze Smacka, bo zrobi się kilka stron postów w spoilerze, co dyskusji nie będzie służyło. Powstrzymajcie się z opiniami na temat składu do piątku lub piszcie w temacie w Raportach, kiedy się tam pojawi.