Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money In The Bank 2013 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

14 lipca 2013

Philadelphia,Pennsylvania (Wells Fargo Center)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8a/WWE_Money_In_The_Bank_2013_poster.jpg/200px-WWE_Money_In_The_Bank_2013_poster.jpg

Karta:

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/thumb/2013/06/_TEMPLATE_EP_LIGHT_MITB_matches_cena-henry_C-hompepage%202.jpg

1. WWE Championship Match

John Cena © vs Mark Henry

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/thumb/2013/07/20130701_EP_LIGHT_MITB_matches_7man_homepage.jpg

2. WWE Championship Contract Money in the Bank Ladder Match

Randy Orton vs RVD vs CM Punk vs Daniel Bryan vs Christian vs Sheamus

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/wysiwyg/image/2013/06/20130624_EP_LIGHT_MITB_matches_JERICHO-RYBACK_C-HOMEPAGE.jpg

3. Singles Match

Chris Jericho vs Ryback

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/wysiwyg/image/2013/06/20130624_EP_LIGHT_MITB_matches_HW-championship_C-homepage.jpg

4. World Heavyweight Championship Match

Alberto Del Rio © vs Dolph Ziggler

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2013/06/20130626_EP_LIGHT_MITB_matches_WHW-champ_C-homepage.jpg

5.World Heavyweight Championship Contract Money in the Bank Ladder Match

Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Damien Sandow vs Dean Ambrose vs Fandango vs Jack Swagger vs Antonio Cesaro

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2013/07/20130701_EP_LIGHT_MITB_matches_tagteam_C-HOMEPAGE.jpg

6. PreShow Tag Team Championship Match

The Shield © vs The Usos

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2013/07/20130701_EP_LIGHT_MITB_matches_Divas_C-HOMEPAGE.jpg

7. Divas Championship Match

AJ Lee © vs Kaitlyn

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2013/07/20130701_EP_LIGHT_MITB_matches_miz-axel_C-homepage.jpg

8. Intercontinental Championship Match

Curtis Axel © vs The Miz

Zapraszam do dyskusji

Edytowane przez TakerFanKrk
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

17

• TakerFanKrk

12

• Qba5000

12

• Croos

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Można w sumie rozpocząć jakiś temat w sprawie zwycięzców walizek bo aktualnie nie mam zielonego pojęcia kto to może być mamy Cesaro i Bryana jednakże nawet na 50% nie jestem pewien. W zeszłym roku mieliśmy pewność że wygra Cena i Ziggi a teraz w sumie każdy może wygrać.

A co do Marka to przeczuwam że na zakończenie swojej kariery wygra pas WWE

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do potencjalnych zwycięzców walizek to upatrywałbym kogoś z tej trójki: Wade Barrett, Antonio Cesaro i Christian.

Rzeczywiście, ciężko coś na dzień dzisiejszy określić jednoznacznie. Nawet nie wiem jak w tym roku będą wyglądały walki o walizkę. W 2012 mieliśmy w walce o WWE Championship contract tylko samych byłych mistrzów. Czy ta zasada w tym roku też obowiązuje, bo nie za bardzo się orientuje ? O niebieską walizkę raczej będzie normalnie. Chociaż WWE może wpaść na dziwny pomysł i zrobić tylko jedną walkę o kontrakt MitB.....

Co do zwycięzców, to raczej nie Bryan, bo on dostanie walkę z Ortonem.

Moje typy w ciemno to: Barret i Cesaro

Co do potencjalnych zwycięzców walizek to upatrywałbym kogoś z tej trójki: Wade Barrett
Co do pozostałej dwójki nie mam zastrzeżeń, ale jeśli walizka miałaby trafić w ręce Wade'a to broń nas Panie Boże. Barrett miał już pas Intercontinental i mógł się pokazać jako mistrz- nie dość że nie podołał, to jego panowanie było wręcz fatalne. Dlatego aż drżę na myśl o oddaniu walizki Anglikowi...

[ Dodano: 2013-06-18, 16:03 ]

Co do zwycięzców, to raczej nie Bryan, bo on dostanie walkę z Ortonem.
Albo z Hunterem (co lekko sugeruje wywiad HHH na zapleczu dla WWE Exclusive)

Ale może jako główny mistrz się sprawdzi ? Zresztą, ja nie widzę nikogo po za tą trójką co wymieniłem, co mógłby zdobyć walizkę. Zresztą chyba lepszy Barret, niż znów jakiś były mistrz np. RVD :twisted:

Moje typy na dzień dzisiejszy to Antonio Cesaro i Christian, a co się będę ograniczać :D

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Jeżeli Bryan będzie miał walke z Ortonem to także stawiam na Cesaro i Christiana choc bardziej upatrywałbym te dwójke do zdobycia niebieskiej walizki. Edytowane przez Punk428

Ale może jako główny mistrz się sprawdzi ? Zresztą, ja nie widzę nikogo po za tą trójką co wymieniłem, co mógłby zdobyć walizkę. Zresztą chyba lepszy Barret, niż znów jakiś były mistrz np. RVD :twisted:
Chyba nie mówisz poważnie :) Nie dość że był miałki jako IC Champion to jeszcze chciałbyś go oglądać z głównym pasem? Widzę że masz mocne nerwy :D Po tym co Barrett pokazywał jako mistrz, dałbym mu conajmniej roczny zakaz otrzymywania titleshotów (ale najchętniej od razu wręczyłbym mu zwolnienie)...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Chyba nie mówisz poważnie :) Nie dość że był miałki jako IC Champion to jeszcze chciałbyś go oglądać z głównym pasem? Widzę że masz mocne nerwy :D Po tym co Barrett pokazywał jako mistrz, dałbym mu conajmniej roczny zakaz otrzymywania titleshotów (ale najchętniej od razu wręczyłbym mu zwolnienie)...

Bo Rob był kurwa ostatnio najlepszym mistrzem X Division w historii TNA.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Chyba nie mówisz poważnie Nie dość że był miałki jako IC Champion to jeszcze chciałbyś go oglądać z głównym pasem? Widzę że masz mocne nerwy Po tym co Barrett pokazywał jako mistrz, dałbym mu conajmniej roczny zakaz otrzymywania titleshotów (ale najchętniej od razu wręczyłbym mu zwolnienie)...

Pamiętaj, że IC to nie WHC. Jako IC cały czas siedział przy stoliku komentatorskim i prowadził feud, na który przeznaczali tyle czasu ile na divy. Wade miał także słaby gimnick. Ok, gimnick może i był dobry, ale WWE kompletnie go nie wykorzystało. Chciałbym powrotu takiego lalusia z 2010 i 2011 roku. W feudzie z Ortonem jak pamiętamy wypadł dobrze. Miał zdobyć walizkę na WM, ale kontuzja pokrzyżowała plany. Teraz stracił pas na jedno PPV przed MITB, więc to może być jasny sygnał, że on sięgnie po walizkę.

Druga powinien zgarnąć Christian. Nie oszukujmy się, za chwilę będzie kończył karierę, więc chciałbym by zdobył pas WWE, którego nigdy nie posiadał.

Cesaro jest dla mnie słaby, nie ma mic-skilli jedynie go ring-skille ratują. Zdecydowane NIE!

106454733352d6a8573c2d7.jpg

Pamiętaj, że IC to nie WHC. Jako IC cały czas siedział przy stoliku komentatorskim i prowadził feud, na który przeznaczali tyle czasu ile na divy. Wade miał także słaby gimnick. Ok, gimnick może i był dobry, ale WWE kompletnie go nie wykorzystało. Chciałbym powrotu takiego lalusia z 2010 i 2011 roku. W feudzie z Ortonem jak pamiętamy wypadł dobrze. Miał zdobyć walizkę na WM, ale kontuzja pokrzyżowała plany. Teraz stracił pas na jedno PPV przed MITB, więc to może być jasny sygnał, że on sięgnie po walizkę.
Ja za Barrettem nigdy nie przepadałem, i nie sądzę by się to zmieniło nawet po zmianie gimmicku (niemniej powinni to uczynić bo Barrett Garage już nikogo nie kręci), pamiętamy przecież jakie nadzieje budził na początku po powrocie w obecnej postaci, gdy mówił że jest facetem do wynajęcia. Już bardziej od Barretta wolałbym Rhodesa (akurat jest on zgodnie z polityką WWE niemiłosiernie szmacony więc teoretycznie ma szanse na zwycięstwo)

Druga powinien zgarnąć Christian. Nie oszukujmy się, za chwilę będzie kończył karierę, więc chciałbym by zdobył pas WWE, którego nigdy nie posiadał.

Tak coś mi się wydaję, że Trajpel z teściem raczej nie będą inwestować w "syna marnotrawnego" z najważniejszym złotem. Akurat czerwona walizka jest zwykle przewidywalna, gdy poznamy skład łatwo będzie można wytypować zwycięzce. Ciekawiej będzie z niebieską, którą moim zdaniem zgarnie Sandow.

1161423919541b3db89050d.jpg

A dla mnie walizkę MITb zgranie któryś z The Shiled i jestem co do tego w 80 % przekonany. Nie ważne jaką, mogła toby być walizka z czerwonego brandu, a na SmackDown dla mnie może dostać walizkę każdy, byle tylko nie Sheamus!
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Chyba nie mówisz poważnie Nie dość że był miałki jako IC Champion to jeszcze chciałbyś go oglądać z głównym pasem? Widzę że masz mocne nerwy Po tym co Barrett pokazywał jako mistrz, dałbym mu conajmniej roczny zakaz otrzymywania titleshotów (ale najchętniej od razu wręczyłbym mu zwolnienie)...

Cesaro jest dla mnie słaby, nie ma mic-skilli jedynie go ring-skille ratują. Zdecydowane NIE!

Cesaro jest słaby na walizkę? a Berrett już nie?

Chyba oglądamy inną federacje haha...

Porównaj sobie title run Cesaro z pasem USA a ostatni run anglika...

Widzisz różnice?

Zresztą przypomnij mi jakiś jego porządny run bo nie mogę sobie żadnego przypomnieć...

Poza mocnym wejściem nic później nie pokazał, i on ma dzierżyć główny pas???

Jak dla mnie faworytem do niebieskiej walizki jest Sandow. No chyba że CC, ale on może zostać predendentem do pasa bez walizki więc to bez sensu.

W odwodzie zostają Cesaro i Swagger.

Od momentu stworzenia dwóch osobnym walizek jedną zgarnia któś nowy, a drugą wypromowana gwiazda. I ta wypromowana gwiazda zgarnie czerwoną walizkę, ale musimy poczekać na ogłoszenie składu walk żeby wskazać konkretną osobę.