Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy ringname Samiego Callihana? Powroty na poniedziałkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newspack zawiera informacje z Payback i Monday Night RAW.

Rating piątkowego SmackDown! wyniósł 1.66 i co przełożyło się na 2 320 000 widzów przed telewizorami.

Użytkownicy WWE App mieli okazję zobaczyć po gali klip, w którym bracia Uso zapowiedzieli, że są kolejni w kolejce po pasy drużynowe The Shield.

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-nowy-ringname-samiego-callihana-powroty-na.html
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 760
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bardzo dobre raw po prostu miod malina glowni ze jes cc i ziggi facem.Vercyn ty to jestes bardzo spostrzegawczy ,i dobrze :)a ta nowy ring name dla calihana to potwierdzone juz bo dupnie to brzmi.Dzieki za newsy.
Opublikowano
Takie problemy ze strojem to mi się podobają. A Raw było mocne w porównaniu z tym co ostatnio nam serwowali to nawet bardzo mocne. No i jednak będziemy oglądać fejsowego Punka. Nie podoba mi się to ,że Henry będzie miał walkę o pas z Ceną ,bo zdecydowanie bardziej wolałbym na jego miejscu postawić bryana. Jakoś nie mam ochoty znowu oglądać SuperCeny broniącego świat przed złym olbrzymem ,lecz chyba na Daniela to jeszcze za wcześnie niech trochę go jeszcze podbudują to będzie wiarygodnym przeciwnikiem dla Johna Ceny.
Opublikowano
Takie problemy ze strojem to mi się podobają. A Raw było mocne w porównaniu z tym co ostatnio nam serwowali to nawet bardzo mocne. No i jednak będziemy oglądać fejsowego Punka. Nie podoba mi się to ,że Henry będzie miał walkę o pas z Ceną ,bo zdecydowanie bardziej wolałbym na jego miejscu postawić bryana. Jakoś nie mam ochoty znowu oglądać SuperCeny broniącego świat przed złym olbrzymem ,lecz chyba na Daniela to jeszcze za wcześnie niech trochę go jeszcze podbudują to będzie wiarygodnym przeciwnikiem dla Johna Ceny.

Tylko, że Bryan z obecną pozycją to raczej słabo by nie powiedziec bardzo słabo wygląda przy Januszu. Hanry chociaz nadrabia gabarytowo, a poza jest monster heelem. No i dochodzi do tego aspekt czy WWE nie wymyśli sobie aby dac mu ten pas na zakończenie kariery co bez wątpienia zasługuje, bo to teraz najlepszy monster heel na pełen etat

Opublikowano
Kaitlyn to najpiejniejsza Diva z rosteru puki co :) a ten cycuszek jest boski :D:D:D.
Opublikowano

Co do Sami'ego to dziwię się trochę, że akurat z całej sceny niezależnej po niego sięgnęli. Nie ma wyglądu "superstar". Gabarytowo jest duży ale nie widać jakieś super rzeźby a to ma znaczenie w mainstreamie. Będzie musiał chyba też zmienić fryzurę bo tą co ma obecnie (szopa na głowie) jest tragiczna jak dla mnie :P Mógłby grać jakiegoś dużego heela ale za chwilę mamy dostać Bray'a Wyatta, więc to miejsce jest zajęte póki co. Ciekawe ile się będzie kisił w NXT bo do głównego rosteru go nie wrzucą od razu.

P.S Takie problemy to mógłbym częściej oglądać :P

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"