Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rob Van Dam powraca do WWE! Mark Henry przejdzie na emerytur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To może bez nagłówków? Postawię następnym razem "..." i będzie wszystko jasne. Nie jest moją winą, że macie wybujałą wyobraźnie i ona płata Wam figle. Nigdy nie zdarzyło mi się w nagłówku umieszczać informacji z gali czy tapingów, a tym bardziej spoilerów. Zawsze jest także na początku newsa stosowne info, że newspack zawiera informacje z tapingów. Równie dobrze RVD mógł wrzucić to info na Twitterze przed galą lub zaraz po - i co wtedy też nie mogę tego w nagłówku napisać? Nie przesadzajcie.

Jeszcze raz powtórzę - jeżeli ktoś uważa, że to był chamski spoiler gali - możecie zwrócić się w tej sprawie do administracji. Jeżeli admini bądź super modzi zadecydują to samo - dostanę warna i upadnie mit o nietykalności wśród "zielonych".

Gdybym przykładowo napisał "Były mistrz wraca do WWE" to zaraz posypały by się gromy, że zaspoilerowałem powrót CM Punka, a niektórzy dopatrywaliby się w tym tytule na przykład Brocka Lesnara zamiast Punka albo Christiana zamiast Punka.

Może to chamskie co napiszę, ale Wasza wyobraźnia to nie jest mój problem.

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeżeli ktoś uważa, że to był chamski spoiler gali

Wyraźnie napisałem, że tak nie uważam, bo nie był to spoiler gali. Jasne, zadziałała tu moja wyobraźnia, ale jednak to twój nagłówek ją podsycił. A wystarczyłoby proste (o czym tak BTW ktoś wcześniej napisał) "Były mistrz WWE wraca". Nie ma nazwisk, ja czytając to nie wiem czego się spodziewać i jestem zadowolony.

Ja chcę tylko, żebyś zwracał na takie rzeczy uwagę. Przecież to mała rzecz, a mogłaby naprawdę dużo zmienić.

Opublikowano
  • Autor
zerknij na to co dopisalem w edycji posta odnosnie naglowku "byly mistrz wraca"
Opublikowano
Gdybym przykładowo napisał "Były mistrz wraca do WWE" to zaraz posypały by się gromy, że zaspoilerowałem powrót CM Punka, a niektórzy dopatrywaliby się w tym tytule na przykład Brocka Lesnara zamiast Punka albo Christiana zamiast Punka.

Może to chamskie co napiszę, ale Wasza wyobraźnia to nie jest mój problem.

Tylko tu jest jedna różnica, tutaj nie ma nazwisk, a to wcale nie tak mały i nieznaczący szczegół. To, że ludzie znów napalaliby się na jakieś konkretne osoby to fakt. Pewnie sam czytając taki nagłówek czekałbym jeszcze bardziej na PPV. Tyle, że nie wiedziałbym na kogo konkretnie się nastawiać. A tutaj dostaję na tacy nazwisko. I to jest do dupy.

Wiesz, rób jak chcesz, ale moim zdaniem zamiast co newsy wkurzać się i odpisywać co chwilę ludziom wystarczyłoby trochę bardziej przemyśleć nagłówki, unikać pewnych rzeczy, a na pewno byłoby Ci łatwiej i mniej nerwowo.

Opublikowano
A ja mimo wszystko będe bronił Vercyna... Spojler byłby wtedy, gdyby to jakkolwiek wpłynęło na galę, jej wyniki lub jakiś storyline... a to po prostu informacja o powrocie RVD do WWE :| no ludzie proszę Was nie róbcie z igły widły... Po drugie, gdyby to była informacja z zagranicznych portali, a nie z tego, ze pojawiło się promo na PPV, to też byście tak dramatyzowali ?? -.-

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano
Ja się tylko zastanawiam jak można zrobić spoiler z zapowiedzi czegoś? Zupełnie nie rozumiem ujmowania tego jako spoiler, niektórzy chyba po prostu lubią się do czegoś przyczepić...