Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rob Van Dam powraca do WWE! Mark Henry przejdzie na emerytur

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Newspack zawiera informacje z WWE Payback PPV.

Autopsja zmarłego kilka miesięcy temu Reida Flaira potwierdziła, że przyczyną zgonu było przedawkowanie heroiny, clonazepamu i xanaxu. Reid zmarł 29 marca w wieku 25 lat.

Kontrakt rozwojowy z WWE podpisał Dan Eckos, a o swojej decyzji poinformował podczas sobo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

5

• maly619

3

• Krzychu

2

• Scarface

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Musiał oczywiście dopierdolić w tytule kto wraca:) Przecież nie byłbyś sobą Vercyn :P

Mogłeś chociaż nie pisać kto tylko że będzie jakiś powrót :P

No ale o co Ci chodzi ?? Przecież na każdej tygodniówce będzie pokazywane to promo pewnie, więc żadnego zaskoczenia nie będzie -.- Nawet na FB o 4.00 już była informacja o tym, że RVD wróci...

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321767

Krzychu ale nie każdy siedzi o 4 na fejsie. A przed galą często wchodzi się na portale ale nie czyta newsów - po prostu wejść na forum czy wejść do newsa niżej o AM:P nie każdy ogląda gale w nocy i po co psuć zabawę?:P
https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321769

Krzychu ale nie każdy siedzi o 4 na fejsie. A przed galą często wchodzi się na portale ale nie czyta newsów - po prostu wejść na forum czy wejść do newsa niżej o AM:P nie każdy ogląda gale w nocy i po co psuć zabawę?:P

W czym informacja o powrocie RVD popsuła Ci zabawę z oglądania gali?

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321771

W czym informacja o powrocie RVD popsuła Ci zabawę z oglądania gali?

Ja bym dostał za to ostrzeżenie, ale no cóż niektórzy są tu na innych prawach

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321772

Vercyn, w notce o ostatnim main evencie PWG wymarz ten okrutny spoiler kto zwyciężył!

Zaś co do największego joke'u wrestlingu - pana RVD, jeżeli ma przybyć na gale aby podpromować kilku młodych, to nie mam nic przeciwko. Inne pomysły, którymi już raczyło nas TNA raczej nie zostaną odebrane zbyt przyjaźnie. Chociaż sądząc po reakcji publiki na jego powrót, jestem wystraszony ilością czasu jakie WWE możliwe że spierdoli na rzecz tego beztalencia. Ale to taka moja osobista opinia :P

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321773

-Kolejna zarwana nocka z rzędu (po imprezie w piątek, UFC 161 w sobotę, poraz na WWE w niedziele), nie żałuję, ale szału nie było. Udział Shield na tej gali był niemalże nie zauważalny. Nikt nie spodziewał się ich porażek, i nie przegrali, mając tak rozpisany program, jedynymi którzy mogą zabrać im pasy są BoD. Podobnie pre-show, nic nie wniósł, za 2 dni nic z niego nie będę pamiętał. Laski jak to laski, mam wrażenie że od dawna nikt nie ma pomysłu na jakikolwiek storyline u Div i jest to robione z przypadku.

-Triple Treat o pas IC- i tutaj miłe zaskoczenie, przyznam że panowie spodobali mi się w szybkich przejściach, było w tym coś ciekawego, mimo iż zwyciężca pasa był wiadomy przed walką. Tą walką Axel zaplusował u mnie, podobnie jak jego 2 rywale, nie była to jednostronna walka, a każdy wniósł do niej swoją pracę, na prawdę, było ciekawie

-RVD is back? Wiadomość cieszy jak każdy powrót dawnej gwiazdy, ale wolałbym mieć niespodziankę, a tak zepsuto mi zabawę.

-Del Rio vs Ziggler. Debilizm do kwadratu. Nudny jak flaki z olejem face z Meksyku, w nieczysty sposób pokonuje uwielbianego heela którego jest to pierwsze PPV po przejęciu pasa. Dodatkowo ta przemowa Alberto po walce... Jeśli nie jest to jakiś zaczątek turnów obu panów, to mogę z pewnościa stwierdzić że CT to zwyczajni debile.

-Cena-Ryback, było jak było, spoty z ambulansem, niezwyciężony Cena, pokonujący złą bestię, scenariusz walki stosowany gala po gali. Oby to był koniec tego nijakiego feudu.

-Punk-Jericho. Sama walka mi się podobała, nie było to typowe dla WWE "do pierwszego finishera", ale ciekawa walka, z dobrymi spotami, ringowo nie mam żadnych zarzutów. Cała otoczka walki, KATASTROFALNA. Tak sobie, przychodzi koleś, wygrywa i wychodzi. Potencjał powrotu Punka zmarnowany.

A teraz konkrety. WWE a właściwie Creative Team to nadal dzieci we mgle. Okres między Wrestlemanią a Summerslam to standardowo czas na pojawianie się nowych feudów, kreowanie nowych zawodników. Payback było storyline'ową pustynią. Feud o pas WWE? O dziwo, Ryback jako heel jest całkiem do strawienia. Dawne feudy Ceny wyglądały jak filmy z superbohaterami "przegrywa z wielkim rywalem, zbiera siły, szykuje się do zemsty, miażdży rywala". Teraz jednak idziemy jeszcze odważniej, bowiem przez cały feud to Cena jest Supermanem, rywal nie ma szans nawet przez chwilę. Od 3 lat słyszę teksty że Cody Rhodes, Dolph Ziggler i Daniel Bryan to idealni main eventerzy, że ich miejsce to main eventy WMek. I mamy takie PPV z dupy, na którym mogliby zaistnieć, dostać szansę, jeśli już ważniejsze gale są zarezerwowane dla największych postaci WWE. Jak zostali rozpisani Ci panowie na Payback, nie musze wspominać. I nie zdziwię się, jeśli Bryan dostanie zamiast walki z Ceną, np feud z Kanem, a Ziggler nie odzyska pasa. Rozumowanie CT jest tutaj poniżej wszelkiej krytyki. Shield blednie, i tylko walka z kimś naprawdę klasowym, typu BoD jest w stanie ich uratować. Albo stworzenie sensownych TAG Teamów, Barret&Sheamus, Jericho&Christian? Ale danie im jakiejś podbudowy, a nie rzucenie do walki z Tarczą, tak po prostu, z dupy. Sformuowanie "z dupy" pasuje idealnie do kreatywności writerów WWE. Tak oto z dupy mamy Team Orton&Bryan, tak oto z dupy pas traci Ziggler. Powrót Punka? Myślę że to po prostu marketing WWE. Chęć sprzedaży w większej ilości biletów i PPV. Podobnie z RVD, dlaczego nie wrócił na RAW, nie splashował Ryback i nie powiedział że MiTB jest jego? Emocje by były zdecydowanie większe, a tak zaspoilerowali nam powrót. Proste, jeśli ludzie wiedzą że RVD wróci, będzie większa sprzedaż. Punk, no i co wniósł jego powrót? Serio nie zdziwię się, jeśli nie będzie się pojawiać w najbliższym czasie, a powrócił tylko żeby sprzedać "Payback" się sprzedała.

WWE dalej brnie w szambo, wydawało mi się że promując nowe persony, w końcu zmądrzeli. Obawiam się że chęć zarobku na fanach to jednak największy cel obecnego WWE. Cesaro przepadł, Sandow przegrywa walkę za walką, podobnie Ryback. Jedyne co przyciąga mnie do oglądania WWE to ludzie Paula Heymana, Punk, Lesnar, Axel, a także Shield. Porywające walki na wakacyjnach galach WWE? Żebyście się nie zdziwili...

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321784

PWG poprawilem, natomiast jezeli ktorys wieczny malkontent ma problem z Robem w tytule newsa, to moze pisac do administracji lub super moda o ukaranie mnie ostrzezeniem za rzekomy spoiler.
https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321791

Już nie można było nazwać "Były mistrz wraca do WWE" bądź coś w tym rodzaju, tylko zamiast tego lepiej jebnąć spoilera... Denerwuje mnie to strasznie, ponieważ zapowiedź jego powrotu ukazała się na gali i oglądając ją nie było tego elementu zaskoczenia.

Osobiście chciałbym aby zostało to nagrodzone warnem ale raczej Pan Redaktor zapewne uchodzi z uprzywilejowanej grupy użytkowników, która choćby nie wiadomo co zrobili nie zostaliby ukarani. Jak to mówią są ludzie równi i równiejsi, niektórym spoilerowanie uchodzi płazem a innym nie.

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321792

Ludzie, jaki spoiler? Spoiler byłby wtedy, gdyby RVD zaatakował kogoś po walce, albo coś w tym stylu, a to? To WWE dało spoiler i tyle w temacie. Dużo lepszy powrót byłby wtedy, gdyby Rob pokazał się nam bez zapowiedzi.
https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321793

PWG poprawilem, natomiast jezeli ktorys wieczny malkontent ma problem z Robem w tytule newsa, to moze pisac do administracji lub super moda o ukaranie mnie ostrzezeniem za rzekomy spoiler.

Vercyn tutaj nie ma donosicieli, a swoją drogą mógłbyś się powstrzymać od rozdawania ostrzeżeń na prawo i lewo

https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321800

• Urządzenie:  Windows

Normalnie nie narzekam na newsmenów, ale tutaj muszę zgodzić się z piszącymi, że info o RVD powinno być ukryte. Ja przeczytałem ten nagłówek szukając linków do gali i też się wkurzyłem myśląc, że to spoiler i że to RVD pojawił się zamiast Punka na PPV. I nie ważne, że potem było inaczej, liczy się to co już ten news zrobił w mojej głowie, na co nastawił. Oczywiście nie jest to chamski spoiler (taki dostałem od znajomego na FB :/), ale jednak uważam, że po PPV powinno się używać nagłówków z jak najmniejsza ilością jakichkolwiek informacji.
https://forum.wrestling.pl/topic/33177-rob-van-dam-powraca-do-wwe-mark-henry-przejdzie-na-emerytur/#findComment-321826