Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwolnienia w TNA. Kiedy zadebiutuje Rampage? Liczba fanów na

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Quinton „Rampage” Jackson ma pojawić się podczas dzisiejszego Impactu. Były mistrz UFC przyznał, że kontrakt z Bellatorem i TNA jest dla niego spełnieniem marzeń. Nie wiadomo jeszcze ile Rampage będzie zarabiać.

Na Impact zapowiedziano również starcie Gunnera, Jamesa Storma i Chrisa Sabina z Aust...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zwolnienia-w-tna-kiedy-zadebiutuje-rampage.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3000 fanów ?!!! Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Przecież jeszcze parę miesięcy temu były newsy, że na Slammi wyprzedano szybko wszystkie bilety i ma zasiąść 7 tysięcy fanów. Jakiś błąd się wkradł ? Bo jeśli frekwencje to rzeczywiście tylko 3000 ludzi, no to TNA może mówić o kompletnej klapie :(
Opublikowano
  • Autor
3000 fanów ?!!! Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Przecież jeszcze parę miesięcy temu były newsy, że na Slammi wyprzedano szybko wszystkie bilety i ma zasiąść 7 tysięcy fanów. Jakiś błąd się wkradł ? Bo jeśli frekwencje to rzeczywiście tylko 3000 ludzi, no to TNA może mówić o kompletnej klapie :(

Taka informacja jest podana na stronie z której korzystamy pisząc newsy. Jeśli gdzieś trafię na info o innej frekwencji pewnie będę o tym informować :)

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Opublikowano
Todd Keneley został zwolniony z TNA.
Nie wiem po co go w ogóle zatrudniali. Komentatorem był kiepskim i dobrze, że teraz Tazz będzie miał tylko 1 do przegadania :P

To wideo z Hardym to jakieś nieporozumienie :shock: :lol:

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
Opublikowano
A mi trochę szkoda Todda. Jakoś się przyzwyczaiłem do niego, całkiem fajnie się wkomponował do stołu komentatorskiego TNA, wprowadzał trochę ożywienia i emocji. Douglas za to był dobrym zawodnikiem i mógł wiele nauczyć "świeżaków", także ogólnie dla mnie to trochę smutne zwolnienia.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Opublikowano

Zwolnienie Todda pozwoliło mi...dowiedzieć się, że taki ktoś istnieje. W moich oczach, w TNA widziałem trzech komentatorów, ale błyszczeli tylko dwaj. Myślę, że jakość komentarza nic nie straci na odejściu tego pana.

Spodziewam się ujrzenia Rampage'a jako gościa na widownii bez większych fajerwerków. Chociaż, kto wie? Quinton jest bardziej medialną postacią od King Mo i można go świetnie wykorzystać.

Ciężko mi powiedzieć, czy na Slammiversary było więcej, niż 3000 osób. Zawsze jest to więcej, niż w poprzedniej lokacji odbywania się gal Impact.

Na przyszłość, mała prośba - nie wrzucaj siniaków Taryn bez cycków Taryn! :)

Opublikowano
Trochę szkoda mi Todda Keneleya. Reagował żywiołowo, dzięki czemu rozruszał za stołkiem komentatorskim zardzewiałego Tenaya i nudnego Taza. Zdążyłem się już do niego przyzwyczaić. Może jego zwolnienie związane jest z tym, żeby Taz (jako heelowy członek Asów) i Mike (człowiek TNA) wymieniali ciekawe uwagi między sobą i osoba trzecia nie wcinała im się w rozmowę.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Opublikowano

Bardziej niż Todda szkoda mi Douga Williamsa, chłopak mógł jeszcze kiedyś namieszać, solo, czy w Tag Teamie.

Hardy i jego dzieła..oh, nigga please.

Na przyszłość, mała prośba - nie wrzucaj siniaków Taryn bez cycków Taryn!

Dołączam się do prośby :oops:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Opublikowano

Taka informacja jest podana na stronie z której korzystamy pisząc newsy. Jeśli gdzieś trafię na info o innej frekwencji pewnie będę o tym informować :)

a co to za strona, bo mocno powątpiewam w jej wiarygodność.

Jej adminem nie jest przypadkiem Meltzer :twisted:

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Opublikowano
a co to za strona, bo mocno powątpiewam w jej wiarygodność.

Jej adminem nie jest przypadkiem Meltzer :twisted:

Nie, nie. Nawet Meltzer podał, że 3800. Wygląda na to, że są więksi hejterzy TNA. Wikipedia podaje 5500 i to wydaje się być wiarygodna liczba. Nie żeby wierzyć we wszystko co jest napisane na wiki :wink:

Opublikowano
Na waszym miejscu machnąłbym na to ręką, no bo jak chcecie udowodnić, że było to 5 tys., a nie 3? Na oko? :wink: Wszyscy ci goście z tych portali liczą na oko i potem, w zależności od ich stosunku do TNA, wychodzi im tyle i tyle. Wiadomo, że telewizja kłamie i umiejętnym kadrowaniem można wytworzyć wrażenie, jakby hala pękała w szwach, więc na takim "widać było, że..." też bym za bardzo nie polegał. Bez względu jednak na liczny była to głośna, żywiołowa, dobra publiczność. Wiarygodne informacje na temat liczb można by chyba uzyskać tylko w hali, w której odbyło się Slammiversary. Na pewno nie u samego TNA, bo przykład WWE i WM 3 pokazuje, że federacje mają tendencję do budowania mitów :wink:

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Schoop - odmieniaj do osób. Nie pisze się : "Ja będę pisać", tylko "Ja będę pisał", "Ona będzie pisała" a nie "Ona będzie pisać". Niepoprawna polszczyzna daje się we znaki ;)