Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zwolnienia w TNA. Kiedy zadebiutuje Rampage? Liczba fanów na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Quinton „Rampage” Jackson ma pojawić się podczas dzisiejszego Impactu. Były mistrz UFC przyznał, że kontrakt z Bellatorem i TNA jest dla niego spełnieniem marzeń. Nie wiadomo jeszcze ile Rampage będzie zarabiać.

Na Impact zapowiedziano również starcie Gunnera, Jamesa Storma i Chrisa Sabina z Aust...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zwolnienia-w-tna-kiedy-zadebiutuje-rampage.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33094-zwolnienia-w-tna-kiedy-zadebiutuje-rampage-liczba-fan%C3%B3w-na/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Schoop

2

• marcel

1

• Bullinho

1

• Morison

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

3000 fanów ?!!! Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Przecież jeszcze parę miesięcy temu były newsy, że na Slammi wyprzedano szybko wszystkie bilety i ma zasiąść 7 tysięcy fanów. Jakiś błąd się wkradł ? Bo jeśli frekwencje to rzeczywiście tylko 3000 ludzi, no to TNA może mówić o kompletnej klapie :(

3000 fanów ?!!! Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Przecież jeszcze parę miesięcy temu były newsy, że na Slammi wyprzedano szybko wszystkie bilety i ma zasiąść 7 tysięcy fanów. Jakiś błąd się wkradł ? Bo jeśli frekwencje to rzeczywiście tylko 3000 ludzi, no to TNA może mówić o kompletnej klapie :(

Taka informacja jest podana na stronie z której korzystamy pisząc newsy. Jeśli gdzieś trafię na info o innej frekwencji pewnie będę o tym informować :)

Todd Keneley został zwolniony z TNA.
Nie wiem po co go w ogóle zatrudniali. Komentatorem był kiepskim i dobrze, że teraz Tazz będzie miał tylko 1 do przegadania :P

To wideo z Hardym to jakieś nieporozumienie :shock: :lol:

A mi trochę szkoda Todda. Jakoś się przyzwyczaiłem do niego, całkiem fajnie się wkomponował do stołu komentatorskiego TNA, wprowadzał trochę ożywienia i emocji. Douglas za to był dobrym zawodnikiem i mógł wiele nauczyć "świeżaków", także ogólnie dla mnie to trochę smutne zwolnienia.

Zwolnienie Todda pozwoliło mi...dowiedzieć się, że taki ktoś istnieje. W moich oczach, w TNA widziałem trzech komentatorów, ale błyszczeli tylko dwaj. Myślę, że jakość komentarza nic nie straci na odejściu tego pana.

Spodziewam się ujrzenia Rampage'a jako gościa na widownii bez większych fajerwerków. Chociaż, kto wie? Quinton jest bardziej medialną postacią od King Mo i można go świetnie wykorzystać.

Ciężko mi powiedzieć, czy na Slammiversary było więcej, niż 3000 osób. Zawsze jest to więcej, niż w poprzedniej lokacji odbywania się gal Impact.

Na przyszłość, mała prośba - nie wrzucaj siniaków Taryn bez cycków Taryn! :)

Trochę szkoda mi Todda Keneleya. Reagował żywiołowo, dzięki czemu rozruszał za stołkiem komentatorskim zardzewiałego Tenaya i nudnego Taza. Zdążyłem się już do niego przyzwyczaić. Może jego zwolnienie związane jest z tym, żeby Taz (jako heelowy członek Asów) i Mike (człowiek TNA) wymieniali ciekawe uwagi między sobą i osoba trzecia nie wcinała im się w rozmowę.

Bardziej niż Todda szkoda mi Douga Williamsa, chłopak mógł jeszcze kiedyś namieszać, solo, czy w Tag Teamie.

Hardy i jego dzieła..oh, nigga please.

Na przyszłość, mała prośba - nie wrzucaj siniaków Taryn bez cycków Taryn!

Dołączam się do prośby :oops:

Taka informacja jest podana na stronie z której korzystamy pisząc newsy. Jeśli gdzieś trafię na info o innej frekwencji pewnie będę o tym informować :)

a co to za strona, bo mocno powątpiewam w jej wiarygodność.

Jej adminem nie jest przypadkiem Meltzer :twisted:

a co to za strona, bo mocno powątpiewam w jej wiarygodność.

Jej adminem nie jest przypadkiem Meltzer :twisted:

Nie, nie. Nawet Meltzer podał, że 3800. Wygląda na to, że są więksi hejterzy TNA. Wikipedia podaje 5500 i to wydaje się być wiarygodna liczba. Nie żeby wierzyć we wszystko co jest napisane na wiki :wink:

Na waszym miejscu machnąłbym na to ręką, no bo jak chcecie udowodnić, że było to 5 tys., a nie 3? Na oko? :wink: Wszyscy ci goście z tych portali liczą na oko i potem, w zależności od ich stosunku do TNA, wychodzi im tyle i tyle. Wiadomo, że telewizja kłamie i umiejętnym kadrowaniem można wytworzyć wrażenie, jakby hala pękała w szwach, więc na takim "widać było, że..." też bym za bardzo nie polegał. Bez względu jednak na liczny była to głośna, żywiołowa, dobra publiczność. Wiarygodne informacje na temat liczb można by chyba uzyskać tylko w hali, w której odbyło się Slammiversary. Na pewno nie u samego TNA, bo przykład WWE i WM 3 pokazuje, że federacje mają tendencję do budowania mitów :wink: