Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Maja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Extreme Wrestling Federation by szpicu - na początek miałem być wrednym dupkiem i chciałem dać autorowi ostatnie miejsce, co zwiększyło, by moje szanse na wygranie, ale na pozycji lidera nie widzę nikogo innego, jak tego gościa. Co tu dużo pisać? Wielu pisze, że NXT to świetny pomysł, ale ja tego nie czytam, bo śledzę tylko głównątygodniówkę, która stoi zawsze na wysokim poziomie. Tutaj nie ma punktu, do któego można się przyczepić, bo wszystko stoi na swoim miejscu.Już chyba teraz można gratulować pierwszego miejsca w konkursie Diary Maja :)

2. WWE: Hunter Era by Artenis - od początku jestem zwolennikiem tego diary, bo po prostu podoba mi się w tej fedce prawie wszystko. Myślę, że jeśli wydłużył segmenty (te ważniejsze na gali) to będzie lepsze i spokojnie możesz myśleć nad tym, aby utrzymać tą pozycję, bo konkurencja wydaje mi się, że rośnie, a do szpica trochę Ci daleko.

3. WWE by xYoohas - Austora daje tu, bo diary są na dobrym poziomie i odcinki ogólnie ciekawe. Booking walk bardzo dobry i ogólnie obok szpica są najlepsze jednak zdecydowanie gorsze segmenty. Niektóre według mnie rozmowy jednozdaniowe (nie mam nic przeciwko takiemu czemuś - takiej kłótni, jednak u Ciebie mi to się średnio podoba) W następnym konkursie Autor może rywalizować o wyższe miejsce, bo wykazuje potencjał.

4. Paul_Heyman presents: WWE! - diary jakoś nie zaskakuje poziomem, ale gdyby autor od razu pisał dialogi, a nie w formie raportem to mógłby się bić o czołówkę. Chyba największa aktywność pod względem napsianych odcinków, ale co z tego, jeśli są one średniawe? Dużo literówek, a poziom wszystkiego jest póki co średni, bo segi jakoś nie były wysokich lotów. Odcinki (według mnie) pisane na szybko i za szybko.

5. WWE - Attitude Era (by gierobek) - za krótkie segmenty - ogólnie dałem komentarz pod galą co mi się w tym nie podoba, jednak diary z trzech ostatnich stoi u mnie na najwyższym stopniu.

6. Monday Night Raw (by BigZake) - autora czeka sporo roboty, żeby mógł się poszycić jakimś dobytkiem. Póki co wygląda to wszystko blado i mało się dzieje.

7. TNA by Enigmatic_One - ja w diary stawiam więcej na segmenty i ogólnie staram się rozwijać swoje gale. Tu jest stanowczo za krótko - wszystko. Mały zarys i wyraźistość feudy sprawia u mnie ostatnie miejsce.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• szpicu

3

• 8693

2

• xYoohas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Austin, co tam mogłeś zagrać typowo skurwysynko, czyli dać mi ostatnie miejsce! Byłoby chociaż śmiesznie, a Ja nie potrzebuje żadnego konkursy na diary miesiąca, bo wiem, że moje diary jest obecnie bardzo dobre i nie ma tam żadnego "ale", ani niczego innego. Ty natomiast jesteś na forum już sporo czasu i mimo, że twoje diary trzyma bardzo dobry poziom, to Ty nigdy jeszcze nie wygrałeś, dlatego możesz umieścić mnie na ostatnim miejscu i wtedy wygrasz, bo według mnie w 100% na to zasługujesz! Pipe Bomb :)
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Wyniki Konkursu:

1. Extreme Wrestling Federation (by szpicu) © 165 pkt --- still Attitude Diary Champion

2. WWE - Nowa Idea (by Austin) 155 pkt

3. WWE by xYoohas 108 pkt

4. WWE: Hunter Era by Artenis 96 pkt

5. Paul_Heyman presents: WWE! 86 pkt

6. Monday Night Raw (by BigZake) 54 pkt

7. WWE - Attitude Era (by gierobek) 43 pkt

8. TNA by Enigmatic_One 29 pkt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
    • Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
  • Dodaj nową pozycję...