Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Maja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Extreme Wrestling Federation by szpicu - na początek miałem być wrednym dupkiem i chciałem dać autorowi ostatnie miejsce, co zwiększyło, by moje szanse na wygranie, ale na pozycji lidera nie widzę nikogo innego, jak tego gościa. Co tu dużo pisać? Wielu pisze, że NXT to świetny pomysł, ale ja tego nie czytam, bo śledzę tylko głównątygodniówkę, która stoi zawsze na wysokim poziomie. Tutaj nie ma punktu, do któego można się przyczepić, bo wszystko stoi na swoim miejscu.Już chyba teraz można gratulować pierwszego miejsca w konkursie Diary Maja :)

2. WWE: Hunter Era by Artenis - od początku jestem zwolennikiem tego diary, bo po prostu podoba mi się w tej fedce prawie wszystko. Myślę, że jeśli wydłużył segmenty (te ważniejsze na gali) to będzie lepsze i spokojnie możesz myśleć nad tym, aby utrzymać tą pozycję, bo konkurencja wydaje mi się, że rośnie, a do szpica trochę Ci daleko.

3. WWE by xYoohas - Austora daje tu, bo diary są na dobrym poziomie i odcinki ogólnie ciekawe. Booking walk bardzo dobry i ogólnie obok szpica są najlepsze jednak zdecydowanie gorsze segmenty. Niektóre według mnie rozmowy jednozdaniowe (nie mam nic przeciwko takiemu czemuś - takiej kłótni, jednak u Ciebie mi to się średnio podoba) W następnym konkursie Autor może rywalizować o wyższe miejsce, bo wykazuje potencjał.

4. Paul_Heyman presents: WWE! - diary jakoś nie zaskakuje poziomem, ale gdyby autor od razu pisał dialogi, a nie w formie raportem to mógłby się bić o czołówkę. Chyba największa aktywność pod względem napsianych odcinków, ale co z tego, jeśli są one średniawe? Dużo literówek, a poziom wszystkiego jest póki co średni, bo segi jakoś nie były wysokich lotów. Odcinki (według mnie) pisane na szybko i za szybko.

5. WWE - Attitude Era (by gierobek) - za krótkie segmenty - ogólnie dałem komentarz pod galą co mi się w tym nie podoba, jednak diary z trzech ostatnich stoi u mnie na najwyższym stopniu.

6. Monday Night Raw (by BigZake) - autora czeka sporo roboty, żeby mógł się poszycić jakimś dobytkiem. Póki co wygląda to wszystko blado i mało się dzieje.

7. TNA by Enigmatic_One - ja w diary stawiam więcej na segmenty i ogólnie staram się rozwijać swoje gale. Tu jest stanowczo za krótko - wszystko. Mały zarys i wyraźistość feudy sprawia u mnie ostatnie miejsce.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• szpicu

3

• 8693

2

• xYoohas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Austin, co tam mogłeś zagrać typowo skurwysynko, czyli dać mi ostatnie miejsce! Byłoby chociaż śmiesznie, a Ja nie potrzebuje żadnego konkursy na diary miesiąca, bo wiem, że moje diary jest obecnie bardzo dobre i nie ma tam żadnego "ale", ani niczego innego. Ty natomiast jesteś na forum już sporo czasu i mimo, że twoje diary trzyma bardzo dobry poziom, to Ty nigdy jeszcze nie wygrałeś, dlatego możesz umieścić mnie na ostatnim miejscu i wtedy wygrasz, bo według mnie w 100% na to zasługujesz! Pipe Bomb :)
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Wyniki Konkursu:

1. Extreme Wrestling Federation (by szpicu) © 165 pkt --- still Attitude Diary Champion

2. WWE - Nowa Idea (by Austin) 155 pkt

3. WWE by xYoohas 108 pkt

4. WWE: Hunter Era by Artenis 96 pkt

5. Paul_Heyman presents: WWE! 86 pkt

6. Monday Night Raw (by BigZake) 54 pkt

7. WWE - Attitude Era (by gierobek) 43 pkt

8. TNA by Enigmatic_One 29 pkt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...