Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatnia szansa..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Data: 18.04.2006

Miejsce: Olsztyn

Hala w Olsztynie powoli zaczyna się zapełniać. Ludzie stoją w kolejce po bilety, colę. Niektórzy oddają się potrzebie . Otwierają się drzwi. Ludzie widzą Billa Goodbana, który wchodzi do hali. Wydaje się nieobecny, inny niż zwykle. Wchodzi do szatni. Kamerzysta zatrzymuje się przed drzwiami. Słyszymy przewalane ławki, tłuczone szkło. Wszyscy zastanawiają się, co największy wrestler w AWF wyczynia. Nagle wychodzi z zakrwawioną ręką, kieruje się w stronę ringu.

Słyszymy Keep Rollin’. The Destroyer powoli kieruje się w stronę ringu. Krew z ręki kapie na podłoże. Wchodzi na ring i bierze mikrofon.

„Zapewne wszyscy pamiętacie moją poprzednią walkę. Walkę, która pozostała bez rozstrzygnięcia dzięki Methodowi. Zawsze musi się wmieszać w nieswoje sprawy. Znokautował 2 sędziów. Brawo, brawo, nawet ja tego nie dokonałem. Ale to nie ty Method jesteś dzisiaj moim przeciwnikiem. Jest nim Oscar Knifer (ludzie robią jupi :P). Obecny AWF Tag Team Champion. Nie wiem jakim cudem zdobył on ten tytuł. Ale ja udowodnię mu, że musiał być to czysty przypadek. (Pokazuje zakrwawioną rękę) Tą ręką, tą zakrwawioną ręką wykonam na nim chokeslam. Nie boję się go. To raczej on powinien bać się mnie. Nikt nie może mi dziś przeszkodzić w zwycięstwie nad Kniferem. Jeśli ty, Method odważysz się zainterweniować w mojej walce, to na kolejnym Outbreaku osobiście się z tobą policzę ! Ja muszę zwyciężyć w tej walce. I on i Knifer poczują tą krew. Poźniej poczują własną…”

Słyszymy theme Knifer’a. Wychodzi on przed ring i tylko się uśmiecha, po czym wraca do szatni.

„Knifer ! Myślisz, że mnie przestraszysz? Wyjdź tutaj, możemy policzyć się na miejscu. A może się boisz? Tak, to jest bardzo prawdopodobne. (słychać buczenie) Wyjcie sobie. Ale widzicie na własne oczy zwycięzcę tego pojedynku.”

Ponownie słyszymy theme The Destroyera. Kieruje się on w stronę swojej szatni. Schodzi przy ogólnym buczeniu publiki. Kopnął w kosz na śmieci, który przeleciał przez cały hol. Wchodzi do szatni. Połamane ławki, zbite lustro. Taki widok nie napawa optymizmem. Bill Goodban zamyka drzwi. Po tym nie słychać już nic…

M.M.: Szykuje się ciekawy pojedynek!

S.C. : Tiaa… spać się chce..jakiś Goodbarman i Knifex…

M.M. : Goodban i Knifer !

S.C. : Jak zwał tak zwał. I tak nie pokażą nic ciekawego.

M.M. : Wieczny optymista. Zapraszamy na przerwę. Już za chwilę zaczynamy Outbreak 10 !

-----------------

Zamieszczam wcześniej, ponieważ później pewnie mnie nie będzie. Mam nadzieję, że ten RP jest lepszy od 2 poprzednich. Proszę o komentarze :)

Ps. No i potraktowałem komentatorów inaczej ;) Chyba z nimi jest tak jak powinno ? :D

164305289646824b56733d3.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bRaYo

3

• Vaclav

1

• LegendKiller

1

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

bRAYO jakoś nie przypominam sobie by Knifer tam był ;)

Może ktoś z włodarzy by skomentował?

[ Dodano: 2006-04-17, 15:31 ]

Najwidoczniej nikt nie chce...

• Reputacja:   1

Ehh człowieku, czy Ty myślisz, że skoro przesiadujesz calutki dzień na RM, to każdy ma tak samo i nic innego do roboty nie mamy?? Wiesz co to jest PRACA? Wyluzuj z tym narzucaniem się, bo to zaczyna troche irytować :/

Co do RP, to powtórze ponownie...nie wiem po co pisze te komenty i uwagi...Ok. Powiedzmy, że jest lepiej, ale co to za poprawa? To tak jakbyś w szkole poprawił 1 na 1+. Sądzę, że najlepsza nauką będzie dla Ciebie lektura w postaci RPów doświadczonych wrestlerów typu Krave, Bubba, Psycho, Chris, czy też Vaclav...(Yamato nie wymieniam, bo nie będę Cię już męczył takim długim RP. Z doświadczenia wiem, że ludzie bawiący się w e-fedy nie lubią czytać RP innych zawodników, jeśli z nimi nie walczą na danej gali...)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

O w mordę! Me rpy pojawiły się na liście "lektur obowiążkowych" dla początkujących. :rotfl2:

Ehh człowieku, czy Ty myślisz, że skoro przesiadujesz calutki dzień na RM, to każdy ma tak samo i nic innego do roboty nie mamy?? Wiesz co to jest PRACA? Wyluzuj z tym narzucaniem się, bo to zaczyna troche irytować :/

Co do RP, to powtórze ponownie...nie wiem po co pisze te komenty i uwagi...Ok. Powiedzmy, że jest lepiej, ale co to za poprawa? To tak jakbyś w szkole poprawił 1 na 1+. Sądzę, że najlepsza nauką będzie dla Ciebie lektura w postaci RPów doświadczonych wrestlerów typu Krave, Bubba, Psycho, Chris, czy też Vaclav...(Yamato nie wymieniam, bo nie będę Cię już męczył takim długim RP. Z doświadczenia wiem, że ludzie bawiący się w e-fedy nie lubią czytać RP innych zawodników, jeśli z nimi nie walczą na danej gali...)

Dobra spokojnie. Napisałem to, bo w shoutboxie wtedy gadałeś, że skomentujesz wieczorem. I nie skomentowałeś... dlatego to napisałem...

Nie mnie to oceniać, bo sam piszę słabo, ale wg mnie ten rp jest najgorszy ze wszystkich.. 0 gimmicku, zero głębszych opisów... To tyle ode mnie...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Paul Bearer :czarodziej:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg